Prenesite videoposnetke 4K YouTube

Spremenite katero koli video povezavo YouTube 4K v katero koli video (ali zvočno) datoteko! Viddly 4K YouTube Downloader vam omogoča prenos katerega koli YouTubovega videoposnetka (ali seznama predvajanja) z enim klikom!

Brezplačno prenesite Viddly

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

.

Kako prenesti videoposnetke 4K YouTube?

Čeprav vam YouTube omogoča prenos nekaterih videoposnetkov za ogled brez povezave v njihovi aplikaciji za Android ali iOS (samo če imate YouTube Premium in samo za gledanje v isti napravi, s katero ste jih prenesli), boste potrebovali Viddly, če želite imeti videoposnetke 4K ki jih je mogoče gledati na kateri koli napravi!

1. korak: Namestite Viddly 4K YouTube Downloader

Kliknite gumb na desni, da prenesete namestitveni program Viddly. Namestite ga lahko kot katero koli drugo aplikacijo, tako da dvokliknete datoteko. Naše strežnike nenehno pregledujemo in spremljamo, da zagotovimo, da je prenos varen.

2. korak: Izberite YouTube Video

Prilepite svojo povezavo do videoposnetka 4K YouTube ali uporabite možnosti iskanja Viddly, da poiščete videoposnetek 4K, ki ga potrebujete.

.

3. korak: Izberite 4K in kliknite gumb za prenos!

Viddly bo privzeto prenesel vaš seznam predvajanja kot ločene video datoteke MP4 v kakovosti 1080p, zato se prepričajte, da ste izbrali ločljivost 4K in video format, ki ga potrebujete.

.

Lahko tudi:

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

YouTube 4K Video Downloader

Uporabite Viddly YouTube video downloader, da spremenite kateri koli 4K YouTube URL v video datoteko, ki si jo lahko ogledate v kateri koli napravi!

Na tone funkcij

Viddly je YouTube 4K video prenosnik in video pretvornik, ki lahko prenese vse vrste 4K videoposnetkov iz YouTuba ... In ima veliko drugih odličnih funkcij! Naš plačljivi paket odklene kakovost prenosa 2K, 4K ali celo 8K!

Katera koli kakovost videa

Ko prenašate videoposnetke ali sezname predvajanja v YouTubu, lahko izberete katero koli ločljivost! Od 720p do 1080p, pa tudi videoposnetke 2K, 4K ali 8K.

MP4/3, AVI, MOV in več!

Viddly podpira vse najbolj priljubljene formate video in avdio datotek. Pred vsakim prenosom videa 4K lahko izberete želeno vrsto datoteke!

Hitri prenosi

Viddly je vrhunska programska oprema za prenos videoposnetkov YouTube, ki poskrbi, da lahko svoje videoposnetke 4K prenesete zelo hitro!

Pretvorite lokalne datoteke v MP4/3

Naš YouTube video prenosnik deluje tudi za lokalne video/zvočne datoteke, tako da pretvorite datoteke na trdem disku v različne video ali zvočne formate.

Varen prenosnik

Da bi zagotovili najbolj varno izkušnjo prenosa videoposnetkov YouTube, vam bo naša aplikacija omogočila varen prenos videoposnetkov na vaš PC/Mac in jih nato premaknili v katero koli mobilno napravo (če jo potrebujete!).

Več funkcij YouTube Downloaderja

Milijoni YouTubovih ustvarjalcev, uporabnikov družbenih omrežij, YouTube premium uporabnikov, lastnikov YouTube kanalov, ki uporabljajo YouTube Studio, in drugih strokovnjakov za urejanje videa uporabljajo Viddly za delo ali zabavo vsak dan! Viddly je ena tistih neverjetnih optimiziranih aplikacij tretjih oseb, ki zagotavlja, da svojo aplikacijo YouTube uporabljate v največji možni meri! Prenos videoposnetkov YouTube z Viddlyjem je preprost.

Viddly je namenjen prenosu videoposnetkov brez avtorskih pravic ali za namene poštene uporabe.
Ne dopuščamo prenosa avtorsko zaščitenega gradiva, razen če (a) ste lastnik vsebine, (b) ste pridobili soglasje lastnika vsebine ali (c) nameravate uporabiti gradivo samo za pošteno uporabo.

Pravno

pomoč

© Viddly 2024 -

Izdelal Vitzo z ☕