Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube;

Το YouTube.com είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος φιλοξενίας βίντεο στον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν λήψη βίντεο YouTube καθημερινά χρησιμοποιώντας το Viddly για διάφορους λόγους. Ορισμένοι αποθηκεύουν βίντεο YouTube για να τα παρακολουθήσουν εκτός σύνδεσης, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν να επαναχρησιμοποιήσουν βίντεο κλιπ σύμφωνα με τη διάταξη περί ορθής χρήσης.

Κατεβάστε το Viddly Δωρεάν

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

.

Οδηγός για τη λήψη βίντεο YouTube

Με το Viddly, μπορείτε:

  • Μετατρέψτε τα βίντεο του YouTube σε MP3 για μουσική ή podcast.

  • Λήψη βίντεο YouTube ως MP4 σε 720p, 1080p, 4K ή 8K.

  • Μετατρέψτε τα βίντεο του YouTube σε MP4 ή MP3.

Το Viddly διευκολύνει τη λήψη βίντεο ή ολόκληρων λιστών αναπαραγωγής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Θα θέλατε να το δοκιμάσετε μόνοι σας; Ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα βήματα για να ξεκινήσετε!

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το Viddly - Το πρόγραμμα λήψης YouTube με βαθμολογία #1

Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για να ανακτήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης από τον ασφαλή διακομιστή λήψεων. Σαρώνουμε συνεχώς τα αρχεία μας για να βεβαιωθούμε ότι η λήψη σας είναι 100% ασφαλής.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα βίντεο ή μια λίστα αναπαραγωγής για λήψη

Μπορείτε να επιλέξετε ένα βίντεο ή μια λίστα αναπαραγωγής με έναν από τους δύο τρόπους.

  • Εισαγάγετε έναν όρο αναζήτησης και περιμένετε να εμφανιστούν τα αποτελέσματα.

  • Αντιγράψτε/επικολλήστε μια διεύθυνση URL βίντεο YouTube ή λίστας αναπαραγωγής από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Έχουμε ξοδέψει αμέτρητες ώρες προσηλωμένοι στη διεπαφή χρήστη του προϊόντος μας. Η γρήγορη και εύκολη λήψη λήψεων είναι προτεραιότητά μας, όχι μόνο για μεμονωμένα βίντεο αλλά και για ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής. Θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι η λήψη ενός μόνο αρχείου ήχου θα ήταν εξίσου εύκολη με τη λήψη μιας ολόκληρης βιβλιοθήκης εκπαιδευτικών βίντεο.

.

Βήμα 3: Πατήστε το κουμπί "Λήψη"!

Από προεπιλογή, το Viddly θα κατεβάσει το βίντεό σας στο YouTube ως αρχείο MP4 ποιότητας Full HD (1080p), αν και μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη ενός αρχείου MP3 με ήχο ποιότητας 128 Kbps ή 192 Kbps.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε αρχεία σε ανάλυση 4K ή ακόμα και 8K εάν είναι διαθέσιμα.

Εναλλακτικά, υποστηρίζονται επίσης οι ακόλουθες μορφές: AVI, Vorbis και AAC.

Για να κατεβάσετε λεζάντες ή υπότιτλους, κάντε κλικ στο "Κουμπί CC" για να επιλέξετε τυχόν διαθέσιμες γλώσσες.

.

Μπορείτε επίσης να:

That's it! Watch your Video!

Χάρη στο Viddly, μπορείτε τώρα να πάρετε το ποπ κορν και να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο οπουδήποτε θέλετε, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο!

Απαιτούνται Windows 10 64-bit ή νεότερη έκδοση

Πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα λήψης βίντεο Viddly YouTube που μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε διεύθυνση URL του YouTube σε MP4, AVI ή άλλη δημοφιλή μορφή αρχείου που μπορείτε να δείτε σε οποιαδήποτε συσκευή!

Δωρεάν για χρήση!

Το Viddly είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο από το YouTube που μπορεί να κατεβάσει όλα τα είδη βίντεο από το YouTube... Εντελώς δωρεάν! Υπάρχουν προγράμματα επί πληρωμή εάν θέλετε να προγραμματίσετε λήψεις ή χρειάζεστε πιο ισχυρές λειτουργίες λήψης βίντεο!

Ποιότητα από 720p ή 1080p έως 4K (ή ακόμα και 8k).

Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube σε οποιαδήποτε ανάλυση της επιλογής σας! Από 720p έως 1080p και ακόμη και βίντεο mp4 2K, 4K ή 8K.

Γρήγορες λήψεις

Το Viddly είναι ένα λογισμικό λήψης βίντεο YouTube υψηλής τεχνολογίας που διασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τις λήψεις σας από το YouTube σε MP4 εξαιρετικά γρήγορες!

Μετατροπή σε MP4/3

Το πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube που διαθέτουμε μπορεί να μετατρέψει το βίντεό σας σε διαφορετικές μορφές βίντεο ή ήχου. Όχι μόνο ένας μετατροπέας YouTube σε MP4 , αλλά και πρόγραμμα λήψης που μπορεί να μετατρέψει βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή χρειάζεστε!

Πολλαπλές λήψεις βίντεο ταυτόχρονα!

Χρειάζεστε λήψη περισσότερων από ένα βίντεο YouTube; Ή ολόκληρη η λίστα αναπαραγωγής; Κανάλι? Όλα αυτά και άλλα πιθανά με το Viddly!

Ασφαλείς λήψεις

Για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε την πιο ασφαλή εμπειρία λήψης βίντεο από το YouTube, η εφαρμογή μας θα σας επιτρέψει να κατεβάζετε βίντεο με ασφάλεια στον υπολογιστή/Mac σας και στη συνέχεια να τα μετακινείτε σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή (αν το χρειάζεστε!).

Χωρίς όρια

Χρειάζεστε περισσότερα από ένα βίντεο λήψης από το YouTube; Κατεβάστε βίντεο από το YouTube μετά από βίντεο, μεγάλο ή σύντομο, σε οποιαδήποτε μορφή ή ποιότητα αρχείου βίντεο ή ήχου χρειάζεστε!

Ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη βίντεο YouTube

Γιατί κάποιος να κατεβάζει βίντεο από το YouTube;

Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για να μετατρέψετε τα βίντεο YouTube σε μορφή MP3 ή MP4 και να τα αποθηκεύσετε στον τοπικό σας σκληρό δίσκο. Για παράδειγμα;

Ο κάτοχος μπορεί να αφαιρέσει το βίντεο ανά πάσα στιγμή, κάτι που συμβαίνει πολύ πιο συχνά από ό,τι θα περίμενε κανείς. Αποθηκεύοντας ένα αντίγραφο ασφαλείας του βίντεο τοπικά, διασφαλίζετε ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση.

Όταν ταξιδεύετε, μπορεί να συναντήσετε δίκτυα χαμηλού εύρους ζώνης ή καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε περιεχόμενο YouTube ενώ ταξιδεύετε ή ταξιδεύετε, η λήψη βίντεο από το YouTube είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να αποφύγετε την προσωρινή αποθήκευση ή τις διακοπές!

Δεν υποστηρίζουν όλες οι συσκευές την εφαρμογή YouTube. Εάν έχετε iPod ή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που δεν είναι συμβατή με το YouTube, τότε καλύτερα να μετατρέψετε πρώτα τα βίντεο σε MP4 ή τη μουσική σε MP3.

Ως δημιουργός περιεχομένου, τότε πιθανότατα θα θελήσετε κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσετε κλιπ βίντεο από άλλα άτομα στο YouTube.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα μεγάλο βίντεο με φίλους ή συγγενείς, μπορείτε να το ανεβάσετε στο YouTube και να τους προτείνετε να το κατεβάσουν χρησιμοποιώντας το Viddly. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για μια ακριβή συνδρομή για μια υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων ή μεταφοράς αρχείων όπως WeTransfer, Dropbox, Google Drive κ.λπ.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο YouTube Red, η λήψη βίντεο είναι ένας τρόπος για να αποφύγετε διακοπές κατά την αναπαραγωγή βίντεο λόγω διαφημίσεων.

Για την προστασία του απορρήτου, μπορεί να θέλετε να κατεβάσετε ένα βίντεο YouTube αντί να το παρακολουθήσετε. Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο YouTube, τόσο ο κάτοχος όσο και το YouTube μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα μέρη του βίντεο που παρακολουθήσατε, σε ποια συσκευή το παρακολουθήσατε και να συνδέσουν αυτές τις πληροφορίες με τον λογαριασμό σας εάν είστε συνδεδεμένοι. Το YouTube έχει ένα ανώμαλο κομμάτι καταγράψτε όταν πρόκειται για το απόρρητο. Είχαν αντιμετωπίσει στο παρελθόν μηνύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για προβολή άκρως στοχευμένων διαφημίσεων για να «επηρεάσουν ευάλωτα νεαρά μυαλά» . Το YouTube επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 136 εκατομμυρίων δολαρίων για συλλογή προσωπικών δεδομένων χωρίς συναίνεση.


Είναι νόμιμη η λήψη βίντεο από το YouTube;

Το YouTube προσδιορίζει στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ότι δεν πρέπει να κάνετε λήψη περιεχομένου με άλλο τρόπο εκτός από το κουμπί λήψης. Ωστόσο, η λήψη βίντεο είναι νόμιμη για προσωπική χρήση ή σύμφωνα με τη διάταξη περί θεμιτής χρήσης στις περισσότερες χώρες.

Δείτε τι δηλώνουν συγκεκριμένα οι Όροι Χρήσης του YouTube:
Δεν επιτρέπεται η λήψη οποιουδήποτε περιεχομένου εκτός εάν δείτε έναν σύνδεσμο "λήψης" ή παρόμοιο σύνδεσμο που εμφανίζεται από το YouTube στην Υπηρεσία για αυτό το περιεχόμενο. Δεν επιτρέπεται να αντιγράψετε, να αναπαράγετε, να διανείμετε, να μεταδώσετε, να μεταδώσετε, να εμφανίσετε, να πουλήσετε, να λάβετε άδεια χρήσης ή να εκμεταλλευτείτε με άλλο τρόπο οποιοδήποτε περιεχόμενο για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του YouTube ή των αντίστοιχων δικαιοπαρόχων του περιεχομένου.

Τεχνικά, το YouTube σάς επιτρέπει μόνο να κατεβάζετε βίντεο για τα οποία έχει ρητά παράσχει αυτήν την επιλογή. Ωστόσο, το YouTube δεν επιβάλλει αυτήν την πολιτική, επειδή θα ήταν πρακτικά αδύνατο να κερδίσουν από νομική άποψη.

Σε κάποιο βαθμό, η νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων σε πολλές χώρες επιτρέπει τη λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα για προσωπική χρήση, για παράδειγμα, στον Καναδά και τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Για να είναι μια μεγάλη ιστορία, η λήψη περιεχομένου χωρίς πνευματικά δικαιώματα δεν είναι παράνομη με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή. Εάν θέλετε να κάνετε λήψη περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, θα πρέπει να ζητήσετε άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων.


Θα με απαγορεύσει το YouTube αν κατεβάσω βίντεο;

Από τότε που ιδρύθηκε το YouTube το 2015, δεν έχουμε ακούσει ποτέ να συμβεί αυτό. Ακόμα κι αν είχαν σκοπό να απαγορεύσουν τους χρήστες που κατεβάζουν βίντεο, θα ήταν σχεδόν αδύνατο για το YouTube να εντοπίσει εάν απλά παρακολουθείτε ένα βίντεο ή εάν το κατεβάζετε.


Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος λήψης βίντεο YouTube;

Δεν βρήκαμε καμία άλλη εφαρμογή που να είναι πιο γρήγορη από το Viddly όταν πρόκειται για λήψη είτε ενός βίντεο είτε μιας ολόκληρης λίστας αναπαραγωγής. Λάβαμε υπόψη τόσο τον αριθμό των κλικ που απαιτούνται όσο και τον συνολικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας λήψης, που υπολογίζεται από την επικόλληση της διεύθυνσης URL έως τη στιγμή που το αρχείο είναι έτοιμο για αναπαραγωγή. Εάν έχετε βρει κάποια πιο γρήγορη εφαρμογή, ενημερώστε μας !


Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος λήψης βίντεο YouTube;

Δοκιμάσαμε τα ακόλουθα προγράμματα λήψης του YouTube στο διαδίκτυο και βρήκαμε ότι όλα έχουν προβλήματα που κυμαίνονται από παραβιάσεις απορρήτου έως την προώθηση κακόβουλου λογισμικού.

OnlineVideoConverter: Προσφέρθηκε μόνο ανάλυση 360p. Δεν έγινε λήψη. Μια νέα καρτέλα άνοιξε προσπαθώντας να εγκαταστήσει ένα άγνωστο εκτελέσιμο υπό το πρόσχημα μιας ενημέρωσης του Media Player.

SaveFrom: Μια ψεύτικη διαφήμιση ανίχνευσης ιών, μεταμφιεσμένη σε ειδοποίηση, προσπάθησε να κατεβάσει κακόβουλο λογισμικό. Μετά από μεγάλη αναμονή, παρουσιάστηκε ένα σφάλμα.

YT1s: Η μέγιστη ποιότητα είναι 720p. Ο ιστότοπος ζήτησε πρόσβαση για την παροχή ειδοποιήσεων προγράμματος περιήγησης.

Y2Mate.guru: Η μέγιστη προσφερόμενη ποιότητα είναι 720p. Τυχόν αρχεία υψηλότερης ανάλυσης δεν περιλαμβάνουν ήχο. Ο ιστότοπος ενεργοποιεί μια παραπλανητική διαφήμιση για να ξεγελάσει τους χρήστες ώστε να νομίζουν ότι έχουν κερδίσει ένα βραβείο.

YTMP3.cc: Τα παραπλανητικά κουμπιά λήψης και αναπαραγωγής ενεργοποιούν διαφημίσεις για τζόγους και ιστότοπους για ενηλίκους. Δεν ήταν δυνατή η λήψη βίντεο λόγω σφάλματος.

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να κάνετε λήψη βίντεο από το YouTube σε υψηλή ευκρίνεια, συνιστάται ένα πρόγραμμα λήψης YouTube που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές.


Είναι ασφαλή τα προγράμματα λήψης YouTube για iOS ή Android;

Δυστυχώς, ούτε το Google Play store ούτε το Apple store θα επιτρέψουν τη λίστα εφαρμογών λήψης YouTube ή APK. Επειδή θα πρέπει να κάνετε root ή με άλλον τρόπο να απενεργοποιήσετε την προστασία από ιούς στη συσκευή σας, σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην χρησιμοποιείτε κανένα πρόγραμμα λήψης YouTube για κινητές συσκευές.


Άλλες λειτουργίες του YouTube Downloader

Εκατομμύρια δημιουργοί YouTube, χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρήστες premium YouTube, κάτοχοι καναλιών YouTube που χρησιμοποιούν το YouTube Studio και άλλοι επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιούν το Viddly για δουλειά ή διασκέδαση καθημερινά! Το Viddly είναι μία από αυτές τις εκπληκτικές βελτιστοποιημένες εφαρμογές τρίτων που διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube στο έπακρο! Είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας το Viddly .

Το Viddly προορίζεται για λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.
Δεν επιτρέπουμε τη λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Νομικός

Βοήθεια

© Viddly 2024 -

Φτιαγμένο με ☕ by Vitzo