🥵Hete zomer? Blijf binnen met Viddly Plus, 15% KORTING 👉 Code HOT15 👈. Slechts tot 20 juli!

Profiteer nu!

Terugbetalingsbeleid

Ingangsdatum: 10 februari 2019
Laatst bijgewerkt op: 1 april 2024


Bij Viddly zijn onze klanten erg belangrijk en we doen ons best om aan al hun eisen te voldoen. Viddly wordt geleverd met een gratis proefversie die u kunt gebruiken om het programma te evalueren voordat u het aanschaft.

Als u binnen 30 dagen na uw aankoop een probleem met het programma ontdekt, kunt u ons ondersteuningsteam een ​​e-mail sturen met de details van het probleem. Het duurt 24 uur voor een reactie. In het weekend of op nationale feestdagen kan deze periode echter langer zijn (tot 3 dagen). U ontvangt een automatisch antwoord waarin wordt bevestigd dat wij uw e-mail hebben ontvangen.

30-dagen geld terug garantie

We kunnen binnen 30 dagen na aankoop een terugbetaling op Viddly aanbieden. De terugbetaling wordt alleen goedgekeurd en gegarandeerd onder de hieronder vermelde omstandigheden. Als de aankoop de geld-terug-garantieperiode (30 dagen) verstrijkt, wordt de terugbetaling van geval tot geval beoordeeld.

Aanvaardbare terugbetalingsomstandigheden

We verwerken terugbetalingsverzoeken onder de volgende omstandigheden:

  • Binnen 30 dagen na aankoop worden er geen vragen gesteld!

  • Als je Viddly meer dan eens hebt gekocht.

  • Als Viddly technische problemen heeft en ons technische team niet binnen 30 dagen een oplossing kan vinden.

Onaanvaardbare terugbetalingsomstandigheden

Wij raden al onze klanten sterk aan om eerst de gratis proefversie van het programma te downloaden. De meeste terugbetalingsverzoeken die we krijgen, zijn vaak te wijten aan het gebrek aan informatie van de klant over het product.

Onder de volgende omstandigheden verwerken we geen terugbetaling, ervan uitgaande dat de geld-terug-garantieperiode is verstreken:

  • Als uw aankoop niet compatibel is met uw computer of apparaat. Als u bijvoorbeeld een Mac heeft en de Windows-versie kiest, verwerken wij geen terugbetaling. Of als u blijk geeft van een gebrek aan kennis over de functie van het product of waarvoor het wordt gebruikt.

  • Als u eenvoudigweg van gedachten verandert over het product nadat u het hebt gekocht.

  • Als het u niet lukt het programma bij te werken wanneer Viddly een bijgewerkte versie aanbiedt.

  • Als er geen technische problemen zijn met de software die we kunnen vinden.

  • Als u vanwege technische problemen een terugbetaling aanvraagt, maar er niet in bent geslaagd om voor deze technische problemen hulp te zoeken bij ons ondersteuningsteam.

  • Als u de stappen voor probleemoplossing of reparatie die ons technische team biedt, niet uitvoert binnen 30 dagen nadat u het probleem aan ons heeft gemeld. En als u de gevraagde aanvullende informatie over het probleem dat u ondervindt, niet verstrekt.

  • Als u geen registratiecode voor het product ontvangt, maar u geen contact opneemt met de klantenondersteuning voor hulp.

Hoe kan ik een terugbetaling aanvragen?

Om een ​​terugbetaling aan te vragen, stuurt u een e-mail naar help@viddly.net. Terugbetalingen worden binnen 3-5 dagen verwerkt. Zodra de terugbetaling is uitgevoerd, wordt het account voor het product gedeactiveerd.

Viddly is bedoeld om video's te downloaden die vrij zijn van auteursrechten of voor eerlijke gebruiksdoeleinden.
We staan ​​het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet toe, tenzij u (a) de eigenaar van de inhoud bent, (b) toestemming hebt gekregen van de eigenaar van de inhoud, of (c) van plan bent de materialen uitsluitend voor redelijk gebruik te gebruiken.

Legaal

Hulp

© Viddly 2024 -

Gemaakt met ☕ door Vitzo