Wees blij, ga Plus!

Advertenties worden door sommige mensen gehaat, en om een ​​hele goede reden. Daarom hebben we Viddly Plus ontwikkeld, een ongelooflijk betaalbaar product dat alle advertenties in onze software elimineert en een 30 dagen geld-terug-garantie biedt naast een breed scala aan betalingsmogelijkheden!

De Plus-versie heeft een aantal werkelijk geweldige functies die hem onderscheiden van de concurrentie en hem helpen de beste in de branche te worden, naast dat hij vrij is van advertenties. Selecteer het plan van uw voorkeur en veel plezier!

Basis
Voor altijd vrij!

Ondersteund door advertenties

Extraheer video- ondertitels

5 downloads per dag

2 downloads van afspeellijsten per dag

Videokwaliteit tot Full HD

Audiodownloads in 128 Kbps

5 minuten livestream-opname

Geen automatische videodownloads bij het kopiëren van de URL

Plus
Alle video-downloadfuncties die u ooit nodig zou kunnen hebben!
US$24.99

Geen advertenties!

Onbeperkte downloads

Full HD-, 4K- en 8K- video's met 60 fps

MP3 downloaden in 320 Kbps

Download video's automatisch bij het kopiëren van de URL

Download YouTube-kanalen en afspeellijsten

Livestream-opname op YouTube

Extraheer ondertitels samen met de video

Gebruik op maximaal 2 apparaten tegelijk!

Accepted Payment Methods:
American Express
Apple Pay
Discover
Google Pay
JCB
MasterCard
Multibanco
PIX
Rupay
Visa

Wat mensen zeggen over Viddly

Let op wat gewone Viddly-gebruikers te zeggen hebben: dit zijn niet alleen onze meningen.

De premiumfuncties van Viddly zijn elke cent waard. Zonder advertenties en onbeperkte downloads kan ik me concentreren op het creëren zonder onderbrekingen. Voor mijn werk zijn veel 4K-downloads nodig - dankzij Viddly zijn mijn projecten altijd van topklasse. Ben zo gewend geraakt aan het gebruik van Viddly!

Michael Thompson Testimonial Picture.
Michaël Thompson - Filmmaker

De betaalde functies van Viddly waren voor mij een gamechanger. YouTube heeft zoveel coole geluiden die ik altijd nodig heb, en Viddly geeft me die als hifi-audio voor mijn geluidsproducties. Ik gebruik Viddly al jaren, kan niet zeggen dat het me zelfs maar één keer in de steek heeft gelaten! Absoluut een aanrader!

Jessica Lee Testimonial Picture.
Jessica Lee - Muziekproducent

Het premiumplan van Viddly heeft mijn lesproces vereenvoudigd. Met automatische URL-detectie en de mogelijkheid om volledige YouTube-kanalen en afspeellijsten te downloaden, verzamel ik nu in een mum van tijd bronnen voor mijn lessen. Het extraheren van ondertitels samen met de video hielp ook bij de toegankelijkheid voor al mijn studenten.

Alex Nguyen Testimonial Picture.
Alex Nguyen - Opvoeder

Je hebt vragen. Wij hebben antwoorden!

Welke betaalmethoden accepteert u?

Wij accepteren wereldwijd American Express, Apple Pay, Google Pay, JCB, Mastercard en Visa.

We ondersteunen ook aanvullende betaalmethoden, afhankelijk van uw locatie. Deze omvatten bijvoorbeeld Boleto en PIX in Brazilië, Multibanco en MBWay in Portugal, Rupay en Netbanking in India, Bancontact in België en nog veel meer!

U kunt alle betaalmethoden in uw regio zien zodra u een van de beschikbare abonnementen selecteert en afrekent.


Ontvang ik een betalingsbewijs/factuur?

Natuurlijk! Direct nadat uw aankoop is bevestigd, ontvangt u per e-mail een betalingsfactuur!


Wat moet ik doen als mijn betaalmethode wordt afgewezen?

Als uw betaalmethode wordt afgewezen en u een geldige betalingsgegevens gebruikt, neem dan contact op met uw bank voor hulp.


Word ik geïnformeerd voordat het abonnement wordt verlengd?

Ja! Zeven dagen vóór de verlenging van het abonnement ontvangt u van ons een e-mailmelding, zoals gespecificeerd in het Visa- en Mastercard-mandaat voor abonnementstransacties.


Kan ik een abonnement op elk moment opzeggen? Zo ja, hoe kan ik dat doen?

Jij kan! Een abonnement opzeggen is heel eenvoudig. Bezoek eenvoudig onze HelpDesk en chat met ons!


Wat voor soort ondersteuning biedt Viddly?

Er zijn verschillende manieren waarop u met ons in contact kunt komen.

Als u een probleem met Viddly zelf wilt melden, dan is de beste en aanbevolen manier om ons vanuit Viddly een bugrapport te sturen door naar "Help" te gaan en vervolgens op de optie "Een probleem rapporteren" te klikken. Door ons op deze manier feedback te sturen, ontvangen we automatisch belangrijke informatie die kan helpen bij het oplossen van het probleem.

Als dat voor u geen optie is, of als u met ons wilt praten over een ander probleem (bijvoorbeeld gerelateerd aan uw Viddly Plus-abonnement), dan kunt u:

 • Stuur ons een e-mail naar help@viddly.net

 • Bezoek onze helpdesk

 • Gebruik de Chatbox, toegankelijk via het pictogram in de rechterbenedenhoek van sommige webpagina's, zoals deze!


Wat is uw terugbetalingsbeleid?

Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u ons dit binnen 30 dagen laten weten, waarna wij u graag het volledige aankoopbedrag terugbetalen. Als u ons volledige restitutiebeleid wilt lezen, klik dan hier .


Wat betekent 'Levenslange' licentie?

Als u een levenslange licentie koopt, wordt deze licentie eenmalig betaald en is er geen tijdslimiet, wat betekent dat u deze op elk moment na de aankoop kunt downloaden en gebruiken.

 • Levenslang

  • De huidige versie van het programma is voor onbeperkte tijd voor u beschikbaar. Voor deze versie van het programma ontvangt u gratis kleine updates (dwz versies 6.1, 6.2 enzovoort). Grote upgrades (versies 7, 8, 9 etc.) moeten echter afzonderlijk worden aangeschaft. Grote upgrades zijn optioneel, maar houd er rekening mee dat oudere versies niet worden onderhouden.

  • Als u de licentie binnen 6 maanden vóór de releasedatum heeft aangeschaft, heeft u bovendien recht op een gratis upgrade.

 • Abonnement

  • Onze software is slechts een beperkte periode voor u beschikbaar. Deze periode kan worden verlengd door het abonnement te verlengen. Dit kan automatisch (als u akkoord bent gegaan met automatische facturering) of handmatig. Tijdens de abonnementsperiode ontvangt u zowel kleine updates als grote upgrades.

  • Indien het abonnement niet wordt verlengd, wordt u gedowngraded naar de Basic-versie. Als u het programma daarna wilt blijven gebruiken, overweeg dan om uw abonnement te verlengen.


Viddly is bedoeld om video's te downloaden die vrij zijn van auteursrechten of voor eerlijke gebruiksdoeleinden.
We staan ​​het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toe, tenzij u (a) de eigenaar van de inhoud bent, (b) toestemming hebt gekregen van de eigenaar van de inhoud, of (c) van plan bent de materialen uitsluitend voor redelijk gebruik te gebruiken.

Legaal

Hulp

© Viddly 2024 -

Gemaakt met ☕ door Vitzo