🥵 Varm sommer? Bliv indendørs med Viddly Plus, 15% RABAT 👉 Kode HOT15 👈. Kun indtil 20. juli!

Hent den nu!

Konverter YouTube til MP4

Gør ethvert YouTube online videolink til en MP4-videofil! Viddly YouTube MP4 downloader lader dig konvertere enhver YouTube-video til MP4 med et enkelt klik!

Download Viddly gratis

Windows 10 64-bit eller nyere er påkrævet

.

Sådan konverteres YouTube-videoer til MP4 ?

Selvom YouTube giver dig mulighed for at downloade nogle videoer til offlinevisning i deres Android- eller iOS-app (kun hvis du har YouTube Premium og kun til at se på den samme enhed, som downloadede dem), skal du bruge Viddly, hvis du vil udpakke eller downloade MP4-filer fra YouTube.

Trin 1: Installer Viddly YouTube til MP4 Converter

Klik på knappen nedenfor for at downloade Viddlys installationsprogram. Du kan installere det som ethvert andet program ved at dobbeltklikke på filen. Vi scanner og overvåger løbende vores servere for at sikre, at overførslen er sikker.

Trin 2: Vælg en YouTube-video, der skal konverteres til MP4

Viddly giver flere måder at vælge en video til MP4-konvertering på;

  • Kopiér og indsæt en YouTube-video-URL.

  • Indtast et nøgleord, og vælg en video fra søgeresultaterne.

  • Vælg en eksisterende fil på din harddisk.

.

I modsætning til online YouTube til MP4-konvertere, er du ikke begrænset til at downloade videoer og konvertere dem til MP4 én efter én. I stedet kan du downloade en hel YouTube-playliste som MP4 med et enkelt klik med musen. Tal om brugervenlighed! Forestil dig, hvor meget tid dette kan spare dig, når du har med store afspilningslister eller en hel kanal at gøre!

Trin 3: Smash download-knappen!

Som standard vil Viddly downloade MP4-filer i 1080p-kvalitet, men du kan vælge at downloade i 4K eller 8K, hvis disse er tilgængelige. Det er meget bedre end online MP4-downloadere, som er begrænset til 720p!

Faktisk tilbyder online YouTube til MP4 konverteringswebsteder, udover at være langsommere og fyldt med påtrængende annoncer, generelt ikke MP4-downloads i fuld HD-kvalitet.

Hvorfor ville du nøjes med downloads i lav opløsning, når Viddly giver dig chancen for at konvertere YouTube-videoer til MP4-filer i høj opløsning hurtigere og med færre besvær?

.

Du kan også:

Windows 10 64-bit eller nyere er påkrævet

YouTube til MP4 video downloader

Brug Viddly Youtube til MP4 videokonverter til at omdanne enhver YouTube URL til en MP4-fil, som du kan se på enhver enhed!

Gratis at bruge!

Viddly er en YouTube MP4 video downloader, der kan downloade alle typer videoer fra YouTube... Helt gratis! Vi har en betalt plan, hvis du vil planlægge downloads eller har brug for mere avancerede videodownloadfunktioner!

Fra 720p eller 1080p til 4K (eller endda 8k) kvalitet.

Du kan downloade YouTube-videoer i enhver opløsning efter eget valg! Fra 720p til 1080p og endda 2K, 4K eller 8K MP4-videoer.

Hurtige downloads

Viddly er en avanceret YouTube-video-downloadsoftware, der sørger for, at du kan gøre dine YouTube til MP4-downloads ultrahurtige!

Konverter til MP4/3

Vores YouTube-videodownloader kan konvertere din video til forskellige video- eller lydformater. Bare indsæt video-URL, vælg filformat og tryk på download-knappen!

Download flere videoer

Skal der downloades mere end én MP4? Vil du downloade livestreams? Kanaler? Afspilningslister ? Alt det og mere muligt med Viddly YouTube video downloader .

Sikker downloader

For at sikre, at du får den mest sikre YouTube-videodownloadoplevelse, giver vores app dig mulighed for sikkert at downloade video til din pc/MAC og derefter flytte dem til enhver mobilenhed (hvis du har brug for det!).

Ingen grænser

Har du brug for mere end én MP4-video download fra YouTube? Download YouTube-video efter video, kort eller lang, i ethvert video- eller lydfilformat eller -kvalitet, du har brug for!

Spørgsmål om konvertering af YouTube-videoer til MP4

Hvorfor skal jeg downloade YouTube-videoer som MP4-filer?

Alles grunde vil være forskellige, men de mest almindelige årsager, som vores brugere har delt med os, er følgende;

  • Sikkerhedskopier YouTube-videoer, hvis de nogensinde bliver fjernet.

  • Få adgang til YouTube-videoer, når du er på rejse eller uden en højhastighedsinternetforbindelse.

  • Overfør YouTube-videoer til en MP4-afspiller, der ikke understøtter YouTube-appen.

  • Afspil YouTube-videoer uden buffering, når din internetforbindelse er langsom eller intermitterende.

  • Konverter YouTube-videoer til MP4, så du kan redigere dem, hvis du er en indholdsskaber.

  • Del videoer med venner eller familie, der er for store til WeTransfer, Dropbox eller lignende gratis fildelingstjenester.


Hvorfor er Viddly bedre end en online YouTube til MP4-konverter?

Der er masser af websteder, der tilbyder konverteringstjenester fra YouTube til MP4, men alle dem, vi har testet, lider af de samme problemer;

Web-baserede YouTube til MP4-konvertere er gratis, fordi du er produktet. Det er rigtigt, nogen skal betale for de servere, der udfører disse konverteringer, og du kan være sikker på, at disse webmastere ikke driver en velgørenhedstjeneste. De fleste vil gøre dette ved at vise påtrængende annoncer og få dig til at springe igennem for at tilbyde så mange annoncer som muligt. Andre vil gå så langt som at distribuere spyware eller malware. Viddly kræver ikke eksterne servere, fordi den bruger dine inaktive CPU-cyklusser.

En hostet YouTube til MP4-tjeneste beskytter ikke dit privatliv. Skulle deres servere nogensinde blive hacket eller beslaglagt, vil der være en logfil, der indeholder din IP-adresse og de nøjagtige videoer, du har downloadet, sammen med tidsstempler. En VPN-udbyder tilbyder muligvis en vis beskyttelse, men hvorfor ikke bruge Viddly i stedet? Vores software efterlader ikke en centraliseret database, der kan krænke dit privatliv.

Online MP4-downloadere understøtter ikke afspilningslister. Du ville bruge timer på at downloade en afspilningsliste med mere end 100 videoer. Viddly kan downloade og konvertere en hel YouTube-afspilningsliste til MP3- eller MP4-format med kun to klik med musen!

Vi har testet de 10 mest populære YouTube til MP4-downloadere. De lider alle af de samme problemer; påtrængende eller skadelige pop-up- eller pop-under-annoncer, begrænset beskyttelse af privatlivets fred og mangel på funktioner til massedownloading. Det inkluderer YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to og FLVTO i skrivende stund.


Kan jeg bruge en mobilapp til at downloade YouTube som MP4?

Som du sikkert allerede ved, er YouTube ejet af Alphabet, holdingselskabet, der også ejer Google. Gæt hvad Alphabet ellers ejer? Det er rigtigt, Android Play Store. Da Google ikke ønsker, at videoer forlader YouTube-platformen, vil de aldrig tillade nogen Play Butik-apps, der understøtter download af YouTube-videoer som MP4-filer.

Apple er lige så restriktive, når de overvåger deres app-butik. Da de ejer iTunes og har en egeninteresse i at forhindre folk i at downloade potentielt ophavsretligt beskyttet materiale, fjerner de alle apps, der tilbyder denne funktionalitet. Det er lige meget for dem, om du vil have en kopi til personlig brug eller under doktrinen om rimelig brug.

Det er muligt at jailbreake din telefon for at installere en YouTube til MP4 konverteringsapp. Vi vil dog ikke anbefale dette, fordi det kan ugyldiggøre din garanti og blokere din telefon, eller i det mindste kan det kompromittere din telefons sikkerhed alvorligt.

Så hvad skal du gøre, hvis du gerne vil downloade en YouTube-video som MP3 eller MP4 på din telefon? Fortsæt med at læse for at se, hvordan Viddly kan hjælpe.


Hvordan kan jeg overføre YouTube-videoer til min telefon i MP4-format?

Med Viddly er det en leg at downloade YouTube-videoer som MP4 og derefter få dem overført til din telefon automatisk. Alt du skal gøre er følgende;

Download og installer Viddly.

Installer enhver cloud storage-udbyders desktop-synkroniseringsapp, såsom Google Drive Backup & Sync , Dropbox , Box , OneDrive eller Mega .

Skift Viddlys downloadmappeplacering til placeringen af ​​din skylagermappe på din lokale harddisk.

Installer cloud storage-udbyderens app på din telefon.

Det er det! Alle downloadede filer synkroniseres nu til din telefon. Med Viddly tager det blot et klik eller to for dig at downloade en hel YouTube-playliste i MP4-format. Antag alligevel, at du gerne vil automatisere dette endnu mere, så det overhovedet ikke kræver nogen menneskelig interaktion. I så fald kan du bruge VDownloader til automatisk at downloade enhver ny video, der vises på en afspilningsliste eller kanal.


Andre YouTube Downloader-funktioner

Millioner af YouTube-skabere, sociale medier-brugere, YouTube Premium-brugere, YouTube-kanalejere, der bruger YouTube Studio og andre professionelle videoredigeringsfolk, bruger Viddly til arbejde eller sjov hver dag! Viddly er en af ​​de fantastiske optimerede tredjepartsapps, der sørger for, at du bruger din YouTube-applikation fuldt ud! Det er nemt at downloade YouTube-videoer ved hjælp af Viddly .

Viddly er beregnet til at downloade videoer, der er ophavsretsfrie eller til rimelige formål.
Vi tillader ikke at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, medmindre du (a) er indholdsejeren, (b) har indhentet samtykke fra indholdsejeren eller (c) planlægger kun at bruge materialet til rimelig brug.

gyldige

Hjælp

© Viddly 2024 -

Lavet med ☕ af Vitzo