🥵Hete zomer? Blijf binnen met Viddly Plus, 15% KORTING 👉 Code HOT15 👈. Slechts tot 20 juli!

Profiteer nu!

Viddly YouTube-downloader

De eenvoudigste manier om YouTube-video's te downloaden en naar MP4 of andere bestandsformaten te converteren.

Viddly gratis downloaden

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

.
.

Viddly's topfuncties

 • Snelle en lichtgewicht app met ingebouwde zoekfunctie

 • Download 1080p-, 4K- en 8K MP4-video's met maximaal 60 fps

 • Converteer YouTube-video naar HD-, UHD- of FUHD-videoformaat

 • Download elke YouTube-afspeellijst met een enkele klik

 • Download YouTube-shorts

 • Converteer elk videobestand op uw harde schijf naar alle populaire bestandsformaten

 • Download YouTube-ondertitels in elke taal

.

Belangrijkste redenen om video's te downloaden

 • Geen vervelende preroll-advertenties of annotaties meer

 • Maak een back-up van video's voor het geval ze worden verwijderd

 • Converteer video's naar niet-videobestanden die compatibel zijn met uw speler

 • Toegang tot uw multimedia wanneer u offline bent (bijvoorbeeld wanneer u op reis bent)

 • Je vrienden doen het allemaal. Ja, dat klopt!

Viddly Plus Plan geeft u nog meer functies!

 • 4K-video-downloader (ook 8K)

 • Download YouTube-video's met 60 fps

 • Automatische videodownload bij het kopiëren van de URL

 • Download elke YouTube-afspeellijst of je hele YouTube-kanaal

 • YouTube Livestream-video-opname

 • Download meerdere video's tegelijkertijd

 • Geen advertenties, gebruik op meerdere apparaten

Viddly is een gratis YouTube-downloader

 • Gratis YouTube-download

 • Videokwaliteit tot 1080p (Full HD)

 • Audiokwaliteit tot 128 Kbps

 • Zoek naar video's rechtstreeks in Viddly of plak eenvoudigweg een YouTube-URL

Verkrijg de beste YouTube-downloader!

Viddly is al meer dan tien jaar toonaangevend op het gebied van videodownloaders, met meer dan 100 miljoen downloads en er komen er nog meer. Probeer het eens!

Download nu

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

Hoe video's te downloaden met Viddly

Installeer Viddly

Klik op de onderstaande knop om Viddly te downloaden. Mogelijk moet u de download autoriseren en een doelmap opgeven. Nadat het is gedownload, dubbelklikt u op het uitvoerbare bestand om door te gaan met de installatie.

Selecteer Video

Typ in de software een trefwoord om naar een video te zoeken. Als alternatief kunt u de video-URL kopiëren. Viddly herkent automatisch alle geldige URL's en zal voorstellen om een ​​download te starten.

Selecteer Formaat

Je kunt video's downloaden in een breed scala aan resoluties en formaten. Wil je een 1080p- of een Ultra High Definition 4K-video als MP4? Geen probleem!

Downloaden

Zodra u op de downloadknop drukt, optimaliseert Viddly de downloadsnelheid en start hij alleen een conversie als dit nodig is. Viddly is momenteel de snelste YouTube-video-downloader op de markt!

Wat gebruikers zeggen over Viddly

Geloof ons niet zomaar op ons woord, maar kijk wat mensen zeggen over het gebruik van Viddly.

Ons team gebruikt Viddly graag voor ons videogerelateerde klantenwerk. We doen veel aan contentsyndicatie, en Vidlly helpt ons om lange content uit de kanalen van onze klanten te halen en deze in een mum van tijd om te zetten in Shorts, TikToks en Reels!

Sarah Johnson Testimonial Picture.
Sara Johnson - Digitale marketingspecialist

Viddly kan elke contentmaker helpen, dat is zeker! Ik gebruik het downloaden van afspeellijsten zo vaak... Zo erg zelfs dat het mijn essentiële hulpmiddel is geworden voor het doen van inhoudsonderzoek. Absoluut een aanrader als je met videomateriaal werkt!

David Chen Testimonial Picture.
David Chen - Inhoud Schepper

Viddly is een must-have voor social media-managers. De mogelijkheid om video's te downloaden en naar verschillende formaten te converteren heeft mij en mijn eenmansbureau door de jaren heen enorm geholpen! Oh trouwens: hun gratis abonnement biedt veel tools.

Emily Rodriguez Testimonial Picture.
Emily Rodriguez - Social media manager

Veel Gestelde Vragen

Welke videoformaten en resoluties kan Viddly downloaden en converteren?

Viddly YouTube downloader gratis versie ondersteunt elke resolutie tot 1080p. Met Viddly Plus kun je video's downloaden in elke resolutie die door YouTube wordt aangeboden, inclusief 4K en 8K. Om een ​​zo soepel mogelijke weergave te garanderen, biedt Viddly ondersteuning voor een framesnelheid van 24, 30 of 60 fps. Voor een volledige onderdompeling kunt u met Viddly sferische 360°-video's downloaden en converteren. Voor optimaal afspelen kunt u overwegen een VR-apparaat zoals Google Cardboard te gebruiken. U kunt elke online video converteren naar MP4-, WebM-, 3GP- of AVI-indeling. De conversie kan worden uitgevoerd tijdens het downloaden of met behulp van de lokale bestandsconversiefunctie als deze al op uw harde schijf staat.


Kan ik YouTube Live Streams downloaden met Viddly?

Ja, dat kan! Viddly Free beperkt het downloaden van YouTube Live-streams tot 5 minuten. Viddly Plus biedt onbeperkte YouTube Live-downloads zonder enige beperking.


Hoe kan ik het gedownloade bestand overbrengen naar mijn telefoon?

We raden u aan een cloudhostingservice zoals Dropbox, Google Drive of OneDrive op zowel uw computer als uw telefoon te installeren. Op deze manier zijn alle bestanden die naar uw gesynchroniseerde map zijn gedownload, automatisch toegankelijk op uw telefoon.


Waarom zou ik geen Android- of iOS-app gebruiken om video's te downloaden?

Google Play noch de Apple Store zullen ooit applicaties toestaan ​​die mogelijk kunnen worden gebruikt om auteursrechtelijk beschermde video te downloaden. Als zodanig zal geen enkele uitgever een functionele app kunnen aanbieden. Elke app die daadwerkelijk YouTube-downloads toestaat, zou snel door het moderatieteam worden verwijderd. Met andere woorden: elke app die je in de officiële app store aantreft, is een nutteloze lokvogel, gemaakt met als enig doel advertenties weer te geven om snel geld te verdienen. Mogelijk kunt u uw iPhone rooten of een frauduleuze APK op uw Android-telefoon installeren, maar als u dit doet, loopt uw ​​veiligheid en privacy gevaar. Virusscanners voor mobiele apparaten zijn nog niet zo geavanceerd en wijdverspreid als voor desktops, en hackers weten dit. Je telefoon is waar je je naakte selfies opslaat 😅. Wij raden u daarom aan geen enkel risico te nemen en geen beveiligingsmechanismen op uw mobiele apparaat uit te schakelen.


Waarom is een desktopgebaseerde downloader superieur aan een webgebaseerde downloader?

Uitstekende vraag! Er zijn zelfs verschillende goede redenen. In de eerste plaats omdat websites serverbronnen gebruiken. Serverbronnen zijn niet gratis. Om de lichten aan te houden, moet de website-eigenaar downloads van een bepaalde lengte beperken, de videokwaliteit beperken en/of agressieve strategieën gebruiken om inkomsten te genereren. Viddly draait op uw computer, dus we hebben geen dure servers nodig om conversies mogelijk te maken. Omdat sommige van onze gebruikers voor Viddly Plus betalen, kunnen we onze ontwikkelaars voeden zonder toevlucht te nemen tot duistere tactieken. Om samen te vatten waarom Viddly superieur is aan websites zoals KeepVid, Y2Mate, SaveMedia, YooDownload, FlvTo, YTMP3 of Youzik: Geen beperkingen op videolengte of resolutie. Veel sneller bij meerdere downloads. Download volledige afspeellijsten met een enkele klik. Ondersteuning voor ondertitels en live videostreams. Geen vervelende of schaduwrijke advertenties. Betere privacycontroles


Is het legaal om video's van YouTube en andere websites te downloaden?

Het is niet illegaal om video's te downloaden voor persoonlijk gebruik. In sommige gevallen kan het ook legaal zijn om video's om commerciële redenen te downloaden, zolang deze redenen onder redelijk gebruik vallen. Mogelijk overtreed je de Servicevoorwaarden van YouTube als je de downloadknop voor specifieke video's niet gebruikt. Toch hebben we nog nooit gehoord dat iemand hierdoor een ban kreeg of in de problemen kwam. Wij zijn van mening dat het downloaden van inhoud van een website voor het delen van video's om deze op een ander tijdstip of op een apparaat zonder internetverbinding te bekijken hetzelfde doel heeft als timeshifting en als redelijk gebruik moet worden beschouwd. Dit precedent werd geschapen in de Betamax-zaak. Als zodanig is het downloaden van niet-auteursrechtelijk beschermde video's volkomen legaal. We raden u aan altijd toestemming te vragen aan de houder van het auteursrecht om video's te downloaden die niet onder Creative Commons-licentie vallen.


Installeer Viddly en begin met downloaden

Download de nieuwste gratis Viddly-downloaderversie en download je YouTube-video's binnen enkele seconden!

Download nu

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

Viddly is bedoeld om video's te downloaden die vrij zijn van auteursrechten of voor eerlijke gebruiksdoeleinden.
We staan ​​het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toe, tenzij u (a) de eigenaar van de inhoud bent, (b) toestemming hebt gekregen van de eigenaar van de inhoud, of (c) van plan bent de materialen uitsluitend voor redelijk gebruik te gebruiken.

Legaal

Hulp

© Viddly 2024 -

Gemaakt met ☕ door Vitzo