Hoe YouTube-video's downloaden?

YouTube.com is de populairste videohostingwebsite ter wereld. Miljoenen mensen downloaden om verschillende redenen dagelijks YouTube-video's met Viddly. Sommigen bewaren YouTube-video's om ze offline te bekijken, terwijl anderen videoclips misschien willen hergebruiken onder de fair use-bepaling.

Viddly gratis downloaden

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

.

Gids voor het downloaden van YouTube-video's

Met Viddly kunt u:

  • Converteer YouTube-video's naar MP3 voor muziek of podcasts.

  • Download YouTube-video's als MP4 in 720p, 1080p, 4K of 8K.

  • Converteer YouTube-video's naar MP4 of MP3.

Viddly maakt het gemakkelijk om video's of volledige afspeellijsten binnen enkele seconden te downloaden. Wil je het zelf proberen? Volg de eenvoudige stappen hieronder om aan de slag te gaan!

Stap 1: Installeer Viddly - De best beoordeelde YouTube-downloader

Klik op de knop Downloaden om het installatieprogramma van onze beveiligde downloadserver op te halen. We scannen onze bestanden voortdurend om er zeker van te zijn dat uw download 100% veilig is.

Stap 2: Selecteer een video of afspeellijst om te downloaden

Je kunt op twee manieren een video of afspeellijst selecteren;

  • Voer een zoekterm in en wacht tot de resultaten verschijnen.

  • Kopieer/plak een YouTube-video of afspeellijst-URL vanuit uw browser.

We hebben talloze uren besteed aan het obsederen van de gebruikersinterface van ons product. Downloads snel en gemakkelijk maken is onze prioriteit, niet alleen voor individuele video's, maar ook voor hele afspeellijsten. We wilden ervoor zorgen dat het downloaden van een enkel audiobestand net zo eenvoudig zou zijn als het downloaden van een hele bibliotheek met educatieve video's.

.

Stap 3: Druk op de knop "Downloaden"!

Standaard downloadt Viddly je YouTube-video als een MP4-bestand van Full HD-kwaliteit (1080p), hoewel je ook een MP3-bestand kunt downloaden met audio van 128 Kbps of 192 Kbps-kwaliteit.

Je kunt ook bestanden downloaden in 4K- of zelfs 8K-resolutie als deze beschikbaar zijn.

Als alternatief worden de volgende formaten ook ondersteund: AVI, Vorbis en AAC.

Om bijschriften of ondertitels te downloaden, klikt u op de "CC-knop" om beschikbare talen te selecteren.

.

Je kan ook:

That's it! Watch your Video!

Dankzij Viddly kun je nu de popcorn pakken en je favoriete video's bekijken waar je maar wilt, zelfs zonder internetverbinding!

Windows 10 64-bit of hoger is vereist

YouTube- video-downloader

Gebruik de Viddly YouTube-video-downloader die elke YouTube-URL kan omzetten in een MP4-, AVI- of ander populair bestandsformaat dat je op elk apparaat kunt bekijken!

Gratis te gebruiken!

Viddly is een YouTube-video-downloader die alle soorten video's van YouTube kan downloaden... Helemaal gratis! Er zijn betaalde abonnementen als je downloads wilt plannen of krachtigere video-downloadfuncties nodig hebt!

Van 720p of 1080p tot 4K (of zelfs 8k) kwaliteit

Je kunt YouTube-video's downloaden in elke resolutie naar keuze! Van 720p tot 1080p en zelfs 2K-, 4K- of 8K mp4-video's.

Snelle downloads

Viddly is een hoogwaardige YouTube-videodownloadsoftware die ervoor zorgt dat je YouTube naar MP4-downloads supersnel kunt maken!

Converteren naar MP4/3

Onze YouTube-video-downloader kan uw video naar verschillende video- of audioformaten converteren. Niet alleen een YouTube naar MP4-converter , maar ook een downloader die video's naar elk gewenst formaat kan converteren!

Meerdere videodownloads tegelijk!

Moet er meer dan één YouTube-video worden gedownload? Of de hele afspeellijst? Kanaal? Dat en nog veel meer is mogelijk met Viddly!

Veilige downloads

Om er zeker van te zijn dat je de meest veilige YouTube-videodownloadervaring krijgt, kun je met onze app veilig video's naar je pc/Mac downloaden en ze vervolgens naar elk mobiel apparaat verplaatsen (als je dat nodig hebt!).

Geen grenzen

Heb je meer dan één videodownload van YouTube nodig? Download YouTube-video na video, lang of kort, in elk video- of geluidsbestandsformaat of de kwaliteit die je nodig hebt!

Vragen over het downloaden van YouTube-video's

Waarom zou iemand video's van YouTube downloaden?

Er zijn veel mogelijke redenen om YouTube-video's naar MP3- of MP4-formaat te converteren en op uw lokale harde schijf op te slaan. Bijvoorbeeld;

De eigenaar kan de video op elk moment verwijderen, wat veel vaker voorkomt dan je zou verwachten. Door een back-up van de video lokaal op te slaan, zorg je ervoor dat je altijd toegang hebt.

Als u op reis bent, kunt u netwerken met een lage bandbreedte tegenkomen of helemaal geen internetverbinding. Als je YouTube-inhoud wilt bekijken terwijl je vliegt of reist, is het downloaden van YouTube-video's de beste keuze om buffering of onderbrekingen te voorkomen!

Niet alle apparaten ondersteunen de YouTube-app. Als je een iPod of een multimediaspeler hebt die niet compatibel is met YouTube, kun je het beste eerst de video's naar MP4 of de muziek naar MP3 converteren.

Als maker van inhoud wil je waarschijnlijk op een gegeven moment fragmenten van de YouTube-video's van anderen gebruiken.

Als je een grote video met vrienden of familie wilt delen, kun je deze naar YouTube uploaden en hen aanraden deze te downloaden met Viddly. Zo hoef je geen duur abonnement te betalen voor een filehosting- of filetransferdienst zoals WeTransfer, Dropbox, Google Drive, etc.

Als je geen toegang hebt tot YouTube Red, is het downloaden van video's een manier om onderbrekingen tijdens het afspelen van video's als gevolg van advertenties te voorkomen.

Om uw privacy te beschermen, wilt u misschien een YouTube-video downloaden in plaats van deze te bekijken. Wanneer je een YouTube-video bekijkt, kunnen zowel de eigenaar als YouTube toegang krijgen tot informatie over welke delen van de video je hebt bekeken, op welk apparaat je deze hebt bekeken, en deze informatie aan je account koppelen als je bent ingelogd. YouTube heeft een vlekkerige track record als het om privacy gaat. Ze zijn eerder geconfronteerd met rechtszaken in Groot-Brittannië omdat ze zeer gerichte advertenties vertoonden om 'kwetsbare jonge geesten te beïnvloeden' . YouTube kreeg ook een boete van $136 miljoen voor het zonder toestemming verzamelen van persoonlijke gegevens .


Is het legaal om YouTube-video's te downloaden?

YouTube specificeert in hun Servicevoorwaarden dat je geen inhoud mag downloaden op een andere manier dan via de downloadknop. Het downloaden van video's is echter in de meeste landen legaal voor persoonlijk gebruik of valt onder de Fair Use-bepaling .

Dit is wat de Servicevoorwaarden van YouTube specifiek vermelden:
U mag geen inhoud downloaden tenzij u voor die inhoud een 'download'- of soortgelijke link ziet die door YouTube op de Service wordt weergegeven. U mag geen inhoud kopiëren, reproduceren, distribueren, verzenden, uitzenden, weergeven, verkopen, in licentie geven of anderszins exploiteren voor andere doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van YouTube of de respectieve licentiegevers van de inhoud.

Technisch gezien staat YouTube je alleen toe video's te downloaden waarvoor ze die optie uitdrukkelijk hebben geboden. YouTube handhaaft dit beleid echter niet, omdat het vanuit juridisch oogpunt praktisch onmogelijk voor hen zou zijn om te winnen.

Tot op zekere hoogte staat de auteursrechtwetgeving in veel landen het downloaden van auteursrechtelijk beschermde inhoud voor persoonlijk gebruik toe, bijvoorbeeld in Canada en de EU-lidstaten.

Om een ​​lang verhaal kort te maken: het downloaden van auteursrechtvrije inhoud is op geen enkele manier illegaal . Als u auteursrechtelijk beschermde inhoud wilt downloaden, moet u toestemming vragen aan de houder van het auteursrecht.


Zal YouTube mij verbieden als ik video's download?

Sinds de oprichting van YouTube in 2015 hebben we nog nooit van dit incident gehoord. Zelfs als ze gebruikers die video's downloaden willen verbieden, zou het voor YouTube vrijwel onmogelijk zijn om te detecteren of je alleen maar een video bekijkt of downloadt.


Wat is de snelste manier om YouTube-video's te downloaden?

We hebben geen andere applicatie gevonden die sneller is dan Viddly als het gaat om het downloaden van een enkele video of een hele afspeellijst. We hebben rekening gehouden met zowel het aantal benodigde klikken als de totale tijd, inclusief downloadsnelheid, gemeten vanaf het plakken van de URL tot het moment waarop het bestand klaar is om te worden afgespeeld. Als u een snellere toepassing heeft gevonden, laat het ons dan weten !


Wat is de veiligste manier om YouTube-video's te downloaden?

We hebben de volgende online YouTube-downloaders getest en vastgesteld dat ze allemaal problemen vertonen, variërend van privacyschendingen tot het promoten van malware;

OnlineVideoConverter: Er werd alleen een resolutie van 360p aangeboden. Er heeft geen download plaatsgevonden. Er werd een nieuw tabblad geopend bij een poging een onbekend uitvoerbaar bestand te installeren onder het mom van een Media Player-update.

SaveFrom: een nep-virusscanneradvertentie, vermomd als melding, probeerde malware te downloaden. Na lang wachten is er een fout opgetreden.

YT1s: De maximale kwaliteit is 720p. De site heeft toegang gevraagd om browsermeldingen te kunnen geven.

Y2Mate.guru: De maximale aangeboden kwaliteit is 720p. Bestanden met een hogere resolutie bevatten geen audio. De site activeert een misleidende advertentie om gebruikers te laten denken dat ze een prijs hebben gewonnen.

YTMP3.cc: Misleidende download- en afspeelknoppen activeren advertenties voor goksites en sites voor volwassenen. We kunnen vanwege een fout geen video's downloaden.

Als je YouTube-video's in hoge definitie wilt downloaden, wordt een desktopgebaseerde YouTube-downloader aanbevolen.


Zijn YouTube-downloaders voor iOS of Android veilig?

Helaas staan ​​noch de Google Play Store, noch de Apple Store toe dat YouTube-downloadapps of APK's worden vermeld. Omdat u de antivirusbescherming op uw apparaat moet rooten of anderszins moet uitschakelen, raden we u ten zeerste aan geen YouTube-downloaders voor mobiele apparaten te gebruiken.


Andere YouTube Downloader-functies

Miljoenen YouTube-videomakers, gebruikers van sociale media, YouTube premium-gebruikers, YouTube-kanaaleigenaren die YouTube Studio gebruiken en andere videobewerkingsprofessionals gebruiken Viddly elke dag voor werk of plezier! Viddly is een van die geweldige geoptimaliseerde apps van derden die ervoor zorgt dat je je YouTube-applicatie optimaal gebruikt! Het is gemakkelijk om YouTube-video's te downloaden met Viddly .

Viddly is bedoeld om video's te downloaden die vrij zijn van auteursrechten of voor eerlijke gebruiksdoeleinden.
We staan ​​het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toe, tenzij u (a) de eigenaar van de inhoud bent, (b) toestemming hebt gekregen van de eigenaar van de inhoud, of (c) van plan bent de materialen uitsluitend voor redelijk gebruik te gebruiken.

Legaal

Hulp

© Viddly 2024 -

Gemaakt met ☕ door Vitzo