🥵 Ζεστό καλοκαίρι; Μείνετε σε εσωτερικούς χώρους με το Viddly Plus, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% 👉 Κωδικός HOT15 👈. Μόνο έως 20 Ιουλίου!

Παρ'το τώρα!

Περίεργο πρόγραμμα λήψης YouTube

Ο ευκολότερος τρόπος λήψης βίντεο YouTube και μετατροπής τους σε MP4 ή άλλες μορφές αρχείων.

Κατεβάστε το Viddly Δωρεάν

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

.
.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του Viddly

 • Γρήγορη και ελαφριά εφαρμογή με ενσωματωμένη αναζήτηση

 • Λήψη βίντεο MP4 1080p, 4K και 8K με ταχύτητα έως και 60 fps

 • Μετατρέψτε το βίντεο YouTube σε μορφή βίντεο HD, UHD ή FUHD

 • Κατεβάστε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής YouTube με ένα μόνο κλικ

 • Κατεβάστε το YouTube Shorts

 • Μετατρέψτε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο στον σκληρό σας δίσκο σε όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων

 • Κατεβάστε υπότιτλους YouTube σε οποιαδήποτε γλώσσα

.

Κορυφαίοι λόγοι για λήψη βίντεο

 • Τέρμα οι ενοχλητικές διαφημίσεις πριν το βίντεο ή οι σχολιασμοί

 • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας βίντεο σε περίπτωση που καταργηθούν

 • Μετατρέψτε τα βίντεο σε αρχεία μη βίντεο που είναι συμβατά με τη συσκευή σας

 • Πρόσβαση στα πολυμέσα σας όταν είστε εκτός σύνδεσης (fi όταν ταξιδεύετε)

 • Οι φίλοι σου το κάνουν όλοι. Ναι, έτσι είναι!

Το σχέδιο Viddly Plus σας δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες!

Το Viddly είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα λήψης YouTube

 • Δωρεάν λήψη YouTube

 • Ποιότητα βίντεο έως 1080p (Full HD)

 • Ποιότητα ήχου έως 128 Kbps

 • Αναζητήστε βίντεο απευθείας στο Viddly ή απλώς επικολλήστε οποιαδήποτε διεύθυνση URL του YouTube

Αποκτήστε το καλύτερο πρόγραμμα λήψης YouTube!

Η Viddly είναι κορυφαία προγράμματα λήψης βίντεο για πάνω από μια δεκαετία, με περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις και συνεχόμενες. Δώστε του μια βολή!

Κατεβάστε τώρα

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

Πώς να κατεβάσετε βίντεο χρησιμοποιώντας το Viddly

Εγκαταστήστε το Viddly

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για λήψη του Viddly. Ίσως χρειαστεί να εξουσιοδοτήσετε τη λήψη και να καθορίσετε έναν φάκελο προορισμού. Μόλις γίνει λήψη, κάντε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο για να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Επιλέξτε Βίντεο

Μέσα στο λογισμικό, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί για να αναζητήσετε ένα βίντεο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL του βίντεο. Το Viddly αναγνωρίζει αυτόματα τυχόν έγκυρες διευθύνσεις URL και θα προτείνει την έναρξη λήψης.

Επιλέξτε Μορφή

Μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο σε μεγάλη γκάμα αναλύσεων και μορφών. Θα θέλατε ένα βίντεο 1080p ή Ultra High Definition 4K ως MP4; Κανένα πρόβλημα!

Κατεβάστε

Μόλις πατήσετε το κουμπί λήψης, το Viddly θα βελτιστοποιήσει την ταχύτητα λήψης και θα ξεκινήσει μια μετατροπή μόνο σε περίπτωση που απαιτείται. Το Viddly είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube στην αγορά!

Τι λένε οι χρήστες για το Viddly

Μην παίρνετε το λόγο μας για αυτό, δείτε τι λένε οι άνθρωποι σχετικά με τη χρήση του Viddly.

Η ομάδα μας λατρεύει τη χρήση του Viddly για την εργασία πελατών που σχετίζεται με βίντεο - κάνουμε πολλή διανομή περιεχομένου και η Vidlly μας βοηθά να λαμβάνουμε περιεχόμενο μεγάλης μορφής από τα κανάλια των πελατών μας και να τα μετατρέπουμε σε Shorts, TikToks και Reels σε χρόνο μηδέν!

Sarah Johnson Testimonial Picture.
Σάρα Τζόνσον - Ειδικός Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Το Viddly μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε δημιουργό περιεχομένου, αυτό είναι σίγουρο! Χρησιμοποιώ τη λήψη playlist τόσο συχνά... Τόσο πολύ που έχει γίνει το βασικό μου εργαλείο για την έρευνα περιεχομένου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν εργάζεστε με βίντεο!

David Chen Testimonial Picture.
Ντέιβιντ Τσεν - Δημιουργός περιεχομένου

Το Viddly είναι απαραίτητο για τους διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ικανότητά του να κατεβάζει και να μετατρέπει βίντεο σε διάφορες μορφές βοήθησε τόσο πολύ εμένα και το προσωπικό μου πρακτορείο όλα αυτά τα χρόνια! Ω, btw - το δωρεάν σχέδιό τους δίνει πολλά εργαλεία.

Emily Rodriguez Testimonial Picture.
Έμιλι Ροντρίγκεζ - Υπεύθυνος Social Media

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες μορφές βίντεο και ποιες αναλύσεις μπορεί να κατεβάσει και να μετατρέψει το Viddly;

Η δωρεάν έκδοση του προγράμματος λήψης του YouTube Viddly υποστηρίζει οποιαδήποτε ανάλυση έως 1080p. Με το Viddly Plus, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο σε οποιαδήποτε ανάλυση που προσφέρει το YouTube, συμπεριλαμβανομένων των 4K και 8K. Για να διασφαλιστεί η ομαλή δυνατή αναπαραγωγή, το Viddly παρέχει υποστήριξη για ρυθμό καρέ 24, 30 ή 60 fps. Για πλήρη εμβάπτιση, το Viddly επιτρέπει τη λήψη και τη μετατροπή σφαιρικών βίντεο 360°. Ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή VR όπως το Google Cardboard για βέλτιστη αναπαραγωγή. Μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε διαδικτυακό βίντεο σε μορφή MP4, WebM, 3GP ή AVI. Η μετατροπή μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τη λήψη ή χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα μετατροπής τοπικού αρχείου, εάν βρίσκεται ήδη στον σκληρό σας δίσκο.


Μπορώ να κατεβάσω ζωντανές ροές YouTube με το Viddly;

Ναι μπορείς! Το Viddly Free περιορίζει τις λήψεις ζωντανής ροής YouTube σε 5 λεπτά. Το Viddly Plus προσφέρει απεριόριστες λήψεις YouTube Live χωρίς περιορισμούς.


Πώς μπορώ να μεταφέρω το ληφθέν αρχείο στο τηλέφωνό μου;

Συνιστούμε να εγκαταστήσετε μια υπηρεσία φιλοξενίας cloud, όπως το Dropbox, το Google Drive ή το OneDrive τόσο στον υπολογιστή όσο και στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα αρχεία που έχετε κατεβάσει στον συγχρονισμένο σας φάκελο θα είναι αυτόματα προσβάσιμα στο τηλέφωνό σας.


Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιώ μια εφαρμογή Android ή iOS για λήψη βίντεο;

Το Google Play ούτε το Apple Store θα επιτρέψουν ποτέ οποιαδήποτε εφαρμογή που θα μπορούσε ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη βίντεο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου, κανένας εκδότης δεν θα μπορεί να προσφέρει μια λειτουργική εφαρμογή. Οποιαδήποτε εφαρμογή επιτρέπει πραγματικά λήψεις από το YouTube θα καταργηθεί γρήγορα από την ομάδα εποπτείας. Με άλλα λόγια, οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να βρείτε στο επίσημο κατάστημα εφαρμογών είναι ένα άχρηστο δόλωμα που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την προβολή διαφημίσεων για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα. Μπορεί να μπορέσετε να κάνετε root το iPhone σας ή να εγκαταστήσετε ένα αδίστακτο APK στο τηλέφωνό σας Android, αλλά κάτι τέτοιο θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και το απόρρητό σας. Οι σαρωτές ιών για κινητές συσκευές δεν είναι ακόμη τόσο προηγμένοι και διαδεδομένοι όσο για επιτραπέζιους υπολογιστές και οι χάκερ το γνωρίζουν αυτό. Το τηλέφωνό σας είναι το μέρος όπου αποθηκεύετε τις γυμνές selfies σας 😅. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να μην αναλαμβάνετε κανέναν κίνδυνο και να μην απενεργοποιείτε κανέναν μηχανισμό ασφαλείας στην κινητή συσκευή σας.


Γιατί ένα πρόγραμμα λήψης που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές είναι ανώτερο από ένα πρόγραμμα λήψης που βασίζεται στο web;

Εξαιρετική ερώτηση! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι. Πρώτα απ 'όλα, επειδή οι ιστότοποι χρησιμοποιούν πόρους διακομιστή. Οι πόροι διακομιστή δεν είναι δωρεάν. Για να διατηρήσει τα φώτα αναμμένα, ο κάτοχος του ιστότοπου πρέπει είτε να περιορίσει τις λήψεις συγκεκριμένης διάρκειας, να περιορίσει την ποιότητα του βίντεο ή/και να χρησιμοποιήσει επιθετικές στρατηγικές για δημιουργία εσόδων. Το Viddly εκτελείται στον υπολογιστή σας, επομένως δεν απαιτούμε ακριβούς διακομιστές για την τροφοδοσία μετατροπών. Δεδομένου ότι ορισμένοι από τους χρήστες μας πληρώνουν για το Viddly Plus, μπορούμε να τροφοδοτήσουμε τους προγραμματιστές μας χωρίς να καταφύγουμε σε σκιερές τακτικές. Για να συνοψίσουμε γιατί το Viddly είναι ανώτερο από ιστότοπους όπως οι KeepVid, Y2Mate, SaveMedia, YooDownload, FlvTo, YTMP3 ή Youzik: Χωρίς περιορισμούς στη διάρκεια ή την ανάλυση του βίντεο Πολύ πιο γρήγορα όταν κάνετε πολλές λήψεις. Κατεβάστε ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής με ένα μόνο κλικ Υποστήριξη για υπότιτλους και ζωντανές ροές βίντεο. Χωρίς ενοχλητικές ή σκιερές διαφημίσεις Καλύτεροι έλεγχοι απορρήτου


Είναι νόμιμη η λήψη βίντεο από το YouTube και άλλους ιστότοπους;

Δεν είναι παράνομο να κατεβάζετε βίντεο για προσωπική χρήση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να είναι νόμιμη η λήψη βίντεο για εμπορικούς λόγους, εφόσον αυτοί οι λόγοι καλύπτονται από την ορθή χρήση. Μπορεί να παραβιάζετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του YouTube μη χρησιμοποιώντας το κουμπί λήψης που παρέχουν για συγκεκριμένα βίντεο. Ωστόσο, δεν έχουμε ακούσει ποτέ κανέναν να έχει απαγορευτεί ή να αντιμετωπίζει προβλήματα για αυτό. Πιστεύουμε ότι η λήψη περιεχομένου από τον ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο για να το παρακολουθήσετε κάποια άλλη στιγμή ή σε μια συσκευή χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο έχει τον ίδιο σκοπό με τη μετατόπιση χρόνου και θα πρέπει να θεωρείται ορθή χρήση. Αυτό το προηγούμενο δημιουργήθηκε στην υπόθεση Betamax. Ως εκ τούτου, η λήψη βίντεο που δεν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα είναι απολύτως νόμιμη. Συνιστούμε να ζητάτε πάντα άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη λήψη οποιουδήποτε βίντεο δεν έχει άδεια από το Creative Commons.


Εγκαταστήστε το Viddly και ξεκινήστε τη λήψη

Αποκτήστε την πιο πρόσφατη δωρεάν έκδοση του προγράμματος λήψης Viddly και κατεβάστε τα βίντεό σας στο YouTube μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Κατεβάστε τώρα

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

Το Viddly προορίζεται για λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.
Δεν επιτρέπουμε τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Νομικός

Βοήθεια

© Viddly 2024 -

Φτιαγμένο με ☕ by Vitzo