🥵Hete zomer? Blijf binnen met Viddly Plus, 15% KORTING 👉 Code HOT15 👈. Slechts tot 20 juli!

Profiteer nu!

Converteer YouTube naar MP4

Verander elke online YouTube-videolink in een MP4-videobestand! Met de Viddly YouTube MP4-downloader kun je elke YouTube-video met één klik naar MP4 converteren!

Viddly gratis downloaden

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

.

Hoe YouTube-video's naar MP4 converteren ?

Hoewel je met YouTube sommige video's kunt downloaden voor offline weergave in hun Android- of iOS-app (alleen als je YouTube Premium hebt, en alleen voor weergave op hetzelfde apparaat waarop ze zijn gedownload), heb je Viddly nodig als je de video's wilt uitpakken of downloaden. MP4-bestanden van YouTube.

Stap 1: Installeer Viddly YouTube naar MP4 Converter

Klik op de onderstaande knop om het installatieprogramma van Viddly te downloaden. U kunt het net als elke andere toepassing installeren door op het bestand te dubbelklikken. We scannen en monitoren onze servers voortdurend om er zeker van te zijn dat de download veilig is.

Stap 2: Selecteer een YouTube-video om naar MP4 te converteren

Viddly biedt verschillende manieren om een ​​video te selecteren voor MP4-conversie;

  • Kopieer en plak een YouTube-video-URL.

  • Voer een trefwoord in en kies een video uit de zoekresultaten.

  • Selecteer een bestaand bestand op uw harde schijf.

.

In tegenstelling tot online YouTube naar MP4-converters, ben je niet beperkt tot het downloaden van video's en deze één voor één naar MP4 converteren. In plaats daarvan kun je met één muisklik een volledige YouTube-afspeellijst downloaden als MP4. Over gebruiksgemak gesproken! Stel je voor hoeveel tijd dit je kan besparen als je te maken hebt met grote afspeellijsten of een heel kanaal!

Stap 3: Vernietig de downloadknop!

Standaard downloadt Viddly MP4-bestanden in 1080p-kwaliteit, maar je kunt ervoor kiezen om te downloaden in 4K of 8K als deze beschikbaar zijn. Dat is veel beter dan online MP4-downloaders, die beperkt zijn tot 720p!

Online YouTube-naar-MP4-conversiewebsites zijn niet alleen langzamer en beladen met opdringerige advertenties, maar bieden over het algemeen geen MP4-downloads in volledige HD-kwaliteit.

Waarom zou je genoegen nemen met downloads met een lage resolutie als Viddly je de kans biedt om YouTube-video's sneller en met minder gedoe naar high-definition MP4-bestanden te converteren ?

.

Je kan ook:

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

YouTube naar MP4 video-downloader

Gebruik Viddly Youtube naar MP4 videoconverter om elke YouTube-URL om te zetten in een MP4-bestand dat je op elk apparaat kunt bekijken!

Gratis te gebruiken!

Viddly is een YouTube MP4-video-downloader die alle soorten video's van YouTube kan downloaden... Helemaal gratis! We hebben een betaald abonnement als je downloads wilt plannen of meer geavanceerde functies voor het downloaden van video's nodig hebt!

Van 720p of 1080p tot 4K (of zelfs 8k) kwaliteit.

Je kunt YouTube-video's downloaden in elke resolutie naar keuze! Van 720p tot 1080p en zelfs 2K-, 4K- of 8K MP4-video's.

Snelle downloads

Viddly is een hoogwaardige YouTube-videodownloadsoftware die ervoor zorgt dat je YouTube naar MP4-downloads supersnel kunt maken!

Converteren naar MP4/3

Onze YouTube-video-downloader kan uw video naar verschillende video- of audioformaten converteren. Plak gewoon de video-URL, selecteer het bestandsformaat en druk op de downloadknop!

Meerdere videodownloads

Moet er meer dan één MP4 gedownload worden? Livestreams downloaden? Kanalen? Afspeellijsten ? Dat alles en meer is mogelijk met de Viddly YouTube-video-downloader .

Veilige downloader

Om er zeker van te zijn dat je de meest veilige YouTube-videodownloadervaring krijgt, kun je met onze app veilig video downloaden naar je pc/MAC en deze vervolgens naar elk mobiel apparaat verplaatsen (als je dat nodig hebt!).

Geen grenzen

Heb je meer dan één MP4-videodownload van YouTube nodig? Download YouTube-video na video, kort of lang, in elk video- of geluidsbestandsformaat of de kwaliteit die je nodig hebt!

Vragen over het converteren van YouTube-video's naar MP4

Waarom zou ik YouTube-video's downloaden als MP4-bestanden?

De redenen voor iedereen zullen verschillend zijn, maar de meest voorkomende redenen die onze gebruikers met ons hebben gedeeld zijn de volgende;

  • Maak een back-up van YouTube-video's voor het geval ze ooit worden verwijderd.

  • Krijg toegang tot YouTube-video's wanneer u op reis bent of zonder een snelle internetverbinding.

  • Zet YouTube-video's over naar een mp4-speler die de YouTube-app niet ondersteunt.

  • Speel YouTube-video's af zonder buffering als uw internetverbinding traag of onregelmatig is.

  • Converteer YouTube-video's naar MP4, zodat je ze kunt bewerken als je een maker van inhoud bent.

  • Deel video's met vrienden of familie die te groot zijn voor WeTransfer, Dropbox of soortgelijke gratis diensten voor het delen van bestanden.


Waarom is Viddly beter dan een online YouTube naar MP4-converter?

Er zijn tal van websites die conversiediensten van YouTube naar MP4 aanbieden, maar alle websites die we hebben getest, kampen met dezelfde problemen;

Webgebaseerde YouTube naar MP4-converters zijn gratis omdat jij het product bent. Dat klopt, iemand moet betalen voor de servers die deze conversies uitvoeren, en u kunt er zeker van zijn dat deze webmasters geen liefdadigheidsdienst runnen. De meeste zullen dit doen door opdringerige advertenties weer te geven en u door hoepels te laten springen om zoveel mogelijk advertenties aan te bieden. Anderen gaan zelfs zo ver dat ze spyware of malware verspreiden. Viddly heeft geen externe servers nodig omdat het uw inactieve CPU-cycli gebruikt.

Een gehoste YouTube naar MP4-service beschermt uw privacy niet. Mochten hun servers ooit worden gehackt of in beslag worden genomen, dan zal er een logbestand zijn met daarin uw IP-adres en de exacte video's die u heeft gedownload, samen met tijdstempels. Een VPN-provider biedt misschien enige bescherming, maar waarom zou je in plaats daarvan niet Viddly gebruiken? Onze software laat geen gecentraliseerde database achter die uw privacy zou kunnen schenden.

Online MP4-downloaders ondersteunen geen afspeellijsten. Je zou uren besteden aan het downloaden van een afspeellijst met meer dan 100 video's. Viddly kan met slechts twee muisklikken een volledige YouTube-afspeellijst downloaden en converteren naar MP3- of MP4-formaat!

We hebben de top 10 van populairste YouTube naar MP4-downloaders getest. Ze lijden allemaal aan dezelfde problemen; opdringerige of schadelijke pop-up- of pop-under-advertenties, beperkte privacybescherming en een gebrek aan functies voor bulkdownloads. Dat omvat YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to en FLVTO op het moment van schrijven.


Kan ik een mobiele app gebruiken om YouTube als MP4 te downloaden?

Zoals je waarschijnlijk al weet, is YouTube eigendom van Alphabet, de holdingmaatschappij die ook eigenaar is van Google. Raad eens wat Alphabet nog meer bezit? Dat klopt, de Android Play Store. Omdat Google niet wil dat video's het YouTube-platform verlaten, zullen ze nooit Play Store-apps toestaan ​​die het downloaden van YouTube-video's als MP4-bestanden ondersteunen.

Apple is net zo restrictief bij het toezicht op hun app store. Omdat ze eigenaar zijn van iTunes en er belang bij hebben om te voorkomen dat mensen mogelijk auteursrechtelijk beschermd materiaal downloaden, verwijderen ze alle apps die deze functionaliteit bieden. Het maakt voor hen niet uit of u een kopie wilt voor persoonlijk gebruik of onder de fair use-doctrine.

Het is mogelijk om je telefoon te jailbreaken om een ​​conversie-app van YouTube naar MP4 te installeren. We raden dit echter niet aan, omdat hierdoor uw garantie vervalt en uw telefoon kapot gaat, of op zijn minst de veiligheid van uw telefoon ernstig in gevaar komt.

Dus wat moet je doen als je een YouTube-video als MP3 of MP4 op je telefoon wilt downloaden? Blijf lezen om te zien hoe Viddly kan helpen.


Hoe kan ik YouTube-video's in MP4-formaat naar mijn telefoon overbrengen?

Met Viddly is het een fluitje van een cent om YouTube-video's als MP4 te downloaden en ze vervolgens automatisch naar je telefoon te laten overzetten. Het enige dat u hoeft te doen is het volgende;

Download en installeer Viddly.

Installeer de desktopsynchronisatie-app van een cloudopslagprovider, zoals Google Drive Backup & Sync , Dropbox , Box , OneDrive of Mega .

Wijzig de locatie van de downloadmap van Viddly in die van uw cloudopslagmap op uw lokale harde schijf.

Installeer de app van de cloudopslagprovider op uw telefoon.

Dat is het! Alle gedownloade bestanden worden nu met uw telefoon gesynchroniseerd. Met Viddly heb je slechts een paar klikken nodig om een ​​volledige YouTube-afspeellijst in MP4-formaat te downloaden. Maar stel dat je dit nog verder wilt automatiseren, zodat er helemaal geen menselijke interactie meer nodig is. In dat geval kunt u VDownloader gebruiken om automatisch elke nieuwe video te downloaden die in een afspeellijst of kanaal verschijnt.


Andere YouTube Downloader-functies

Miljoenen YouTube-videomakers, gebruikers van sociale media, YouTube premium-gebruikers, YouTube-kanaaleigenaren die YouTube Studio gebruiken en andere videobewerkingsprofessionals gebruiken Viddly elke dag voor werk of plezier! Viddly is een van die geweldige geoptimaliseerde apps van derden die ervoor zorgt dat je je YouTube-applicatie optimaal gebruikt! Het is gemakkelijk om YouTube-video's te downloaden met Viddly .

Viddly is bedoeld om video's te downloaden die vrij zijn van auteursrechten of voor eerlijke gebruiksdoeleinden.
We staan ​​het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toe, tenzij u (a) de eigenaar van de inhoud bent, (b) toestemming hebt gekregen van de eigenaar van de inhoud, of (c) van plan bent de materialen uitsluitend voor redelijk gebruik te gebruiken.

Legaal

Hulp

© Viddly 2024 -

Gemaakt met ☕ door Vitzo