Pretvorite YouTube v MP4

Spremenite katero koli spletno video povezavo YouTube v video datoteko MP4! Viddly YouTube MP4 downloader vam omogoča pretvorbo katerega koli YouTubovega videa v MP4 z enim klikom!

Brezplačno prenesite Viddly

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

.

Kako pretvoriti YouTube video posnetke v MP4 ?

Čeprav vam YouTube omogoča prenos nekaterih videoposnetkov za ogled brez povezave v njihovi aplikaciji za Android ali iOS (samo če imate YouTube Premium in samo za gledanje v isti napravi, s katero ste jih prenesli), boste potrebovali Viddly, če želite ekstrahirati ali prenesti Datoteke MP4 iz YouTuba.

1. korak: Namestite pretvornik Viddly YouTube v MP4

Za prenos namestitvenega programa Viddly kliknite spodnji gumb. Namestite ga lahko kot katero koli drugo aplikacijo, tako da dvokliknete datoteko. Naše strežnike nenehno pregledujemo in spremljamo, da zagotovimo, da je prenos varen.

2. korak: izberite YouTube videoposnetek za pretvorbo v MP4

Viddly ponuja več načinov za izbiro videa za pretvorbo MP4;

  • Kopirajte in prilepite URL videoposnetka YouTube.

  • Vnesite ključno besedo in izberite video iz rezultatov iskanja.

  • Izberite obstoječo datoteko na trdem disku.

.

Za razliko od spletnih pretvornikov YouTube v MP4, niste omejeni na prenos videoposnetkov in njihovo pretvorbo v MP4 enega za drugim. Namesto tega lahko prenesete celoten seznam predvajanja YouTube kot MP4 z enim klikom miške. Govorite o enostavni uporabi! Predstavljajte si, koliko časa vam to lahko prihrani, ko imate opravka z velikimi seznami predvajanja ali celotnim kanalom!

3. korak: Razbijte gumb za prenos!

Viddly bo privzeto prenesel datoteke MP4 v kakovosti 1080p, vendar se lahko odločite za prenos v 4K ali 8K, če sta na voljo. To je veliko bolje kot spletni prenosniki MP4, ki so omejeni na 720p!

Pravzaprav spletna spletna mesta za pretvorbo YouTube v MP4 poleg tega, da so počasnejša in polna vsiljivih oglasov, na splošno ne ponujajo prenosov MP4 v polni visoki ločljivosti.

Zakaj bi se zadovoljili s prenosi v nizki ločljivosti, ko pa vam Viddly ponuja možnost, da videoposnetke YouTube pretvorite v datoteke MP4 visoke ločljivosti hitreje in z manj težavami?

.

Lahko tudi:

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

YouTube v MP4 Video Downloader

Uporabite video pretvornik Viddly Youtube v MP4, da spremenite kateri koli YouTube URL v datoteko MP4, ki si jo lahko ogledate v kateri koli napravi!

Brezplačna uporaba!

Viddly je YouTube MP4 video prenosnik, ki lahko prenese vse vrste videoposnetkov iz YouTuba ... Popolnoma brezplačno! Če želite načrtovati prenose ali potrebujete naprednejše funkcije za prenos videoposnetkov, imamo plačan paket!

Od 720p ali 1080p do 4K (ali celo 8k) kakovosti.

YouTube videoposnetke lahko prenesete v kateri koli ločljivosti po vaši izbiri! Od 720p do 1080p in celo 2K, 4K ali 8K MP4 videi.

Hitri prenosi

Viddly je vrhunska programska oprema za prenos videoposnetkov Youtube, ki poskrbi, da so vaši prenosi YouTuba v MP4 zelo hitri!

Pretvori v MP4/3

Naš YouTube video prenosnik lahko pretvori vaš video v različne video ali avdio formate. Samo prilepite URL videa, izberite obliko datoteke in pritisnite gumb za prenos!

Prenos več videoposnetkov

Potrebujete prenos več kot enega MP4? Želite prenesti prenose v živo? Kanali? Seznami predvajanja ? Vse to in še več je mogoče z Viddly YouTube video downloaderjem .

Varen prenosnik

Da bi zagotovili najbolj varno izkušnjo prenosa videoposnetkov YouTube, vam bo naša aplikacija omogočila varen prenos videoposnetkov na vaš PC/MAC in jih nato premaknili v katero koli mobilno napravo (če jo potrebujete!).

Brez omejitev

Potrebujete prenos več kot enega videa MP4 z YouTuba? Prenesite videoposnetek YouTube za videoposnetkom, kratkim ali dolgim, v kateri koli obliki video ali zvočne datoteke ali kakovosti, ki jo potrebujete!

Vprašanja o pretvorbi videoposnetkov YouTube v MP4

Zakaj naj prenesem videoposnetke YouTube kot datoteke MP4?

Razlogi za vsakogar bodo različni, vendar so najpogostejši razlogi, ki so jih naši uporabniki delili z nami, naslednji;

  • Varnostno kopirajte videoposnetke YouTube, če bodo kdaj odstranjeni.

  • Dostopajte do videoposnetkov YouTube, ko ste na poti ali brez hitre internetne povezave.

  • Prenesite videoposnetke YouTube v predvajalnik MP4, ki ne podpira aplikacije YouTube.

  • Predvajajte videoposnetke YouTube brez medpomnjenja, ko je vaša internetna povezava počasna ali občasno.

  • Videoposnetke YouTube pretvorite v MP4, da jih boste lahko urejali, če ste ustvarjalec vsebine.

  • Delite videoposnetke s prijatelji ali družino, ki so preveliki za WeTransfer, Dropbox ali podobne brezplačne storitve za skupno rabo datotek.


Zakaj je Viddly boljši od spletnega pretvornika YouTube v MP4?

Obstaja veliko spletnih mest, ki ponujajo storitve pretvorbe YouTuba v MP4, a vsa, ki smo jih preizkusili, imajo enake težave;

Spletni pretvorniki YouTube v MP4 so brezplačni, ker ste izdelek. Tako je, nekdo mora plačati za strežnike, ki izvajajo te pretvorbe, in lahko ste prepričani, da ti spletni skrbniki ne izvajajo dobrodelne storitve. Večina bo to storila s prikazovanjem vsiljivih oglasov in vas prisilila, da skačete skozi obroče, da ponudite čim več oglasov. Drugi bodo šli tako daleč, da bodo distribuirali vohunsko ali zlonamerno programsko opremo. Viddly ne potrebuje zunanjih strežnikov, ker uporablja nedejavne cikle procesorja.

Gostujoča storitev YouTube v MP4 ne ščiti vaše zasebnosti. Če bi njihove strežnike kdaj vdrli ali zasegli, bo obstajala dnevniška datoteka z vašim naslovom IP in natančnimi videoposnetki, ki ste jih prenesli, skupaj s časovnimi žigi. Ponudnik VPN morda ponuja nekaj zaščite, a zakaj ne bi namesto tega uporabili Viddly? Naša programska oprema ne bo zapustila centralizirane zbirke podatkov, ki bi lahko kršila vašo zasebnost.

Spletni programi za prenos MP4 ne podpirajo seznamov predvajanja. Ure bi porabili za prenos seznama predvajanja s 100+ videoposnetki. Viddly lahko prenese in pretvori celoten seznam predvajanja YouTube v format MP3 ali MP4 s samo dvema klikoma miške!

Preizkusili smo 10 najbolj priljubljenih naprav za prenos YouTube v MP4. Vsi trpijo zaradi enakih težav; vsiljivi ali škodljivi pojavni ali pojavni oglasi, omejena zaščita zasebnosti in pomanjkanje funkcij množičnega prenosa. To vključuje YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to in FLVTO v času pisanja.


Ali lahko z mobilno aplikacijo prenesem YouTube kot MP4?

Kot verjetno že veste, je YouTube v lasti Alphabeta, holdinga, ki ima v lasti tudi Google. Uganete, kaj še ima Alphabet? Tako je, Android Play Store. Ker Google ne želi, da videoposnetki zapustijo platformo YouTube, nikoli ne bodo dovolili nobenih aplikacij Trgovine Play, ki podpirajo prenos videoposnetkov YouTube kot datoteke MP4.

Apple je prav tako restriktiven pri nadzoru svoje trgovine z aplikacijami. Ker imajo v lasti iTunes in jim je v interesu preprečiti, da bi ljudje prenašali morebitno avtorsko zaščiteno gradivo, odstranijo vse aplikacije, ki ponujajo to funkcijo. Zanje ni pomembno, ali želite kopijo za osebno uporabo ali v skladu z doktrino poštene uporabe.

Vaš telefon je mogoče zapreti, da namestite aplikacijo za pretvorbo YouTube v MP4. Vendar tega ne bi priporočali, ker bi lahko razveljavilo vašo garancijo in okvarilo vaš telefon ali pa bi vsaj resno ogrozilo varnost vašega telefona.

Kaj morate storiti, če želite v svoj telefon prenesti YouTube videoposnetek kot MP3 ali MP4? Nadaljujte z branjem in ugotovite, kako lahko Viddly pomaga.


Kako lahko YouTube videoposnetke prenesem v svoj telefon v formatu MP4?

Z Viddlyjem je preprosto prenašati videoposnetke YouTube kot MP4 in jih nato samodejno prenesti v telefon. Vse kar morate storiti je naslednje;

Prenesite in namestite Viddly.

Namestite namizno sinhronizacijsko aplikacijo katerega koli ponudnika shranjevanja v oblaku, kot je Google Drive Backup & Sync , Dropbox , Box , OneDrive ali Mega .

Spremenite lokacijo mape za prenos Viddly v mapo za shranjevanje v oblaku na lokalnem trdem disku.

V telefon namestite aplikacijo ponudnika shrambe v oblaku.

To je to! Vse prenesene datoteke bodo zdaj sinhronizirane z vašim telefonom. Z Viddly boste potrebovali samo klik ali dva, da prenesete celoten seznam predvajanja YouTube v formatu MP4. Kljub temu predpostavimo, da bi radi to še bolj avtomatizirali, tako da sploh ne zahteva človeške interakcije. V tem primeru lahko uporabite VDownloader za samodejni prenos katerega koli novega videoposnetka, ki se pojavi na seznamu predvajanja ali kanalu.


Druge funkcije programa YouTube Downloader

Milijoni YouTubovih ustvarjalcev, uporabnikov družbenih omrežij, YouTube premium uporabnikov, lastnikov YouTube kanalov, ki uporabljajo YouTube Studio, in drugih strokovnjakov za urejanje videa uporabljajo Viddly vsak dan za delo ali zabavo! Viddly je ena tistih neverjetnih optimiziranih aplikacij tretjih oseb, ki poskrbi, da svojo aplikacijo YouTube uporabljate v največji možni meri! Prenos videoposnetkov YouTube z Viddlyjem je preprost.

Viddly je namenjen prenosu videoposnetkov brez avtorskih pravic ali za namene poštene uporabe.
Ne dopuščamo prenosa avtorsko zaščitenega gradiva, razen če (a) ste lastnik vsebine, (b) ste pridobili soglasje lastnika vsebine ali (c) nameravate uporabiti gradivo samo za pošteno uporabo.

Pravno

pomoč

© Viddly 2024 -

Izdelal Vitzo z ☕