🥵 Ζεστό καλοκαίρι; Μείνετε σε εσωτερικούς χώρους με το Viddly Plus, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% 👉 Κωδικός HOT15 👈. Μόνο έως 20 Ιουλίου!

Παρ'το τώρα!

Λήψη λιστών αναπαραγωγής YouTube

Μετατρέψτε οποιονδήποτε σύνδεσμο λίστας αναπαραγωγής YouTube σε οποιονδήποτε τύπο αρχείου βίντεο (ή ήχου)! Το πρόγραμμα λήψης λίστας αναπαραγωγής YouTube Viddly σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη οποιασδήποτε λίστας αναπαραγωγής YouTube με ένα μόνο κλικ!

Κατεβάστε το Viddly Δωρεάν

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

.

Πώς να κατεβάσετε τις λίστες αναπαραγωγής YouTube;

Παρόλο που το YouTube σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη ορισμένων βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης στην εφαρμογή Android ή iOS (μόνο εάν έχετε YouTube Premium και μόνο για παρακολούθηση στην ίδια συσκευή που τα κατέβασε), θα χρειαστείτε το Viddly εάν ​​θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρο το YouTube λίστες αναπαραγωγής σε πραγματικά αρχεία στη συσκευή σας.

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το Viddly YouTube Playlist Downloader

Κάντε κλικ στο κουμπί για λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του Viddly. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε όπως θα κάνατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο. Σαρώνουμε και παρακολουθούμε συνεχώς τους διακομιστές μας για να βεβαιωθούμε ότι η λήψη είναι ασφαλής.

Βήμα 2: Επιλέξτε μια λίστα αναπαραγωγής YouTube

Επικολλήστε τον σύνδεσμο της λίστας αναπαραγωγής YouTube.

.

Η Viddly θα αναγνωρίσει ότι είναι playlist και θα προγραμματίσει τη λήψη όλων των βίντεο που βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής.

Βήμα 3: Σπάστε το κουμπί λήψης!

By default, Viddly will download your playlist as separate MP4 video files in 1080p quality, but you can choose to download in 4K or 8K if these are available. That's much better than online MP4 downloaders, which are limited to 720p!

.

You can also:

  • Download YouTube shorts

  • Download YouTube live streams

  • Download in multiple formats (f.i. audio and video files at the same time)

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

Πρόγραμμα λήψης λίστας αναπαραγωγής YouTube

Χρησιμοποιήστε τον μετατροπέα βίντεο Viddly YouTube σε MP4 για να μετατρέψετε οποιαδήποτε διεύθυνση URL του YouTube σε αρχείο MP4 που μπορείτε να δείτε σε οποιαδήποτε συσκευή!

Free to Use!

Το Viddly είναι ένα πρόγραμμα λήψης λιστών αναπαραγωγής YouTube και μετατροπέας βίντεο που μπορεί να κατεβάσει όλους τους τύπους βίντεο από το YouTube... Εντελώς δωρεάν! Υπάρχει ένα σχέδιο τιμολόγησης Viddly εάν ​​θέλετε να προγραμματίσετε λήψεις ή χρειάζεστε πιο προηγμένες λειτουργίες λήψης βίντεο!

Ποιότητα από 720p ή 1080p έως 4K (ή ακόμα και 8k).

Κατά τη λήψη των λιστών αναπαραγωγής YouTube, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ανάλυση της αρεσκείας σας! Από 720p έως 1080p και ακόμη και βίντεο mp4 2K, 4K ή 8K.

MP4/3, AVI, MOV και άλλα!

Το Viddly υποστηρίζει όλες τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων βίντεο και ήχου. Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο αρχείου που χρειάζεστε πριν από κάθε λήψη!

Γρήγορες λήψεις

Το Viddly είναι ένα λογισμικό λήψης λίστας αναπαραγωγής YouTube υψηλής τεχνολογίας που διασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τα βίντεό σας να κατεβαίνουν εξαιρετικά γρήγορα!

Μετατροπή τοπικών αρχείων σε MP4/3

Το πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube λειτουργεί επίσης για τοπικά αρχεία βίντεο/ήχου, ώστε να μετατρέπετε τα αρχεία σας σε διαφορετικές μορφές βίντεο ή ήχου.

Ασφαλές πρόγραμμα λήψης

Για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την πιο ασφαλή εμπειρία λήψης playlist YouTube, η εφαρμογή μας θα σας επιτρέψει να κατεβάζετε βίντεο με ασφάλεια στον υπολογιστή/Mac σας και στη συνέχεια να τα μετακινείτε σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή (αν το χρειάζεστε!).

Περισσότερες δυνατότητες λήψης YouTube

Εκατομμύρια δημιουργοί YouTube, χρήστες κοινωνικών μέσων, χρήστες YouTube premium, κάτοχοι καναλιών YouTube που χρησιμοποιούν το YouTube Studio και άλλοι επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιούν το Viddly για δουλειά ή διασκέδαση καθημερινά! Το Viddly είναι μία από αυτές τις εκπληκτικές βελτιστοποιημένες εφαρμογές τρίτων που διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube στο έπακρο! Είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας το Viddly .

Το Viddly προορίζεται για λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.
Δεν επιτρέπουμε τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Νομικός

Βοήθεια

© Viddly 2024 -

Φτιαγμένο με ☕ by Vitzo