🥵 Ζεστό καλοκαίρι; Μείνετε σε εσωτερικούς χώρους με το Viddly Plus, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% 👉 Κωδικός HOT15 👈. Μόνο έως 20 Ιουλίου!

Παρ'το τώρα!

Μετατρέψτε το YouTube σε MP4

Μετατρέψτε οποιονδήποτε σύνδεσμο βίντεο YouTube στο διαδίκτυο σε αρχείο βίντεο MP4! Viddly το πρόγραμμα λήψης MP4 YouTube σάς επιτρέπει να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο YouTube σε MP4 με ένα μόνο κλικ!

Κατεβάστε το Viddly Δωρεάν

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

.

Πώς να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε MP4 ;

Παρόλο που το YouTube σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη ορισμένων βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης στην εφαρμογή Android ή iOS (μόνο εάν έχετε YouTube Premium και μόνο για παρακολούθηση στην ίδια συσκευή που τα κατέβασε), θα χρειαστείτε το Viddly εάν ​​θέλετε να κάνετε εξαγωγή ή λήψη Αρχεία MP4 από το YouTube.

Βήμα 1: Εγκαταστήστε τον μετατροπέα Viddly YouTube σε MP4

Κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να πραγματοποιήσετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του Viddly. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε όπως θα κάνατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο. Σαρώνουμε και παρακολουθούμε συνεχώς τους διακομιστές μας για να βεβαιωθούμε ότι η λήψη είναι ασφαλής.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα βίντεο YouTube για μετατροπή σε MP4

Το Viddly παρέχει διάφορους τρόπους επιλογής βίντεο για μετατροπή MP4.

  • Αντιγράψτε και επικολλήστε μια διεύθυνση URL βίντεο YouTube.

  • Εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί και επιλέξτε ένα βίντεο από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

  • Επιλέξτε ένα υπάρχον αρχείο στον σκληρό σας δίσκο.

.

Σε αντίθεση με τους διαδικτυακούς μετατροπείς YouTube σε MP4, δεν περιορίζεστε στη λήψη βίντεο και τη μετατροπή τους σε MP4 ένα προς ένα. Αντίθετα, μπορείτε να κατεβάσετε μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής YouTube ως MP4 με ένα μόνο κλικ του ποντικιού σας. Μιλήστε για ευκολία στη χρήση! Φανταστείτε πόσο χρόνο μπορεί να σας εξοικονομήσει αυτό όταν έχετε να κάνετε με μεγάλες λίστες αναπαραγωγής ή ένα ολόκληρο κανάλι!

Βήμα 3: Σπάστε το κουμπί λήψης!

Από προεπιλογή, το Viddly θα κατεβάζει αρχεία MP4 σε ποιότητα 1080p, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη σε 4K ή 8K εάν αυτά είναι διαθέσιμα. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από τα διαδικτυακά προγράμματα λήψης MP4, τα οποία περιορίζονται στα 720p!

Πράγματι, οι διαδικτυακοί ιστότοποι μετατροπής YouTube σε MP4, εκτός του ότι είναι πιο αργοί και φορτωμένοι με παρεμβατικές διαφημίσεις, γενικά δεν προσφέρουν λήψεις MP4 σε πλήρη ποιότητα HD.

Γιατί να συμβιβάζεστε με λήψεις χαμηλής ανάλυσης όταν η Viddly σας προσφέρει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα βίντεο YouTube σε αρχεία MP4 υψηλής ευκρίνειας πιο γρήγορα και με λιγότερες ταλαιπωρίες;

.

Μπορείτε επίσης να:

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

Πρόγραμμα λήψης βίντεο από YouTube σε MP4

Χρησιμοποιήστε τον μετατροπέα βίντεο Viddly Youtube σε MP4 για να μετατρέψετε οποιαδήποτε διεύθυνση URL του YouTube σε αρχείο MP4 που μπορείτε να δείτε σε οποιαδήποτε συσκευή!

Δωρεάν για χρήση!

Το Viddly είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube MP4 που μπορεί να κατεβάσει όλα τα είδη βίντεο από το YouTube... Εντελώς δωρεάν! Έχουμε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή εάν θέλετε να προγραμματίσετε λήψεις ή χρειάζεστε πιο προηγμένες λειτουργίες λήψης βίντεο!

Ποιότητα από 720p ή 1080p έως 4K (ή ακόμα και 8k).

Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube σε οποιαδήποτε ανάλυση της επιλογής σας! Από 720p έως 1080p και ακόμη και βίντεο MP4 2K, 4K ή 8K.

Γρήγορες λήψεις

Το Viddly είναι ένα λογισμικό λήψης βίντεο από το YouTube υψηλής τεχνολογίας που διασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τις λήψεις σας από το YouTube σε MP4 εξαιρετικά γρήγορες!

Μετατροπή σε MP4/3

Το πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube που διαθέτουμε μπορεί να μετατρέψει το βίντεό σας σε διαφορετικές μορφές βίντεο ή ήχου. Απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο, επιλέξτε μορφή αρχείου και πατήστε το κουμπί λήψης!

Λήψη πολλαπλών βίντεο

Χρειάζεστε περισσότερα από ένα MP4 λήψη; Θέλετε να κατεβάσετε ζωντανές ροές; Κανάλια; Λίστες αναπαραγωγής ; Όλα αυτά και άλλα δυνατά με το πρόγραμμα λήψης βίντεο Viddly YouTube .

Ασφαλές πρόγραμμα λήψης

Για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την πιο ασφαλή εμπειρία λήψης βίντεο YouTube, η εφαρμογή μας θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε βίντεο με ασφάλεια στον υπολογιστή/MAC σας και στη συνέχεια να τα μετακινήσετε σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή (αν το χρειάζεστε!).

Χωρίς όρια

Χρειάζεστε περισσότερες από μία λήψη βίντεο MP4 από το YouTube; Κατεβάστε βίντεο YouTube μετά από βίντεο, σύντομο ή μεγάλο, σε οποιαδήποτε μορφή ή ποιότητα αρχείου βίντεο ή ήχου χρειάζεστε!

Ερωτήσεις σχετικά με τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP4

Γιατί πρέπει να κατεβάσω βίντεο από το YouTube ως αρχεία MP4;

Οι λόγοι για τον καθένα θα είναι διαφορετικοί, αλλά οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που έχουν μοιραστεί μαζί μας οι χρήστες μας είναι οι ακόλουθοι.

  • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας βίντεο YouTube σε περίπτωση που καταργηθούν ποτέ.

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε βίντεο YouTube όταν ταξιδεύετε ή χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας.

  • Μεταφέρετε βίντεο YouTube σε ένα MP4 player που δεν υποστηρίζει την εφαρμογή YouTube.

  • Παίξτε βίντεο YouTube χωρίς προσωρινή αποθήκευση όταν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι αργή ή διακοπτόμενη.

  • Μετατρέψτε τα βίντεο του YouTube σε MP4, ώστε να μπορείτε να τα επεξεργαστείτε εάν είστε δημιουργός περιεχομένου.

  • Μοιραστείτε βίντεο με φίλους ή οικογένεια που είναι πολύ μεγάλα για WeTransfer, Dropbox ή παρόμοιες δωρεάν υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων.


Γιατί το Viddly είναι καλύτερο από έναν διαδικτυακό μετατροπέα YouTube σε MP4;

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που προσφέρουν υπηρεσίες μετατροπής YouTube σε MP4, αλλά όλοι αυτοί που έχουμε δοκιμάσει αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

Οι μετατροπείς YouTube σε MP4 που βασίζονται στον ιστό είναι δωρεάν επειδή είστε εσείς το προϊόν. Αυτό είναι σωστό, κάποιος πρέπει να πληρώσει για τους διακομιστές που πραγματοποιούν αυτές τις μετατροπές και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτοί οι webmasters δεν εκτελούν φιλανθρωπική υπηρεσία. Οι περισσότεροι θα το κάνουν αυτό προβάλλοντας παρεμβατικές διαφημίσεις και κάνοντας σας να πηδήξετε μέσα από κρίκους για να προσφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφημίσεις. Άλλοι θα φτάσουν μέχρι τη διανομή spyware ή κακόβουλου λογισμικού. Το Viddly δεν απαιτεί εξωτερικούς διακομιστές επειδή χρησιμοποιεί τους κύκλους της CPU σε αδράνεια.

Μια φιλοξενούμενη υπηρεσία YouTube to MP4 δεν προστατεύει το απόρρητό σας. Σε περίπτωση που οι διακομιστές τους παραβιαστούν ή κατασχεθούν, θα υπάρχει ένα αρχείο καταγραφής που θα περιέχει τη διεύθυνση IP σας και τα ακριβή βίντεο που κατεβάσατε, μαζί με χρονικές σημάνσεις. Ένας πάροχος VPN μπορεί να προσφέρει κάποια προστασία, αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Viddly; Το λογισμικό μας δεν θα αφήσει μια κεντρική βάση δεδομένων που μπορεί να παραβιάζει το απόρρητό σας.

Οι διαδικτυακές συσκευές λήψης MP4 δεν υποστηρίζουν λίστες αναπαραγωγής. Θα ξοδεύατε ώρες κατεβάζοντας μια λίστα αναπαραγωγής με 100+ βίντεο. Το Viddly μπορεί να κατεβάσει και να μετατρέψει μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής YouTube σε μορφή MP3 ή MP4 με δύο μόνο κλικ του ποντικιού σας!

Δοκιμάσαμε τα κορυφαία 10 πιο δημοφιλή προγράμματα λήψης από YouTube σε MP4. Όλοι υποφέρουν από τα ίδια προβλήματα. παρεμβατικές ή επιβλαβείς αναδυόμενες διαφημίσεις ή διαφημίσεις pop-under, περιορισμένη προστασία απορρήτου και έλλειψη λειτουργιών μαζικής λήψης. Αυτό περιλαμβάνει YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to και FLVTO τη στιγμή της γραφής.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή για κινητά για λήψη του YouTube ως MP4;

Όπως πιθανώς ήδη γνωρίζετε, το YouTube ανήκει στην Alphabet, την εταιρεία χαρτοφυλακίου που κατέχει επίσης την Google. Μαντέψτε τι άλλο κατέχει η Alphabet; Αυτό είναι σωστό, το Android Play Store. Εφόσον η Google δεν θέλει τα βίντεο να φεύγουν από την πλατφόρμα YouTube, δεν θα επιτρέψει ποτέ καμία εφαρμογή του Play Store που υποστηρίζει τη λήψη βίντεο YouTube ως αρχεία MP4.

Η Apple είναι εξίσου περιοριστική κατά την αστυνόμευση του καταστήματος εφαρμογών της. Δεδομένου ότι είναι κάτοχοι του iTunes και έχουν έννομο συμφέρον να εμποδίζουν τους χρήστες να κάνουν λήψη οποιουδήποτε υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, αφαιρούν οποιεσδήποτε εφαρμογές προσφέρουν αυτήν τη λειτουργία. Δεν έχει σημασία για αυτούς αν θέλετε ένα αντίγραφο για προσωπική χρήση ή σύμφωνα με το δόγμα της ορθής χρήσης.

Είναι δυνατό να κάνετε jailbreak το τηλέφωνό σας για να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μετατροπής YouTube σε MP4. Ωστόσο, δεν θα το συνιστούσαμε αυτό, επειδή μπορεί να ακυρώσει την εγγύησή σας και να πληγώσει το τηλέφωνό σας ή, τουλάχιστον, θα μπορούσε να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια του τηλεφώνου σας.

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν εάν θέλετε να κατεβάσετε ένα βίντεο YouTube ως MP3 ή MP4 στο τηλέφωνό σας; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς μπορεί να βοηθήσει το Viddly.


Πώς μπορώ να μεταφέρω βίντεο YouTube στο τηλέφωνό μου σε μορφή MP4;

Με το Viddly, είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube ως MP4 και στη συνέχεια να τα μεταφέρετε αυτόματα στο τηλέφωνό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Viddly.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή συγχρονισμού επιφάνειας εργασίας οποιουδήποτε παρόχου αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive Backup & Sync , το Dropbox , το Box , το OneDrive ή το Mega .

Αλλάξτε τη θέση του φακέλου λήψης του Viddly σε αυτήν του φακέλου αποθήκευσης cloud στον τοπικό σας σκληρό δίσκο.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή του παρόχου αποθήκευσης cloud στο τηλέφωνό σας.

Αυτό είναι! Όλα τα ληφθέντα αρχεία θα συγχρονιστούν τώρα με το τηλέφωνό σας. Με το Viddly, θα χρειαστείτε μόνο ένα ή δύο κλικ για να κατεβάσετε μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής YouTube σε μορφή MP4. Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να το αυτοματοποιήσετε ακόμη περισσότερο, ώστε να μην απαιτεί καθόλου ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το VDownloader για αυτόματη λήψη οποιουδήποτε νέου βίντεο που εμφανίζεται σε μια λίστα αναπαραγωγής ή ένα κανάλι.


Άλλες δυνατότητες λήψης YouTube

Εκατομμύρια δημιουργοί YouTube, χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρήστες YouTube premium, κάτοχοι καναλιών YouTube που χρησιμοποιούν το YouTube Studio και άλλοι επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιούν το Viddly για δουλειά ή διασκέδαση καθημερινά! Το Viddly είναι μία από αυτές τις εκπληκτικές βελτιστοποιημένες εφαρμογές τρίτων που διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube στο έπακρο! Είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας το Viddly .

Το Viddly προορίζεται για λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.
Δεν επιτρέπουμε τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Νομικός

Βοήθεια

© Viddly 2024 -

Φτιαγμένο με ☕ by Vitzo