🥵 Vroče poletje? Ostanite doma z Viddly Plus, 15 % CENEJE 👉 Koda HOT15 👈. Samo še do 20. julija!

Dobite ga zdaj!

Viddly YouTube Downloader

Najlažji način za prenos videoposnetkov YouTube in njihovo pretvorbo v MP4 ali druge oblike zapisa datotek.

Brezplačno prenesite Viddly

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

.
.

Najboljše funkcije Viddly

 • Hitra in lahka aplikacija z vgrajenim iskanjem

 • Prenesite videoposnetke 1080p, 4K in 8K MP4 s hitrostjo do 60 sličic na sekundo

 • Pretvorite YouTube video v HD, UHD ali FUHD video format

 • Prenesite kateri koli YouTube seznam predvajanja z enim klikom

 • Prenesite YouTube Shorts

 • Pretvorite katero koli video datoteko na trdem disku v vse priljubljene formate datotek

 • Prenesite YouTube podnapise v katerem koli jeziku

.

Glavni razlogi za prenos videoposnetkov

 • Nič več nadležnih oglasov ali opomb pred predvajanjem

 • Varnostno kopirajte videoposnetke, če so odstranjeni

 • Pretvorite videoposnetke v nevideo datoteke, ki so združljive z vašim predvajalnikom

 • Dostop do večpredstavnosti brez povezave (fi na potovanju)

 • Vsi vaši prijatelji to počnejo. Ja, tako je!

Načrt Viddly Plus vam nudi še več funkcij!

Viddly je brezplačen prenosnik YouTube

 • Brezplačen prenos z YouTuba

 • Kakovost videa do 1080p (Full HD)

 • Kakovost zvoka do 128 Kbps

 • Iščite videoposnetke neposredno v Viddly ali preprosto prilepite kateri koli URL YouTube

Pridobite najboljši YouTube Downloader!

Viddly je že več kot desetletje vodilni med prenašalci videoposnetkov z več kot 100 milijoni prenosov in še narašča. Poskusite!

Prenesi zdaj

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

Kako prenesti videoposnetke z Viddly

Namestite Viddly

Kliknite spodnji gumb za prenos Viddly. Morda boste morali odobriti prenos in določiti ciljno mapo. Ko se prenese, dvokliknite izvršljivo datoteko, da nadaljujete z namestitvijo.

Izberite Video

Znotraj programske opreme vnesite ključno besedo za iskanje videoposnetka. Lahko pa kopirate URL videoposnetka. Viddly samodejno prepozna vse veljavne URL-je in predlaga začetek prenosa.

Izberite Oblika

Videoposnetke lahko prenesete v številnih ločljivostih in formatih. Ali želite videoposnetek 1080p ali ultra visoke ločljivosti 4K kot MP4? Brez problema!

Prenesi

Ko pritisnete gumb za prenos, bo Viddly optimiziral hitrost prenosa in sprožil konverzijo samo, če je potrebna. Viddly je trenutno najhitrejši YouTube video prenosnik na trgu!

Kaj uporabniki pravijo o Viddly

Ne verjemite nam na besedo, poglejte, kaj ljudje pravijo o uporabi Viddly.

Naša ekipa rada uporablja Viddly za naše delo s strankami, povezano z videoposnetki – izvajamo veliko sindikacije vsebine, Vidlly pa nam pomaga pridobiti dolgoročno vsebino iz kanalov naših strank in jih v hipu spremeniti v Shorts, TikToks in Reels!

Sarah Johnson Testimonial Picture.
Sarah Johnson - Specialist za digitalni marketing

Viddly lahko pomaga vsakemu ustvarjalcu vsebine, to je gotovo! Prenos seznama predvajanja uporabljam tako pogosto ... Tako zelo, da je postalo moje bistveno orodje za raziskovanje vsebine. Popolnoma priporočam, če delate z video stvarmi!

David Chen Testimonial Picture.
David Chen - Ustvarjalec vsebine

Viddly je obvezna oprema za upravitelje družbenih medijev. Njegova zmožnost prenosa in pretvorbe videoposnetkov v različne formate je meni in moji enoosebni agenciji v preteklih letih zelo pomagala! Oh, btw – njihov brezplačni načrt ponuja veliko orodij.

Emily Rodriguez Testimonial Picture.
Emily Rodriguez - Upravitelj družbenih medijev

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere video formate in ločljivosti lahko Viddly prenese in pretvori?

Viddly YouTube Downloader Brezplačna različica podpira katero koli ločljivost do 1080p. Z Viddly Plus lahko prenašate videoposnetke v kateri koli ločljivosti, ki jo ponuja YouTube, vključno s 4K in 8K. Da bi zagotovili čim bolj gladko predvajanje, Viddly zagotavlja podporo za hitrost sličic 24, 30 ali 60 sličic na sekundo. Za popolno potopitev Viddly omogoča prenos in pretvorbo sferičnih 360° videov. Za optimalno predvajanje bi morda želeli razmisliti o uporabi naprave VR, kot je Google Cardboard. Vsak spletni videoposnetek lahko pretvorite v format MP4, WebM, 3GP ali AVI. Pretvorbo lahko izvedete med prenosom ali s funkcijo lokalne pretvorbe datoteke, če je že na vašem trdem disku.


Ali lahko prenesem YouTube Live Streams z Viddly?

Ja lahko! Viddly Free omejuje prenose YouTuba v živo na 5 minut. Viddly Plus ponuja neomejene prenose YouTube Live brez kakršnih koli omejitev.


Kako lahko preneseno datoteko prenesem v svoj telefon?

Priporočamo, da v računalnik in telefon namestite storitev gostovanja v oblaku, kot je Dropbox, Google Drive ali OneDrive. Tako bodo vse datoteke, prenesene v vašo sinhronizirano mapo, samodejno dostopne v vašem telefonu.


Zakaj ne bi uporabljal aplikacije za Android ali iOS za prenos videoposnetkov?

Google Play niti Apple Store ne bosta nikoli dovolila nobene aplikacije, ki bi se lahko uporabila za prenos avtorsko zaščitenega videa. Zato noben založnik ne bo mogel ponuditi funkcionalne aplikacije. Vsako aplikacijo, ki dejansko omogoča prenose z YouTuba, bi ekipa za moderiranje hitro odstranila. Z drugimi besedami, vsaka aplikacija, ki jo najdete v uradni trgovini z aplikacijami, je neuporabna vaba, ustvarjena z edinim namenom prikazovanja oglasov za hiter zaslužek. Morda boste lahko izkoreninili svoj iPhone ali na svoj telefon Android namestili lažni APK, vendar s tem ogrozite svojo varnost in zasebnost. Iskalniki virusov za mobilne naprave še niso tako napredni in razširjeni kot za namizne računalnike in hekerji se tega zavedajo. Vaš telefon je mesto, kjer shranjujete svoje gole selfije 😅. Zato vam priporočamo, da ne tvegate in ne onemogočite nobenih varnostnih mehanizmov na vaši mobilni napravi.


Zakaj je namizni prenosnik boljši od spletnega?

Odlično vprašanje! Pravzaprav obstaja več dobrih razlogov. Najprej zato, ker spletna mesta uporabljajo strežniške vire. Strežniška sredstva niso brezplačna. Lastnik spletnega mesta mora bodisi omejiti prenose določene dolžine, omejiti kakovost videoposnetkov in/ali uporabiti agresivne strategije za monetizacijo, da ohrani luči prižgane. Viddly deluje na vašem računalniku, zato ne potrebujemo dragih strežnikov za pretvorbo. Ker nekateri naši uporabniki plačujejo za Viddly Plus, lahko hranimo svoje razvijalce, ne da bi se zatekli k sumljivim taktikam. Če povzamemo, zakaj je Viddly boljši od spletnih mest, kot so KeepVid, Y2Mate, SaveMedia, YooDownload, FlvTo, YTMP3 ali Youzik: brez omejitev glede dolžine ali ločljivosti videa Veliko hitreje pri večkratnih prenosih. Prenesite celotne sezname predvajanja z enim klikom Podpora za podnapise in video tokove v živo. Brez nadležnih ali sumljivih oglasov Boljši nadzor zasebnosti


Ali je zakonito prenašati videoposnetke z YouTuba in drugih spletnih mest?

Prenos videoposnetkov za osebno uporabo ni nezakonit. V nekaterih primerih je morda tudi zakonit prenos videoposnetkov iz komercialnih razlogov, če te razloge pokriva poštena uporaba. Morda kršite YouTubove pogoje storitve, če ne uporabljate gumba za prenos, ki ga ponujajo za določene videoposnetke. Kljub temu še nikoli nismo slišali, da bi bil kdo zaradi tega prepovedan ali da bi imel težave. Verjamemo, da ima prenos vsebine s spletnega mesta za skupno rabo videa za ogled ob drugem času ali v napravi brez internetne povezave enak namen kot časovni zamik in bi ga bilo treba obravnavati kot pošteno uporabo. Ta precedens je bil postavljen v primeru Betamax. Kot tak je prenos videoposnetkov, ki niso zaščiteni z avtorskimi pravicami, popolnoma zakonit. Priporočamo, da vedno zahtevate dovoljenje imetnika avtorskih pravic za prenos katerega koli videoposnetka, ki ni licenciran pod Creative Commons.


Namestite Viddly in začnite prenašati

Pridobite najnovejšo brezplačno različico programa za prenos Viddly in prenesite svoje videoposnetke YouTube v nekaj sekundah!

Prenesi zdaj

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

Viddly je namenjen prenosu videoposnetkov brez avtorskih pravic ali za namene poštene uporabe.
Ne dopuščamo prenosa avtorsko zaščitenega gradiva, razen če (a) ste lastnik vsebine, (b) ste pridobili soglasje lastnika vsebine ali (c) nameravate uporabiti gradivo samo za pošteno uporabo.

Pravno

pomoč

© Viddly 2024 -

Izdelal Vitzo z ☕