🥵 Ζεστό καλοκαίρι; Μείνετε σε εσωτερικούς χώρους με το Viddly Plus, ΕΚΠΤΩΣΗ 15% 👉 Κωδικός HOT15 👈. Μόνο έως 20 Ιουλίου!

Παρ'το τώρα!

Λήψη βίντεο YouTube 4K

Μετατρέψτε οποιονδήποτε σύνδεσμο βίντεο YouTube 4K σε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο (ή ήχου)! Το πρόγραμμα λήψης YouTube 4K Viddly σάς επιτρέπει να κατεβάζετε οποιοδήποτε βίντεο (ή playlist) YouTube με ένα μόνο κλικ!

Κατεβάστε το Viddly Δωρεάν

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube 4K;

Αν και το YouTube σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη ορισμένων βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης στην εφαρμογή Android ή iOS (μόνο εάν έχετε YouTube Premium και μόνο για παρακολούθηση στην ίδια συσκευή που τα κατέβασε), θα χρειαστείτε το Viddly εάν ​​θέλετε να έχετε βίντεο 4K που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή!

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το Viddly 4K YouTube Downloader

Κάντε κλικ στο κουμπί στα δεξιά για να πραγματοποιήσετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του Viddly. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε όπως θα κάνατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο. Σαρώνουμε και παρακολουθούμε συνεχώς τους διακομιστές μας για να βεβαιωθούμε ότι η λήψη είναι ασφαλής.

Βήμα 2: Επιλέξτε βίντεο YouTube

Επικολλήστε τον σύνδεσμο βίντεο 4K YouTube ή χρησιμοποιήστε τις επιλογές αναζήτησης του Viddly για να βρείτε το βίντεο 4K που χρειάζεστε.

.

Βήμα 3: Επιλέξτε 4K και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης!

Από προεπιλογή, το Viddly θα κατεβάσει τη λίστα αναπαραγωγής σας ως ξεχωριστά αρχεία βίντεο MP4 σε ποιότητα 1080p, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ανάλυση 4K και τη μορφή βίντεο που χρειάζεστε.

.

Μπορείτε επίσης να:

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

Πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube 4K

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα λήψης βίντεο Viddly YouTube για να μετατρέψετε οποιαδήποτε διεύθυνση URL 4K YouTube σε αρχείο βίντεο που μπορείτε να προβάλετε σε οποιαδήποτε συσκευή!

Τόνοι χαρακτηριστικών

Το Viddly είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube 4K και μετατροπέας βίντεο που μπορεί να κατεβάσει όλους τους τύπους βίντεο 4K από το YouTube... Και έχει πολλές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες! Το πρόγραμμα επί πληρωμή μας ξεκλειδώνει ποιότητα λήψης 2K, 4K ή ακόμα και 8K!

Οποιαδήποτε ποιότητα βίντεο

Κατά τη λήψη των βίντεο ή των λιστών αναπαραγωγής YouTube, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ανάλυση της αρεσκείας σας! Από 720p έως 1080p αλλά και βίντεο 2K, 4K ή 8K.

MP4/3, AVI, MOV και άλλα!

Το Viddly υποστηρίζει όλες τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων βίντεο και ήχου. Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο αρχείου που χρειάζεστε πριν από κάθε λήψη βίντεο 4K!

Γρήγορες λήψεις

Το Viddly είναι ένα λογισμικό λήψης βίντεο υψηλής τεχνολογίας YouTube που διασφαλίζει ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεό σας 4K εξαιρετικά γρήγορα!

Μετατροπή τοπικών αρχείων σε MP4/3

Το πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube λειτουργεί επίσης για τοπικά αρχεία βίντεο/ήχου, ώστε να μετατρέπετε αρχεία μέσα στον σκληρό σας δίσκο σε διαφορετικές μορφές βίντεο ή ήχου.

Ασφαλές πρόγραμμα λήψης

Για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την πιο ασφαλή εμπειρία λήψης βίντεο από το YouTube, η εφαρμογή μας θα σας επιτρέψει να κατεβάζετε βίντεο με ασφάλεια στον υπολογιστή/Mac σας και στη συνέχεια να τα μετακινείτε σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή (αν το χρειάζεστε!).

Περισσότερες δυνατότητες λήψης YouTube

Εκατομμύρια δημιουργοί YouTube, χρήστες κοινωνικών μέσων, χρήστες premium YouTube, κάτοχοι καναλιών YouTube που χρησιμοποιούν το YouTube Studio και άλλοι επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιούν το Viddly για δουλειά ή διασκέδαση καθημερινά! Το Viddly είναι μία από αυτές τις εκπληκτικές βελτιστοποιημένες εφαρμογές τρίτων που διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube στο έπακρο! Είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας το Viddly .

Το Viddly προορίζεται για λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.
Δεν επιτρέπουμε τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Νομικός

Βοήθεια

© Viddly 2024 -

Φτιαγμένο με ☕ by Vitzo