🥵 Varm sommer? Bliv indendørs med Viddly Plus, 15% RABAT 👉 Kode HOT15 👈. Kun indtil 20. juli!

Hent den nu!

Viddly YouTube Downloader

Den nemmeste måde at downloade YouTube-videoer og konvertere dem til MP4 eller andre filformater.

Download Viddly gratis

Windows 10 64-bit eller nyere er påkrævet

.
.

Viddlys bedste funktioner

 • Hurtig og let app med indbygget søgning

 • Download 1080p, 4K og 8K MP4-videoer med op til 60 fps

 • Konverter YouTube-video til HD-, UHD- eller FUHD-videoformat

 • Download enhver YouTube-playliste med et enkelt klik

 • Download YouTube Shorts

 • Konverter enhver videofil på din harddisk til alle populære filformater

 • Download YouTube-undertekster på ethvert sprog

.

Top grunde til at downloade videoer

 • Ikke flere irriterende pre-roll-annoncer eller annoteringer

 • Sikkerhedskopier videoer, hvis de bliver fjernet

 • Konverter videoer til ikke-videofiler, der er kompatible med din afspiller

 • Få adgang til dit multimedie, når du er offline (f.eks. når du rejser)

 • Dine venner gør det alle sammen. Ja, det er rigtigt!

Viddly Plus Plan giver dig endnu flere funktioner!

Viddly er en gratis YouTube-downloader

 • Gratis YouTube download

 • Videokvalitet op til 1080p (Fuld HD)

 • Lydkvalitet op til 128 Kbps

 • Søg efter videoer direkte i Viddly eller indsæt blot en YouTube-URL

Få den bedste YouTube-downloader!

Viddly har været førende videodownloadere i over et årti med over 100 millioner downloads og tæller. Giv det et skud!

Hent nu

Windows 10 64-bit eller nyere er påkrævet

Sådan downloader du videoer ved hjælp af Viddly

Installer Viddly

Klik på knappen nedenfor for at downloade Viddly. Du skal muligvis godkende overførslen og angive en destinationsmappe. Når det er downloadet, skal du dobbeltklikke på den eksekverbare for at fortsætte til installationen.

Vælg Video

Indtast et nøgleord i softwaren for at søge efter en video. Alternativt kan du kopiere videoens URL. Viddly genkender automatisk alle gyldige URL'er og vil foreslå at starte en download.

Vælg Format

Du kan downloade videoer i en lang række opløsninger og formater. Vil du have en 1080p eller en Ultra High Definition 4K-video som MP4? Intet problem!

Hent

Når du trykker på download-knappen, optimerer Viddly downloadhastigheden og starter kun en konvertering, hvis det er nødvendigt. Viddly er i øjeblikket den hurtigste YouTube-videodownloader på markedet!

Hvad brugere siger om Viddly

Tag ikke bare vores ord for det, se hvad folk siger om at bruge Viddly.

Vores team elsker at bruge Viddly til vores videorelaterede klientarbejde - vi laver en masse indholdssyndikering, og Vidlly hjælper os med at få langformatindhold fra vores kunders kanaler og forvandle dem til Shorts, TikToks og Reels på ingen tid!

Sarah Johnson Testimonial Picture.
Sarah Johnson - Specialist i digital markedsføring

Viddly kan hjælpe enhver indholdsskaber, det er helt sikkert! Jeg bruger afspilningslister så ofte... Så meget, at det er blevet mit væsentlige værktøj til at lave indholdsresearch. Helt klart anbefale det, hvis du arbejder med video ting!

David Chen Testimonial Picture.
David Chen - Indholdsskaber

Viddly er et must-have for ledere af sociale medier. Dens evne til at downloade og konvertere videoer til forskellige formater har hjulpet mig og mit enkeltmandsbureau så meget gennem årene! Åh, btw - deres gratis plan giver masser af værktøjer.

Emily Rodriguez Testimonial Picture.
Emily Rodriguez - Social Media Manager

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke videoformater og opløsninger kan Viddly downloade og konvertere?

Viddly YouTube downloader gratis version understøtter enhver opløsning op til 1080p. Med Viddly Plus kan du downloade videoer i enhver opløsning, der tilbydes af YouTube, inklusive 4K og 8K. For at sikre den jævnest mulige afspilning understøtter Viddly en billedhastighed på 24, 30 eller 60 fps. For fuldstændig fordybelse tillader Viddly, at sfæriske 360°-videoer kan downloades og konverteres. Du vil måske overveje at bruge en VR-enhed såsom Google Cardboard for optimal afspilning. Du kan konvertere enhver online video til MP4, WebM, 3GP eller AVI-format. Konverteringen kan udføres under download eller ved hjælp af den lokale filkonverteringsfunktion, hvis den allerede er på din harddisk.


Kan jeg downloade YouTube Live Streams med Viddly?

Ja du kan! Viddly Free begrænser YouTube Livestream-downloads til 5 minutter. Viddly Plus tilbyder ubegrænsede YouTube Live-downloads uden nogen som helst begrænsninger.


Hvordan kan jeg overføre den downloadede fil til min telefon?

Vi anbefaler, at du installerer en cloud-hostingtjeneste som Dropbox, Google Drive eller OneDrive på både din computer og din telefon. På denne måde vil alle filer, der er downloadet til din synkroniserede mappe, automatisk være tilgængelige på din telefon.


Hvorfor skulle jeg ikke bruge en Android- eller iOS-app til at downloade videoer?

Google Play eller Apple Store vil nogensinde tillade nogen applikation, der potentielt kan bruges til at downloade copyright-beskyttet video. Som sådan vil ingen udgiver være i stand til at tilbyde en funktionel app. Enhver app, der faktisk tillader YouTube-downloads, ville hurtigt blive fjernet af moderationsteamet. Med andre ord er enhver app, du måtte finde i den officielle app-butik, et ubrugeligt lokkemiddel skabt med det ene formål at vise annoncer for at tjene en hurtig penge. Du kan muligvis roote din iPhone eller installere en slyngel APK på din Android-telefon, men det sætter din sikkerhed og dit privatliv i fare. Virusscannere til mobile enheder er endnu ikke så avancerede og udbredte som til desktops, og det ved hackere. Det er din telefon, hvor du gemmer dine nøgne selfies 😅. Som sådan anbefaler vi, at du ikke tager nogen risici og ikke deaktiverer nogen sikkerhedsmekanismer på din mobile enhed.


Hvorfor er en desktop-baseret downloader bedre end en webbaseret?

Fremragende spørgsmål! Faktisk er der flere gode grunde. Først og fremmest fordi websteder bruger serverressourcer. Serverressourcer er ikke gratis. For at holde lyset tændt skal webstedsejeren enten begrænse downloads af en vis længde, begrænse videokvaliteten og/eller bruge aggressive strategier til indtægtsgenerering. Viddly kører på din computer, så vi kræver ikke dyre servere for at drive konverteringer. Da nogle af vores brugere betaler for Viddly Plus, kan vi fodre vores udviklere uden at ty til lyssky taktikker. For at opsummere, hvorfor Viddly er overlegen i forhold til websteder som KeepVid, Y2Mate, SaveMedia, YooDownload, FlvTo, YTMP3 eller Youzik: Ingen begrænsninger på videolængde eller opløsning Meget hurtigere, når du foretager flere downloads. Download hele afspilningslister med et enkelt klik Understøttelse af undertekster og live videostreams. Ingen irriterende eller lyssky annoncer. Bedre beskyttelse af personlige oplysninger


Er det lovligt at downloade videoer fra YouTube og andre websteder?

Det er ikke ulovligt at downloade videoer til personlig brug. I nogle tilfælde kan det også være lovligt at downloade videoer af kommercielle årsager, så længe disse grunde er dækket af rimelig brug. Du bryder muligvis YouTubes servicevilkår ved ikke at bruge den downloadknap, de giver til specifikke videoer. Alligevel har vi aldrig hørt om nogen, der er blevet forbudt eller kommer i problemer for dette. Vi mener, at download af indhold fra videodelingswebsted for at se det på et andet tidspunkt eller på en enhed uden internetforbindelse har samme formål som tidsforskydning og bør betragtes som rimelig brug. Denne præcedens blev skabt i Betamax-sagen. Som sådan er det helt lovligt at downloade ikke-ophavsretligt beskyttede videoer. Vi anbefaler, at du altid anmoder om tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til at downloade enhver video, der ikke er licenseret under Creative Commons.


Installer Viddly og begynd at downloade

Få den seneste gratis Viddly downloader-version og download dine YouTube-videoer på få sekunder!

Hent nu

Windows 10 64-bit eller nyere er påkrævet

Viddly er beregnet til at downloade videoer, der er ophavsretsfrie eller til rimelige formål.
Vi tillader ikke at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, medmindre du (a) er indholdsejeren, (b) har indhentet samtykke fra indholdsejeren eller (c) planlægger kun at bruge materialet til rimelig brug.

gyldige

Hjælp

© Viddly 2024 -

Lavet med ☕ af Vitzo