Πολιτική επιστροφής

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 10 Φεβρουαρίου 2019
Τελευταία ενημέρωση: 1 Απριλίου 2024


Στη Viddly, οι πελάτες μας είναι πολύ σημαντικοί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εκπληρώσουμε όλες τις απαιτήσεις τους. Το Viddly συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αξιολογήσετε το πρόγραμμα πριν από την αγορά.

Εάν ανακαλύψετε κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα εντός 30 ημερών από την αγορά σας, στείλτε email στην ομάδα υποστήριξής μας με τις λεπτομέρειες του προβλήματος. Αφήστε 24 ώρες για απάντηση. Ωστόσο, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι μεγαλύτερη (έως 3 ημέρες) τα Σαββατοκύριακα ή τις εθνικές αργίες. Θα λάβετε μια αυτοματοποιημένη απάντηση που θα επιβεβαιώνει ότι λάβαμε το email σας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων στο Viddly εντός 30 ημερών από την αγορά. Η επιστροφή χρημάτων θα εγκριθεί και θα εγγυηθεί μόνο υπό τις συνθήκες που αναφέρονται παρακάτω. Εάν η αγορά περάσει την περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες), η επιστροφή χρημάτων θα ελεγχθεί κατά περίπτωση.

Αποδεκτές συνθήκες επιστροφής χρημάτων

Θα επεξεργαστούμε αιτήματα επιστροφής χρημάτων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Εντός 30 ημερών από την αγορά, δεν γίνονται ερωτήσεις!

  • Εάν αγοράσατε το Viddly περισσότερες από μία φορές.

  • Εάν η Viddly έχει τεχνικά προβλήματα και η τεχνική μας ομάδα δεν είναι σε θέση να βρει λύση σε 30 ημέρες.

Μη αποδεκτές συνθήκες επιστροφής χρημάτων

Συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα όλους τους πελάτες μας να κατεβάσουν πρώτα τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος. Τα περισσότερα αιτήματα επιστροφής χρημάτων που λαμβάνουμε οφείλονται συχνά στην έλλειψη πληροφοριών του πελάτη σχετικά με το προϊόν.

Δεν θα επεξεργαστούμε επιστροφή χρημάτων στις ακόλουθες περιπτώσεις, με την προϋπόθεση ότι έχει παρέλθει η περίοδος εγγύησης επιστροφής χρημάτων:

  • Εάν η αγορά σας δεν είναι συμβατή με τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε Mac και επιλέξετε την έκδοση των Windows, δεν θα επεξεργαστούμε επιστροφή χρημάτων. Ή εάν δείχνετε έλλειψη γνώσης σχετικά με τη λειτουργία του προϊόντος ή για ποιο σκοπό χρησιμοποιείται.

  • Εάν απλώς αλλάξετε γνώμη για το προϊόν αφού το αγοράσετε.

  • Εάν αποτύχετε να ενημερώσετε το πρόγραμμα όταν η Viddly παρέχει μια ενημερωμένη έκδοση.

  • Εάν δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα με το λογισμικό, μπορούμε να βρούμε.

  • Εάν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων λόγω τεχνικών ζητημάτων, αλλά δεν καταφέρατε να ζητήσετε βοήθεια για αυτά τα τεχνικά ζητήματα από την ομάδα υποστήριξής μας.

  • Εάν αποτύχετε να εφαρμόσετε τυχόν βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων ή επισκευής που παρέχει η τεχνική μας ομάδα εντός 30 ημερών από την αναφορά του ζητήματος σε εμάς. Και αν αποτύχετε να παράσχετε τυχόν ζητούμενες πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

  • Εάν δεν λάβετε κωδικό εγγραφής για το προϊόν, αλλά δεν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών για βοήθεια.

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων;

Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, στείλτε ένα email στη διεύθυνση help@viddly.net . Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 3-5 ημερών. Μόλις εκδοθεί η επιστροφή χρημάτων, ο λογαριασμός για το προϊόν θα απενεργοποιηθεί.

Το Viddly προορίζεται για λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.
Δεν επιτρέπουμε τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Νομικός

Βοήθεια

© Viddly 2024 -

Φτιαγμένο με ☕ by Vitzo