Hvordan laste ned YouTube-videoer

YouTube.com er det mest populære nettstedet for hosting av videoer i verden. Millioner av mennesker laster ned YouTube-videoer hver dag av en rekke årsaker. Noen lagrer YouTube-videoer for å se dem offline, mens andre kanskje vil gjenbruke videoklipp under bestemmelsen om rimelig bruk. Med Viddly kan du;

Viddly gjør det enkelt å laste ned videoer eller hele spillelister i løpet av sekunder. Vil du prøve det selv? Følg de enkle trinnene nedenfor for å komme i gang!

Trinn 1: Installer Viddly - Den #1-rangerte YouTube-nedlasteren

Klikk på Last ned-knappen til høyre for å hente installasjonsprogrammet fra vår sikre nedlastingsserver. Vi skanner kontinuerlig filene våre for å sikre at nedlastingen din er 100 % sikker.


Trinn 2: Velg en video eller spilleliste du vil laste ned

Du kan velge en video eller en spilleliste på en av to måter;

 1. Skriv inn et søkeord og vent til resultatene dukker opp.
 2. Kopier/lim inn en YouTube-video eller spilleliste-URL fra nettleseren din.

Vi har brukt utallige timer på å være besatt av produktets brukergrensesnitt. Å gjøre nedlastinger raskt og enkelt er vår prioritet, ikke bare for individuelle videoer, men også for hele spillelister.
Vi ønsket å være sikker på at det å laste ned en sang i MP3-format ville være like enkelt som å laste ned et helt bibliotek med pedagogiske videoer, for eksempel.

Hvordan laste ned YouTube-videoer med Viddly - Trinn 2

Trinn 3: Trykk på "Last ned"-knappen!

Som standard vil Viddly laste ned YouTube-videoen din som en MP4-fil i full HD (1080p) kvalitet, selv om du også kan velge å laste ned en MP3-fil med enten 128 Kbps eller 192 Kbps lydkvalitet. Alternativt støttes også følgende formater: AVI, Vorbis, AAC.
Hvis du vil laste ned bildetekster eller undertekster, kan du klikke på cc-knappen for å velge tilgjengelige språk.

Hvordan laste ned YouTube-videoer med Viddly - Trinn 3

Det er det! Se videoen din!

Takket være Viddly kan du nå ta popcornet og se favorittvideoene dine hvor som helst du vil, med eller uten internettforbindelse!

Last ned Viddly gratis
Ser du etter Mac OS-versjon?
Hvordan laste ned YouTube-videoer med Viddly - Fullfør!

Spørsmål

Hvorfor skulle noen laste ned videoer fra YouTube?

Det er mange mulige grunner til å konvertere YouTube-videoer til MP3- eller MP4-format og lagre dem på din lokale harddisk. For eksempel;

 • Eieren kan fjerne videoen når som helst, noe som skjer mye oftere enn du kanskje forventer. Ved å lagre en sikkerhetskopi av videoen lokalt sikrer du at du alltid har tilgang.
 • Når du reiser, kan du støte på nettverk med lav båndbredde eller ingen Internett-tilkobling i det hele tatt. Hvis du vil se YouTube-innhold mens du flyr eller reiser, er nedlasting av YouTube-videoer det beste alternativet for å unngå buffering eller avbrudd!
 • Ikke alle enheter støtter YouTube-appen. Hvis du har en iPod eller en multimediaspiller som ikke er kompatibel med YouTube, er det best å først konvertere videoene til MP4 eller musikken til MP3.
 • Som innholdsskaper vil du sannsynligvis bruke klipp av andres YouTube-videoer på et tidspunkt.
 • Hvis du vil dele en stor video med venner eller familie, kan du laste den opp til YouTube og anbefale at de laster den ned ved hjelp av Viddly. På denne måten slipper du å betale for et dyrt abonnement for filhosting eller filoverføringstjeneste som WeTransfer, Dropbox, Google Drive osv.
 • I tilfelle du ikke har tilgang til YouTube Red, er nedlasting av videoer en måte å unngå avbrudd under videoavspilling på grunn av reklame.
 • For å beskytte personvernet kan det være lurt å laste ned en YouTube-video i stedet for å se den. Når du ser på en YouTube-video, kan både eieren og YouTube få tilgang til informasjon om hvilke deler av videoen du så på, på hvilken enhet du så den, og knytte denne informasjonen til kontoen din hvis du er logget på. YouTube har et ustabilt spor registrere når det gjelder personvern. De har tidligere stått overfor søksmål i Storbritannia for visning av svært målrettede annonser for å "påvirke sårbare unge sinn". YouTube ble også bøtelagt 136 millioner dollar for å ha samlet inn personlige data uten samtykke.

Er det lovlig å laste ned YouTube-videoer?

YouTube spesifiserer i sine vilkår for bruk at du ikke skal laste ned innhold på noen annen måte enn nedlastingsknappen. Nedlasting av videoer er imidlertid lovlig for personlig bruk eller under fair use-bestemmelsen i de fleste land.

Her er hva YouTubes TOS spesifikt sier:

Du skal ikke laste ned noe innhold med mindre du ser en "nedlasting" eller lignende lenke vist av YouTube på tjenesten for det innholdet. Du skal ikke kopiere, reprodusere, distribuere, overføre, kringkaste, vise, selge, lisensiere eller på annen måte utnytte noe innhold til andre formål uten skriftlig forhåndssamtykke fra YouTube eller de respektive lisensgiverne av innholdet.

Teknisk sett lar YouTube deg bare laste ned videoer som de uttrykkelig har gitt det alternativet for. YouTube håndhever imidlertid ikke denne retningslinjen fordi det ville være praktisk talt umulig for dem å vinne fra et juridisk synspunkt.

Til en viss grad tillater opphavsrettslovgivningen i mange land nedlasting av opphavsrettsbeskyttet innhold til personlig bruk, for eksempel Canada og EUs medlemsland.

For å gjøre en lang historie kort, nedlasting av opphavsrettsfritt innhold er ikke ulovlig på noen måte, form eller form. Hvis du vil at skal laste ned opphavsrettsbeskyttet innhold, bør du be om tillatelse fra opphavsrettsinnehaveren.

Vil YouTube utestenge meg hvis jeg laster ned noen videoer?

Siden YouTube ble grunnlagt i 2015, har vi aldri hørt om et eneste tilfelle av dette. Selv om de var innstilt på å forby brukere som laster ned videoer, ville det være praktisk talt umulig for YouTube å oppdage om du bare ser på en video eller om du laster den ned.

Hva er den raskeste måten å laste ned YouTube-videoer på?

Vi har ikke funnet noen annen applikasjon som er raskere enn Viddly når det gjelder å laste ned enten en enkelt video eller en hel spilleliste. Vi har vurdert både antall klikk som kreves og den totale tiden, inkludert nedlastingshastighet, målt fra innliming av nettadressen til når filen er klar til å spilles av. Hvis du har funnet en raskere søknad, vennligst gi oss beskjed!

Hva er den sikreste måten å laste ned YouTube-videoer på?

Vi har testet følgende YouTube-nedlastere på nettet og funnet ut at de alle har problemer med alt fra brudd på personvernet til å fremme skadelig programvare;

 • OnlineVideoConverter: Kun 360p-oppløsning ble tilbudt. Ingen nedlasting fant sted. En ny fane ble åpnet for å prøve å installere en ukjent kjørbar fil under dekke av en Media Player-oppdatering.
 • Lagre Fra: En falsk virusskannerannonse forkledd som et varsel prøvde å laste ned skadelig programvare. Etter lang ventetid oppsto det en feil.
 • YT1s: Maksimal kvalitet er 720p. Nettstedet ba om tilgang til å gi nettleservarsler.
 • Y2Mate.guru:Maksimal kvalitet som tilbys er 720p. Alle filer med høyere oppløsning inkluderer ikke lyd. Nettstedet utløser en villedende annonse for å lure brukere til å tro at de har vunnet en premie.
 • YTMP3.cc: Villedende nedlastings- og spillknapper utløser annonser for gambling og voksennettsteder. Vi kunne ikke laste ned noen videoer på grunn av en feil.

Som sådan, hvis du ønsker å laste ned YouTube-videoer i høy oppløsning, anbefales en desktop-basert YouTube-nedlaster.

Er YouTube-nedlastere for iOS eller Android trygge?

Dessverre vil verken Google Play-butikken eller Apple-butikken tillate at YouTube-nedlastingsapper eller APK-er vises. Fordi du må rote eller på annen måte deaktivere antivirusbeskyttelse på enheten din, anbefaler vi på det sterkeste at du ikke bruker YouTube-nedlastere for mobile enheter.