Vær glad, gå Plus!

Annoncer hades af nogle mennesker, og det er der en meget god grund til. På grund af dette udviklede vi Viddly Plus, et utroligt overkommeligt produkt, der eliminerer alle de reklamer, der følger med vores software, og tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti ud over en bred vifte af betalingsmuligheder!

Plus-versionen har nogle virkelig fantastiske funktioner, der adskiller den fra konkurrenterne og hjælper den med at blive den bedste i branchen, udover at være fri for reklamer. Vælg din foretrukne plan og hav det sjovt!

Grundlæggende
Gratis for evigt!

Understøttet af annoncer

Uddrag video undertekster

5 downloads om dagen

2 afspilningslister downloads om dagen

Videokvalitet op til Full HD

Lyddownloads i 128Kbps

5 minutters livestream-optagelse

Ingen automatiske videodownloads ved kopiering af URL

Plus
Alle video download funktioner, du nogensinde kunne få brug for!
US$24.99

Ingen annoncer!

Ubegrænsede downloads

Fuld HD, 4K og 8K videoer ved 60 fps

Download MP3 i 320 Kbps

Download videoer automatisk , når du kopierer URL

Download YouTube-kanaler og afspilningslister

YouTube livestream optagelse

Uddrag undertekster sammen med videoen

Brug i op til 2 enheder samtidigt!

Accepted Payment Methods:
American Express
Apple Pay
Discover
Google Pay
JCB
MasterCard
Multibanco
PIX
Rupay
Visa

Hvad folk siger om Viddly

Læg mærke til, hvad almindelige Viddly-brugere har at sige - det er ikke blot vores meninger.

Viddlys premium-funktioner er hver en øre værd. Uden annoncer og ubegrænsede downloads kan jeg fokusere på at skabe uden afbrydelser. Mit arbejde kræver mange 4K-downloads - takket være Viddly er mine projekter altid i top. Blev så vant til at bruge Viddly!

Michael Thompson Testimonial Picture.
Michael Thompson - Filmskaber

Viddlys betalte funktioner var en game-changer for mig. YouTube har så mange fede lyde, jeg altid har brug for, og Viddly giver mig det som high-fidelity-lyd til mine lydproduktioner. Har brugt Viddly i årevis, kan ikke sige, at det svigtede mig en gang! Fuldstændig anbefale!

Jessica Lee Testimonial Picture.
Jessica Lee - Musik producer

Viddlys premium-plan har forenklet min undervisningsproces. Med automatisk URL-registrering og muligheden for at downloade hele YouTube-kanaler og afspilningslister samler jeg nu ressourcer til mine lektioner på ingen tid. At udpakke undertekster sammen med videoen hjalp også med tilgængeligheden for alle mine elever.

Alex Nguyen Testimonial Picture.
Alex Nguyen - Pædagog

Du har spørgsmål. Vi har svar!

Hvilke betalingsmetoder accepterer du?

Vi accepterer American Express, Apple Pay, Google Pay, JCB, Mastercard og Visa på verdensplan.

Vi understøtter også yderligere betalingsmetoder afhængigt af din placering. Disse omfatter for eksempel Boleto og PIX i Brasilien, Multibanco og MBWay i Portugal, Rupay og Netbanking i Indien, Bancontact i Belgien og mange flere!

Du vil være i stand til at se alle betalingsmetoder i din region, når du vælger en af ​​de tilgængelige planer og åbner kassen.


Modtager jeg en betalingskvittering/faktura?

Selvfølgelig! En betalingsfaktura vil blive sendt til dig via e-mail umiddelbart efter dit køb er bekræftet!


Hvad skal jeg gøre, hvis min betalingsmetode bliver afvist?

Hvis din betalingsmetode afvises, og du bruger en gyldig betalingsoplysninger, skal du kontakte din bank for at få hjælp.


Vil jeg blive informeret før abonnementsfornyelse?

Ja! Syv dage før abonnementsfornyelse vil du modtage en e-mail-meddelelse fra os, som specificeret af Visa- og Mastercard-mandatet for abonnementstransaktioner.


Kan jeg til enhver tid opsige et abonnement? Hvis ja, hvordan kan jeg gøre det?

Du kan! Det er meget nemt at opsige et abonnement. Du skal blot besøge vores HelpDesk og chatte med os!


Hvilken slags støtte giver Viddly?

Der er flere måder, du kan komme i kontakt med os på.

Hvis du gerne vil rapportere et problem med Viddly selv, så er den bedste og anbefalede måde at sende os en fejlrapport inde fra Viddly ved at gå til "Hjælp" og derefter klikke på "Rapportér et problem". Ved at sende os feedback på denne måde kan vi automatisk modtage vigtige oplysninger, der hjælper med at fejlfinde og fejlfinde problemet.

Hvis det ikke er en mulighed for dig, eller hvis du gerne vil tale med os om et andet problem (for eksempel relateret til dit Viddly Plus-abonnement), så kan du:

 • Send os en e-mail til help@viddly.net

 • Besøg vores Help Desk

 • Brug chatboksen, som er tilgængelig via dens ikon i nederste højre hjørne på nogle websider, såsom denne!


Hvad er din tilbagebetalingspolitik?

Vi har 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, skal du blot give os besked inden for 30 dage, og vi vil med glæde udstede en fuld refusion. Hvis du gerne vil læse vores fulde tilbagebetalingspolitik, skal du klikke her .


Hvad betyder 'Lifetime'-licens?

Hvis du køber en livstidslicens, betales denne licens én gang og har ingen tidsbegrænsning, hvilket betyder, at du kan downloade og bruge den til enhver tid efter købet.

 • Livstid

  • Den aktuelle version af programmet vil være tilgængelig for dig i et ubegrænset tidsrum. Til denne version af programmet vil du blive forsynet med gratis mindre opdateringer (dvs. version 6.1, 6.2 og så videre). Store opgraderinger (version 7, 8, 9 osv.) skal dog købes separat. Større opgraderinger er valgfrie, men husk, at ældre versioner ikke vedligeholdes.

  • Derudover, hvis du har købt licensen inden for 6 måneder før udgivelsesdatoen, er du berettiget til en gratis opgradering.

 • Abonnement

  • Vores software vil kun være tilgængelig for dig i en begrænset periode. Denne periode kan forlænges ved at forny abonnementet. Dette kan gøres enten automatisk (hvis du har accepteret automatisk fakturering) eller manuelt. I løbet af abonnementsperioden får du både mindre opdateringer og større opgraderinger.

  • I tilfælde af at abonnementet ikke bliver fornyet, vil du blive nedgraderet til Basic-versionen. Hvis du ønsker at fortsætte med at bruge programmet derefter, kan du overveje at forny dit abonnement.


Viddly er beregnet til at downloade videoer, der er ophavsretsfrie eller til rimelige formål.
Vi tillader ikke at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, medmindre du (a) er indholdsejeren, (b) har indhentet samtykke fra indholdsejeren eller (c) planlægger kun at bruge materialet til rimelig brug.

gyldige

Hjælp

© Viddly 2024 -

Lavet med ☕ af Vitzo