Να είστε χαρούμενοι, πηγαίνετε Plus!

Ορισμένοι μισούν τις διαφημίσεις και για πολύ καλό λόγο. Εξαιτίας αυτού, αναπτύξαμε το Viddly Plus, ένα απίστευτα προσιτό προϊόν που εξαλείφει όλες τις διαφημίσεις που περιλαμβάνονται στο λογισμικό μας και προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εκτός από ένα ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής!

Η έκδοση Plus έχει μερικά πραγματικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και το βοηθούν να γίνει το καλύτερο στην επιχείρηση, εκτός από το ότι είναι απαλλαγμένο από διαφημίσεις. Επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε και διασκεδάστε!

Βασικός
Δωρεάν για πάντα!

Υποστηρίζεται από διαφημίσεις

Εξαγωγή υποτίτλων βίντεο

5 λήψεις την ημέρα

Λήψεις 2 λιστών αναπαραγωγής την ημέρα

Ποιότητα βίντεο έως Full HD

Λήψη ήχου σε 128 Kbps

5 λεπτά ζωντανής ηχογράφησης

Δεν υπάρχουν αυτόματες λήψεις βίντεο κατά την αντιγραφή διεύθυνσης URL

Συν
Όλες οι λειτουργίες λήψης βίντεο που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε!
US$24.99

Χωρίς διαφημίσεις!

Απεριόριστες λήψεις

Βίντεο Full HD, 4K και 8K στα 60 fps

Λήψη MP3 σε 320 Kbps

Αυτόματη λήψη βίντεο κατά την αντιγραφή διεύθυνσης URL

Κατεβάστε κανάλια και λίστες αναπαραγωγής YouTube

Ηχογράφηση ζωντανής ροής YouTube

Εξαγωγή υπότιτλων μαζί με το βίντεο

Χρήση σε έως και 2 συσκευές ταυτόχρονα!

Accepted Payment Methods:
American Express
Apple Pay
Discover
Google Pay
JCB
MasterCard
Multibanco
PIX
Rupay
Visa

Τι λέει ο κόσμος για τον Viddly

Σημειώστε τι έχουν να πουν οι τακτικοί χρήστες του Viddly—αυτές δεν είναι απλώς οι απόψεις μας.

Τα premium χαρακτηριστικά του Viddly αξίζουν κάθε δεκάρα. Χωρίς διαφημίσεις και απεριόριστες λήψεις, μπορώ να επικεντρωθώ στη δημιουργία χωρίς διακοπές. Η δουλειά μου απαιτεί πολλές λήψεις 4K - χάρη στο Viddly τα έργα μου είναι πάντα κορυφαία. Συνήθισα να χρησιμοποιώ το Viddly!

Michael Thompson Testimonial Picture.
Μάικλ Τόμσον - κινηματογραφιστής

Οι λειτουργίες επί πληρωμή του Viddly άλλαξαν το παιχνίδι για μένα. Το YouTube έχει τόσους υπέροχους ήχους που χρειάζομαι πάντα και το Viddly μου το δίνει ως ήχο υψηλής πιστότητας για τις ηχητικές μου παραγωγές. Χρησιμοποιώ το Viddly εδώ και χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε ούτε μια φορά! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Jessica Lee Testimonial Picture.
Τζέσικα Λι - Μουσικός παραγωγός

Το premium σχέδιο της Viddly έχει απλοποιήσει τη διαδικασία διδασκαλίας μου. Με τον αυτόματο εντοπισμό URL και τη δυνατότητα λήψης ολόκληρων καναλιών και λιστών αναπαραγωγής YouTube, συγκεντρώνω πλέον πόρους για τα μαθήματά μου σε χρόνο μηδέν. Η εξαγωγή υποτίτλων μαζί με το βίντεο βοήθησε επίσης στην προσβασιμότητα για όλους τους μαθητές μου.

Alex Nguyen Testimonial Picture.
Alex Nguyen - Παιδαγωγός

Έχετε ερωτήσεις. Έχουμε απαντήσεις!

Ποιους τρόπους πληρωμής δέχεστε;

Δεχόμαστε American Express, Apple Pay, Google Pay, JCB, Mastercard και Visa, παγκοσμίως.

Επίσης, υποστηρίζουμε πρόσθετους τρόπους πληρωμής ανάλογα με την τοποθεσία σας. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τα Boleto και PIX στη Βραζιλία, Multibanco και MBWay στην Πορτογαλία, Rupay και Netbanking στην Ινδία, Bancontact στο Βέλγιο και πολλά άλλα!

Θα μπορείτε να δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής στην περιοχή σας μόλις επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα και ανοίξετε το ταμείο.


Θα λάβω απόδειξη/τιμολόγιο πληρωμής;

Φυσικά! Ένα τιμολόγιο πληρωμής θα σας σταλεί μέσω e-mail αμέσως μετά την επιβεβαίωση της αγοράς σας!


Τι πρέπει να κάνω εάν ο τρόπος πληρωμής μου απορριφθεί;

Εάν ο τρόπος πληρωμής σας απορριφθεί και χρησιμοποιείτε έγκυρο διαπιστευτήριο πληρωμής, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για βοήθεια.


Θα ενημερωθώ πριν από την ανανέωση της συνδρομής;

Ναί! Επτά ημέρες πριν από την ανανέωση της συνδρομής, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email από εμάς, όπως ορίζεται στην εντολή Visa και Mastercard για Συναλλαγές Συνδρομής.


Μπορώ να ακυρώσω μια συνδρομή ανά πάσα στιγμή; Αν ναι, πώς μπορώ να το κάνω;

Μπορείς! Η ακύρωση μιας συνδρομής είναι πολύ εύκολη. Απλώς επισκεφτείτε το HelpDesk μας και συνομιλήστε μαζί μας!


Τι είδους υποστήριξη παρέχει η Viddly;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα με το ίδιο το Viddly, τότε ο καλύτερος και προτεινόμενος τρόπος είναι να μας στείλετε μια αναφορά σφάλματος από το Viddly μεταβαίνοντας στη "Βοήθεια" και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή "Αναφορά προβλήματος". Η αποστολή σχολίων με αυτόν τον τρόπο μας επιτρέπει να λαμβάνουμε αυτόματα σημαντικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων και τον εντοπισμό σφαλμάτων του προβλήματος.

Εάν αυτό δεν είναι επιλογή για εσάς ή εάν θέλετε να μιλήσετε μαζί μας σχετικά με ένα διαφορετικό ζήτημα (για παράδειγμα, που σχετίζεται με τη συνδρομή σας στο Viddly Plus), τότε μπορείτε:

 • Στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση help@viddly.net

 • Επισκεφτείτε το Help Desk μας

 • Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο συνομιλίας, προσβάσιμο μέσω του εικονιδίου του στην κάτω δεξιά γωνία ορισμένων ιστοσελίδων, όπως αυτή!


Ποια είναι η πολιτική επιστροφής χρημάτων σας;

Έχουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, απλώς ενημερώστε μας εντός 30 ημερών και θα χαρούμε να σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματα. Εάν θέλετε να διαβάσετε την πλήρη Πολιτική Επιστροφών Χρημάτων, κάντε κλικ εδώ .


Τι σημαίνει άδεια «Διάρκεια ζωής»;

Εάν αγοράσετε μια άδεια χρήσης εφ' όρου ζωής, αυτή η άδεια πληρώνεται μία φορά και δεν έχει χρονικό περιορισμό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τη κατεβάσετε και να τη χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή μετά την αγορά.

 • Διάρκεια Ζωής

  • Η τρέχουσα έκδοση του προγράμματος θα είναι διαθέσιμη σε εσάς για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Για αυτήν την έκδοση του προγράμματος, θα σας παρέχονται δωρεάν μικρές ενημερώσεις (π.χ. εκδόσεις 6.1, 6.2 και ούτω καθεξής). Ωστόσο, σημαντικές αναβαθμίσεις (εκδόσεις 7, 8, 9 κ.λπ.) πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά. Οι σημαντικές αναβαθμίσεις είναι προαιρετικές, αλλά λάβετε υπόψη ότι οι παλαιότερες εκδόσεις δεν διατηρούνται.

  • Επιπλέον, εάν έχετε αγοράσει την άδεια χρήσης εντός 6 μηνών πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας, δικαιούστε δωρεάν αναβάθμιση.

 • Συνδρομή

  • Το λογισμικό μας θα είναι διαθέσιμο σε εσάς μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η περίοδος μπορεί να παραταθεί με ανανέωση της συνδρομής. Αυτό μπορεί να γίνει είτε αυτόματα (εάν συμφωνήσατε για αυτόματη χρέωση) είτε χειροκίνητα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής, σας παρέχονται τόσο μικρές ενημερώσεις όσο και σημαντικές αναβαθμίσεις.

  • Σε περίπτωση που η συνδρομή δεν ανανεωθεί, θα υποβαθμιστείτε στη Βασική έκδοση. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα μετά από αυτό, σκεφτείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.


Το Viddly προορίζεται για λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.
Δεν επιτρέπουμε τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Νομικός

Βοήθεια

© Viddly 2024 -

Φτιαγμένο με ☕ by Vitzo