Tilbagebetalings politik

Ikrafttrædelsesdato: 10. februar 2019
Sidst opdateret: 1. april 2024


Hos Viddly er vores kunder meget vigtige, og vi gør vores bedste for at opfylde alle deres krav. Viddly kommer med en gratis prøveversion, som du kan bruge til at evaluere programmet før køb.

Hvis du opdager et problem med programmet inden for 30 dage efter dit køb, skal du sende en e-mail til vores supportteam med detaljerne om problemet. Vent venligst 24 timer for et svar. Denne periode kan dog være længere (op til 3 dage) i weekender eller nationale helligdage. Du vil modtage et automatisk svar, der bekræfter, at vi har modtaget din e-mail.

30-dages pengene-tilbage-garanti

Vi kan tilbyde refusion på Viddly inden for 30 dage efter købet. Refusionen vil kun blive godkendt og garanteret under de omstændigheder, der er angivet nedenfor. Hvis købet passerer pengene-tilbage-garantiperioden (30 dage), vil tilbagebetalingen blive gennemgået fra sag til sag.

Acceptable refusionsforhold

Vi behandler anmodninger om tilbagebetaling under følgende omstændigheder:

  • Inden for 30 dage efter køb, ingen spørgsmål stillet!

  • Hvis du har købt Viddly mere end én gang.

  • Hvis Viddly har tekniske problemer, og vores tekniske team ikke er i stand til at finde en løsning på 30 dage.

Uacceptable tilbagebetalingsforhold

Vi anbefaler på det kraftigste alle vores kunder at downloade den gratis prøveversion af programmet først. De fleste anmodninger om tilbagebetaling, som vi får, skyldes ofte kundens manglende information om produktet.

Vi behandler ikke en refusion under følgende omstændigheder, forudsat at pengene-tilbage-garantiperioden er udløbet:

  • Hvis dit køb er inkompatibelt med din computer eller enhed. Hvis du for eksempel har en Mac og vælger Windows-versionen, behandler vi ikke en refusion. Eller hvis du demonstrerer manglende viden om produktets funktion eller hvad det bruges til.

  • Hvis du blot ændrer mening om produktet, efter du har købt det.

  • Hvis du undlader at opdatere programmet, når Viddly leverer en opdateret version.

  • Hvis der ikke er tekniske problemer med softwaren, kan vi finde.

  • Hvis du anmoder om en refusion på grund af tekniske problemer, men du undlod at søge hjælp til disse tekniske problemer fra vores supportteam.

  • Hvis du undlader at implementere nogen fejlfindings- eller reparationstrin, som vores tekniske team leverer inden for 30 dage efter at have rapporteret problemet til os. Og hvis du undlader at give de ønskede yderligere oplysninger om det problem, du har.

  • Hvis du ikke modtager en registreringskode for produktet, men du undlader at kontakte kundesupport for at få hjælp.

Hvordan anmoder man om en refusion?

For at anmode om en refusion, send en e-mail til help@viddly.net . Tilbagebetalinger behandles inden for 3-5 dage. Når tilbagebetalingen er udstedt, deaktiveres kontoen for produktet.

Viddly er beregnet til at downloade videoer, der er ophavsretsfrie eller til rimelige formål.
Vi tillader ikke at downloade ophavsretligt beskyttet materiale, medmindre du (a) er indholdsejeren, (b) har indhentet samtykke fra indholdsejeren eller (c) planlægger kun at bruge materialet til rimelig brug.

gyldige

Hjælp

© Viddly 2024 -

Lavet med ☕ af Vitzo