🥵Hete zomer? Blijf binnen met Viddly Plus, 15% KORTING 👉 Code HOT15 👈. Slechts tot 20 juli!

Profiteer nu!

YouTube-shorts downloaden

Verander elke online videolink van YouTube-kortingen in een videobestand! Met onze YouTube-shortdownloader kun je korte video's downloaden met een enkele klik!

Viddly gratis downloaden

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

.

Hoe YouTube Shorts-video's downloaden?

Om korte YouTube-video's te downloaden, hoeft u slechts een paar eenvoudige stappen te nemen!

Krijg Viddly

Ontvang een ultramoderne video-downloader die werkt op alle YouTube-inhoud - Viddly-app voor het downloaden van video's!

Plak of zoek de Shorts-URL

Open de YouTube-app, kopieer je video-URL en plak deze in het Viddly URL-veld!

Viddly werkt als een:

  • YouTube Shorts-zoekmachine

  • Zoekmachine voor YouTube-kanalen

  • Zoekmachine voor YouTube-afspeellijsten

Viddly begrijpt ook elke YouTube-URL, of het nu een video, kanaal of afspeellijst is!

.

Selecteer Formaat

Viddly is een geweldige downloader voor korte video's, dus je kunt kiezen uit veel verschillende downloadopties zoals MP4, AVI of zelfs audio. Formaten die Viddly ondersteunt:

  • MP4

  • MOV

  • AVI

  • MP3

.

Evenals andere meest populaire bestandsformaten! Inclusief populaire resoluties zoals 4K of zelfs 8K.

Korte broek downloaden!

Press the download button and enjoy your downloaded video!

You can also:

  • Download playlists

  • Download channels

  • Download in multiple formats (f.i. audio and video files at the same time)

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

YouTube Shorts- video-downloader

YouTube Short is een nieuw videoformaat dat onlangs door YouTube is geïntroduceerd. Deze video's zijn vergelijkbaar met Instagram Reels, TikTok-video's of elk ander voor telefoons geoptimaliseerd, kort videoformaat. Nu kun je in een mum van tijd korte films downloaden en nog veel meer coole dingen doen met Viddly!

Gratis te gebruiken!

Viddly is een YouTube-video-downloader voor korte films die alle soorten video's van YouTube kan downloaden... Helemaal gratis! Bekijk onze tariefplannen als u downloads wilt plannen of meer video-downloaderfuncties nodig heeft!

Verticale video

YouTube-shorts hebben een video-beeldverhouding van 9:16, waardoor Shorts een verticaal videoformaat zijn. Je kunt elke Shorts-video in de hoogst mogelijke resolutie downloaden!

Snelle downloads

Viddly is een hoogwaardige software voor het downloaden van YouTube-video's die ervoor zorgt dat je je YouTube-shorts supersnel naar je apparaat kunt downloaden!

Converteren naar MP4/3

Onze YouTube Shorts-downloader kan je Shorts-video converteren naar verschillende video- of audioformaten. Plak gewoon uw video-URL, selecteer een bestandsformaat en druk op de downloadknop!

Meerdere shorts downloaden

Heeft u meer dan één downloader voor korte clips nodig? Wil je slechts een fragment van je YouTube-short downloaden? Dat alles en meer mogelijk met de korte video-downloader van YouTube!

Veilige downloader

Om ervoor te zorgen dat we de veiligste YouTube-downloadervaring voor korte video's bieden, kunt u met onze app veilig video's downloaden naar uw pc/Mac en deze vervolgens naar elk mobiel apparaat verplaatsen (als u dat nodig heeft!).

Geen grenzen

Heb je meer dan één korte videodownload van YouTube nodig? Download YouTube-video na video, kort of lang, in elk video- of MP3-bestand dat je nodig hebt!

Vragen over het downloaden van YouTube Shorts

Hier vindt u onze FAQ-sectie met de meest gestelde vragen over het downloaden van korte YouTube-video's!

Kan ik YouTube Shorts downloaden?

Ja. Je kunt video's van YouTube-shorts opslaan op je computer of online clouddrive en ze bekijken vanaf elk gewenst apparaat!


Kan ik YouTube Shorts downloaden naar mijn desktop- of laptopcomputer?

Ja! Video's downloaden naar uw desktop- of laptopcomputer vanaf het YouTube-shortplatform is nog nooit zo eenvoudig geweest! Kopieer de link, plak deze en download.


Kan ik YouTube-shorts downloaden naar mijn mobiele iPhone/Android-apparaat?

Ja. Om ervoor te zorgen dat je dat veilig doet, moet je YouTube-video's downloaden naar je MAC of pc en ze vervolgens naar je iPhone of mobiele Android-apparaat sturen.


Is het downloaden van YouTube Shorts legaal?

Ja. Je kunt auteursrechtvrije video's downloaden of voor fair-use-doeleinden. Het is volledig legaal zolang u geen auteursrechtelijk beschermd materiaal downloadt, tenzij u: de eigenaar van de inhoud bent, toestemming heeft gekregen van de eigenaar van de inhoud, of van plan bent het materiaal uitsluitend voor redelijk gebruik te gebruiken.


Andere YouTube Downloader-functies

Miljoenen YouTube-creators, gebruikers van sociale media, premium YouTube-gebruikers, eigenaren van YouTube-kanalen die YouTube Studio gebruiken en andere videobewerkingsprofessionals gebruiken Viddly elke dag voor werk of plezier! Viddly is een van die verbazingwekkende, geoptimaliseerde apps van derden die ervoor zorgt dat je maken optimaal gebruik van uw YouTube-applicatie! Het is gemakkelijk om YouTube-video's te downloaden met Viddly .

Viddly is bedoeld om video's te downloaden die vrij zijn van auteursrechten of voor eerlijke gebruiksdoeleinden.
We staan ​​het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toe, tenzij u (a) de eigenaar van de inhoud bent, (b) toestemming hebt gekregen van de eigenaar van de inhoud, of (c) van plan bent de materialen uitsluitend voor redelijk gebruik te gebruiken.

Legaal

Hulp

© Viddly 2024 -

Gemaakt met ☕ door Vitzo