Hvordan downloader man YouTube-videoer?

YouTube.com er det mest populære videohostingwebsted i verden. Millioner af mennesker downloader YouTube-videoer dagligt ved hjælp af Viddly af forskellige årsager. Nogle gemmer YouTube-videoer for at se dem offline, mens andre måske vil genbruge videoklip under bestemmelsen om rimelig brug.

Download Viddly gratis

Windows 10 64-bit eller nyere er påkrævet

.

Guide til download af YouTube-videoer

Med Viddly kan du:

  • Konverter YouTube-videoer til MP3 til musik eller podcasts.

  • Download YouTube-videoer som MP4 i 720p, 1080p, 4K eller 8K.

  • Konverter YouTube-videoer til MP4 eller MP3.

Viddly gør det nemt at downloade videoer eller hele afspilningslister på få sekunder. Kunne du tænke dig at prøve det selv? Følg de nemme trin nedenfor for at komme i gang!

Trin 1: Installer Viddly - Den #1-bedømte YouTube Downloader

Klik på knappen Download for at hente installationsprogrammet fra vores sikre downloadserver. Vi scanner løbende vores filer for at sikre, at din download er 100 % sikker.

Trin 2: Vælg en video eller afspilningsliste for at downloade

Du kan vælge en video eller en afspilningsliste på en af ​​to måder;

  • Indtast et søgeord, og vent på, at resultaterne dukker op.

  • Kopiér/indsæt en YouTube-video eller afspilningsliste-URL fra din browser.

Vi har brugt utallige timer på at besætte vores produkts brugergrænseflade. At gøre downloads hurtigt og nemt er vores prioritet, ikke kun for individuelle videoer, men også for hele afspilningslister. Vi ville sikre os, at det ville være lige så nemt at downloade en enkelt lydfil som at downloade et helt bibliotek med undervisningsvideoer.

.

Trin 3: Tryk på "Download"-knappen!

Som standard vil Viddly downloade din YouTube-video som en MP4-fil i fuld HD (1080p) kvalitet, selvom du også kan downloade en MP3-fil med enten 128 Kbps eller 192 Kbps kvalitetslyd.

Du kan også downloade filer i 4K eller endda 8K opløsning, hvis de er tilgængelige.

Alternativt understøttes følgende formater også: AVI, Vorbis og AAC.

For at downloade billedtekster eller undertekster skal du klikke på "CC-knappen" for at vælge tilgængelige sprog.

.

Du kan også:

That's it! Watch your Video!

Takket være Viddly kan du nu snuppe popcornene og se dine yndlingsvideoer, hvor som helst du vil, selv uden internetforbindelse!

Windows 10 64-bit eller nyere er påkrævet

YouTube video downloader

Brug Viddly YouTube video downloader, der kan omdanne enhver YouTube URL til et MP4, AVI eller andet populært filformat, som du kan se på enhver enhed!

Gratis at bruge!

Viddly er en YouTube-videodownloader, der kan downloade alle typer videoer fra YouTube... Helt gratis! Der er betalte planer, hvis du vil planlægge downloads eller har brug for mere kraftfulde video-download-funktioner!

Fra 720p eller 1080p til 4K (eller endda 8k) kvalitet

Du kan downloade YouTube-videoer i enhver opløsning efter eget valg! Fra 720p til 1080p og endda 2K, 4K eller 8K mp4-videoer.

Hurtige downloads

Viddly er en avanceret YouTube-videodownloadsoftware , der sørger for, at du kan gøre dine YouTube til MP4-downloads ultrahurtige!

Konverter til MP4/3

Vores YouTube-videodownloader kan konvertere din video til forskellige video- eller lydformater. Ikke bare en YouTube til MP4-konverter , men også en downloader, der kan konvertere videoer til ethvert format, du har brug for!

Flere videodownloads på én gang!

Skal der downloades mere end én YouTube-video? Eller hele playlisten? Kanal? Alt det og mere muligt med Viddly!

Sikre downloads

For at sikre, at du får den mest sikre YouTube-videodownloadoplevelse, giver vores app dig mulighed for sikkert at downloade videoer til din pc/Mac og derefter flytte dem til enhver mobilenhed (hvis du har brug for det!).

Ingen grænser

Har du brug for mere end én videodownload fra YouTube? Download YouTube-video efter video, lang eller kort, i ethvert video- eller lydfilformat eller -kvalitet, du har brug for!

Spørgsmål om download af YouTube-videoer

Hvorfor skulle nogen downloade videoer fra YouTube?

Der er mange potentielle grunde til at konvertere YouTube-videoer til MP3- eller MP4-format og gemme dem på din lokale harddisk. For eksempel;

Ejeren kan fjerne videoen på et hvilket som helst tidspunkt, hvilket sker meget oftere, end du måske forventer. Ved at gemme en sikkerhedskopi af videoen lokalt sikrer du, at du altid har adgang.

Når du rejser, kan du støde på netværk med lav båndbredde eller slet ingen internetforbindelse. Hvis du gerne vil se YouTube-indhold, mens du flyver eller rejser, er det bedst at downloade YouTube-videoer for at undgå buffering eller afbrydelser!

Ikke alle enheder understøtter YouTube-appen. Hvis du har en iPod eller en multimedieafspiller, der ikke er kompatibel med YouTube, er det bedst, at du først konverterer videoerne til MP4 eller musikken til MP3.

Som indholdsskaber vil du sandsynligvis gerne bruge klip af andres YouTube-videoer på et tidspunkt.

Hvis du gerne vil dele en stor video med venner eller familie, kan du uploade den til YouTube og anbefale, at de downloader den ved hjælp af Viddly. På denne måde skal du ikke betale for et dyrt abonnement på en filhosting- eller filoverførselstjeneste som WeTransfer, Dropbox, Google Drive osv.

Hvis du ikke har adgang til YouTube Red, er download af videoer en måde at undgå afbrydelser under videoafspilning på grund af reklamer.

For at beskytte privatlivets fred kan det være en god idé at downloade en YouTube-video i stedet for at se den. Når du ser en YouTube-video, kan både ejeren og YouTube få adgang til oplysninger om, hvilke dele af videoen du har set, på hvilken enhed du har set den, og knytte disse oplysninger til din konto, hvis du er logget ind. YouTube har et plettet spor registrere, når det kommer til privatliv. De har tidligere stået over for retssager i Storbritannien for at køre meget målrettede annoncer for at 'påvirke sårbare unge sind' . YouTube blev også idømt en bøde på 136 millioner dollars for at indsamle personlige data uden samtykke.


Er det lovligt at downloade YouTube-videoer?

YouTube angiver i deres servicevilkår, at du ikke må downloade indhold på andre måder end deres download-knap. Det er dog lovligt at downloade videoer til personlig brug eller i henhold til bestemmelsen om rimelig brug i de fleste lande.

Her er, hvad YouTubes TOS specifikt angiver:
Du må ikke downloade noget indhold, medmindre du ser et "download" eller lignende link vist af YouTube på Tjenesten for det pågældende indhold. Du må ikke kopiere, reproducere, distribuere, transmittere, udsende, vise, sælge, licensere eller på anden måde udnytte noget indhold til andre formål uden forudgående skriftligt samtykke fra YouTube eller de respektive licensgivere af indholdet.

Teknisk set tillader YouTube dig kun at downloade videoer, som de udtrykkeligt har givet denne mulighed for. YouTube håndhæver dog ikke denne politik, fordi det ville være praktisk talt umuligt for dem at vinde fra et juridisk synspunkt.

I et vist omfang tillader ophavsretslovgivningen i mange lande downloading af ophavsretsbeskyttet indhold til personlig brug, f.eks. Canada og EU-medlemsstater.

For at gøre en lang historie kort, er det ikke ulovligt at downloade copyright-frit indhold på nogen måde, form eller form. Hvis du gerne vil downloade ophavsretligt beskyttet indhold, skal du bede om tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten.


Vil YouTube forbyde mig, hvis jeg downloader nogen videoer?

Siden YouTube blev grundlagt i 2015, har vi aldrig hørt om et eneste tilfælde af dette. Selvom de havde til hensigt at forbyde brugere, der downloader videoer, ville det være praktisk talt umuligt for YouTube at opdage, om du blot ser en video, eller om du downloader den.


Hvad er den hurtigste måde at downloade YouTube-videoer på?

Vi har ikke fundet nogen anden applikation, der er hurtigere end Viddly, når det kommer til at downloade enten en enkelt video eller en hel afspilningsliste. Vi har overvejet både antallet af krævede klik og den samlede tid, inklusive downloadhastighed, målt fra indsættelse af URL-adressen til, hvornår filen er klar til at blive afspillet. Hvis du har fundet en hurtigere ansøgning, så lad os det vide !


Hvad er den sikreste måde at downloade YouTube-videoer på?

Vi har testet følgende online YouTube-downloadere og fundet ud af, at de alle har problemer lige fra krænkelser af privatlivets fred til promovering af malware;

OnlineVideoConverter: Kun 360p opløsning blev tilbudt. Ingen download fandt sted. En ny fane blev åbnet, der forsøgte at installere en ukendt eksekverbar under dække af en Media Player-opdatering.

SaveFrom: En falsk virusscannerannonce forklædt som en notifikation forsøgte at downloade malware. Efter lang ventetid opstod der en fejl.

YT1s: Den maksimale kvalitet er 720p. Webstedet anmodede om adgang til at give browsermeddelelser.

Y2Mate.guru: Den maksimale kvalitet, der tilbydes, er 720p. Alle filer med højere opløsning inkluderer ikke lyd. Siden udløser en vildledende annonce for at narre brugere til at tro, at de har vundet en præmie.

YTMP3.cc: Vildledende download- og afspilningsknapper udløser annoncer for hasardspil og websteder for voksne. Vi var ikke i stand til at downloade nogen videoer på grund af en fejl.

Som sådan, hvis du gerne vil downloade YouTube-videoer i high definition, anbefales en desktop-baseret YouTube-downloader.


Er YouTube-downloadere til iOS eller Android sikre?

Desværre tillader hverken Google Play Butik eller Apple Store, at nogen YouTube-downloadende apps eller APK'er vises. Fordi du bliver nødt til at roote eller på anden måde deaktivere antivirusbeskyttelse på din enhed, anbefaler vi kraftigt, at du ikke bruger YouTube-downloadere til mobile enheder.


Andre YouTube Downloader-funktioner

Millioner af YouTube-skabere, brugere af sociale medier, YouTube Premium-brugere, YouTube-kanalejere, der bruger YouTube Studio og andre professionelle videoredigeringsfolk, bruger Viddly til arbejde eller sjov hver dag! Viddly er en af ​​de fantastiske optimerede tredjepartsapps, der sørger for, at du bruger din YouTube-applikation fuldt ud! Det er nemt at downloade YouTube-videoer ved hjælp af Viddly .

Viddly er beregnet til at downloade videoer, der er ophavsretsfrie eller til rimelige formål.
Vi tillader ikke at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, medmindre du (a) er indholdsejeren, (b) har indhentet samtykke fra indholdsejeren eller (c) planlægger kun at bruge materialet til rimelig brug.

gyldige

Hjælp

© Viddly 2024 -

Lavet med ☕ af Vitzo