🥵 Ζεστό καλοκαίρι; Μείνετε σε εσωτερικούς χώρους με το Viddly Plus, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% 👉 Κωδικός HOT15 👈. Μόνο έως 20 Ιουλίου!

Παρ'το τώρα!

Λήψη YouTube Shorts

Μετατρέψτε οποιονδήποτε σύνδεσμο βίντεο μικρού βίντεο στο YouTube σε αρχείο βίντεο! Το πρόγραμμα λήψης σορτς YouTube σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο με σορτς με ένα μόνο κλικ!

Κατεβάστε το Viddly Δωρεάν

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο από YouTube Shorts;

Για να κατεβάσετε βίντεο από YouTube shorts, θα χρειαστεί να κάνετε μερικά απλά βήματα!

Get Viddly

Αποκτήστε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πρόγραμμα λήψης βίντεο που λειτουργεί σε όλο το περιεχόμενο YouTube - Εφαρμογή λήψης βίντεο Viddly!

Επικόλληση ή Αναζήτηση Shorts URL

Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο και επικολλήστε την στο πεδίο Viddly URL!

Το Viddly λειτουργεί ως:

  • Μηχανή αναζήτησης YouTube Shorts

  • Μηχανή αναζήτησης καναλιών YouTube

  • Μηχανή αναζήτησης λίστας αναπαραγωγής YouTube

Καταλαβαίνει επίσης οποιαδήποτε διεύθυνση URL του YouTube, είτε πρόκειται για βίντεο, κανάλι ή playlist!

.

Επιλέξτε Μορφή

Το Viddly είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα λήψης βίντεο σορτς, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές επιλογές λήψης όπως MP4, AVI ή ακόμα και ήχο. Μορφές που υποστηρίζει το Viddly:

  • MP4

  • MOV

  • AVI

  • MP3

.

Καθώς και άλλες πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων! Συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών αναλύσεων όπως 4K ή ακόμα και 8K.

Download Shorts!

Πατήστε το κουμπί λήψης και απολαύστε το βίντεο που κατεβάσατε!

Μπορείτε επίσης να:

  • Λήψη λιστών αναπαραγωγής

  • Λήψη καναλιών

  • Λήψη σε πολλές μορφές (Fi ήχου και βίντεο ταυτόχρονα)

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

Πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube Shorts

Το YouTube short είναι μια νέα μορφή βίντεο που εισήχθη πρόσφατα από το YouTube. Αυτά τα βίντεο είναι παρόμοια με τα Instagram Reels, τα βίντεο TikTok ή οποιαδήποτε άλλη μορφή βίντεο σύντομης βελτιστοποίησης για τηλέφωνο. Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε σορτς σε χρόνο μηδέν, καθώς και να κάνετε ένα σωρό άλλα ενδιαφέροντα πράγματα με το Viddly!

Δωρεάν για χρήση!

Το Viddly είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube shorts που μπορεί να κατεβάσει όλα τα είδη βίντεο από το YouTube... Εντελώς δωρεάν! Ρίξτε μια ματιά στα σχέδια τιμολόγησης μας εάν θέλετε να προγραμματίσετε λήψεις ή χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες λήψης βίντεο!

Κάθετο βίντεο

Τα shorts του YouTube έχουν λόγο διαστάσεων βίντεο 9:16, καθιστώντας τα Shorts μια κατακόρυφη μορφή βίντεο. Μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο Shorts στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση!

Γρήγορες λήψεις

Το Viddly είναι ένα προηγμένο λογισμικό λήψης βίντεο YouTube που διασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τη λήψη των σορτς YouTube στη συσκευή σας εξαιρετικά γρήγορα!

Μετατροπή σε MP4/3

Το πρόγραμμα λήψης σορτς YouTube που διαθέτουμε μπορεί να μετατρέψει το βίντεό σας Shorts σε διαφορετικές μορφές βίντεο ή ήχου. Απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεό σας, επιλέξτε μια μορφή αρχείου και πατήστε το κουμπί λήψης!

Λήψη πολλαπλών Shorts

Χρειάζεστε περισσότερα από ένα προγράμματα λήψης σύντομων κλιπ; Θέλετε να κατεβάσετε μόνο ένα κλιπ από το YouTube short; Όλα αυτά και άλλα δυνατά με το πρόγραμμα λήψης σύντομων βίντεο YouTube!

Ασφαλές πρόγραμμα λήψης

Για να βεβαιωθούμε ότι παρέχουμε την πιο ασφαλή εμπειρία λήψης βίντεο σύντομων βίντεο YouTube, η εφαρμογή μας θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε με ασφάλεια βίντεο στον υπολογιστή/Mac σας και στη συνέχεια να τα μετακινήσετε σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή (αν το χρειάζεστε!).

Χωρίς όρια

Χρειάζεστε περισσότερες από μία λήψη βίντεο σύντομης μορφής από το YouTube; Κατεβάστε βίντεο YouTube μετά από βίντεο, σύντομο ή μεγάλο, σε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή MP3 χρειάζεστε!

Ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη του YouTube Shorts

Ακολουθεί η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις με όλες τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη βίντεο μικρού μήκους YouTube!

Μπορώ να κατεβάσω το YouTube Shorts;

Ναί. Μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο από τα σορτς YouTube στον υπολογιστή σας ή στο online cloud drive και να τα παρακολουθήσετε από όποια συσκευή θέλετε!


Μπορώ να κατεβάσω το YouTube Shorts στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή μου;

Ναί! Η λήψη βίντεο στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας από την πλατφόρμα σορτς YouTube δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Αντιγράψτε τον σύνδεσμο, επικολλήστε τον και πραγματοποιήστε λήψη.


Μπορώ να κατεβάσω τα σορτς YouTube στην κινητή συσκευή μου iPhone/Android;

Ναί. Για να διασφαλίσετε ότι το κάνετε αυτό με ασφάλεια, θα χρειαστεί να κατεβάσετε βίντεο YouTube στο MAC ή τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να τα στείλετε στην κινητή συσκευή σας iPhone ή Android.


Είναι νόμιμη η λήψη του YouTube Shorts;

Ναί. Μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης. Είναι απολύτως νόμιμο, εφόσον δεν πραγματοποιείτε λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός εάν: είστε ο κάτοχος περιεχομένου, έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο περιεχομένου ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.


Άλλες δυνατότητες λήψης YouTube

Εκατομμύρια δημιουργοί YouTube, χρήστες κοινωνικών μέσων, χρήστες YouTube premium, ιδιοκτήτες καναλιών YouTube που χρησιμοποιούν το YouTube Studio και άλλοι επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιούν το Viddly για δουλειά ή διασκέδαση καθημερινά! Το Viddly είναι μια από αυτές τις εκπληκτικές βελτιστοποιημένες εφαρμογές τρίτων που σας εξασφαλίζουν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή σας YouTube στο έπακρο! Είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας το Viddly .

Το Viddly προορίζεται για λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.
Δεν επιτρέπουμε τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Νομικός

Βοήθεια

© Viddly 2024 -

Φτιαγμένο με ☕ by Vitzo