🥵 Varm sommar? Håll dig inomhus med Viddly Plus, 15% RABATT 👉 Kod HOT15 👈. Endast till 20 juli!

Hämta den nu!

Viddly YouTube Downloader

Det enklaste sättet att ladda ner YouTube-videor och konvertera dem till MP4 eller andra filformat.

Ladda ner Viddly gratis

Windows 10 64-bitars eller senare krävs

.
.

Viddlys bästa funktioner

 • Snabb och lätt app med inbyggd sökning

 • Ladda ner 1080p, 4K och 8K MP4-videor med upp till 60 fps

 • Konvertera YouTube-video till HD-, UHD- eller FUHD-videoformat

 • Ladda ner valfri YouTube-spellista med ett enda klick

 • Ladda ner YouTube Shorts

 • Konvertera valfri videofil på din hårddisk till alla populära filformat

 • Ladda ner YouTube-undertexter på valfritt språk

.

De bästa anledningarna till att ladda ner videor

 • Inga fler irriterande pre-roll-annonser eller kommentarer

 • Säkerhetskopiera videor om de tas bort

 • Konvertera videor till icke-videofiler som är kompatibla med din spelare

 • Få åtkomst till din multimedia när du är offline (till exempel när du reser)

 • Alla dina vänner gör det. Japp, det stämmer!

Viddly Plus Plan ger dig ännu fler funktioner!

 • 4K-videonedladdare (även 8K)

 • Ladda ner YouTube-videor med 60 fps

 • Automatisk videonedladdning vid kopiering av URL

 • Ladda ner valfri YouTube-spellista eller hela din YouTube-kanal

 • YouTube Livestream videoinspelning

 • Ladda ner flera videor samtidigt

 • Inga annonser, använd på flera enheter

Viddly är en gratis YouTube-nedladdare

 • Gratis nedladdning från YouTube

 • Videokvalitet upp till 1080p (Full HD)

 • Ljudkvalitet upp till 128 Kbps

 • Sök efter videor direkt i Viddly eller klistra helt enkelt in en YouTube-URL

Skaffa den bästa YouTube Downloader!

Viddly har varit ledande videonedladdare i över ett decennium, med över 100 miljoner nedladdningar och räkningar. Ge det ett försök!

Ladda ner nu

Windows 10 64-bitars eller senare krävs

Hur man laddar ner videor med Viddly

Installera Viddly

Klicka på knappen nedan för att ladda ner Viddly. Du kan behöva auktorisera nedladdningen och ange en målmapp. När den har laddats ner, dubbelklicka på den körbara filen för att fortsätta till installationen.

Välj Video

Inuti programvaran skriver du ett nyckelord för att söka efter en video. Alternativt kan du kopiera videons URL. Viddly känner automatiskt igen alla giltiga webbadresser och föreslår att en nedladdning påbörjas.

Välj Format

Du kan ladda ner videor i en mängd olika upplösningar och format. Vill du ha en 1080p eller en Ultra High Definition 4K-video som MP4? Inga problem!

Ladda ner

När du trycker på nedladdningsknappen kommer Viddly att optimera nedladdningshastigheten och initiera endast en konvertering om det behövs. Viddly är för närvarande den snabbaste YouTube-videonedladdningsaren på marknaden!

Vad användare säger om Viddly

Ta inte bara vårt ord för det, se vad folk säger om att använda Viddly.

Vårt team älskar att använda Viddly för vårt videorelaterade klientarbete - vi gör mycket innehållssyndikering, och Vidlly hjälper oss att få långformatsinnehåll från våra kunders kanaler och förvandla dem till Shorts, TikToks och Reels på nolltid!

Sarah Johnson Testimonial Picture.
Sarah Johnson - Specialist på digital marknadsföring

Viddly kan hjälpa alla innehållsskapare, det är säkert! Jag använder nedladdning av spellistor så ofta... Så mycket att det har blivit mitt viktiga verktyg för att göra innehållsforskning. Rekommenderar det verkligen om du jobbar med videogrejer!

David Chen Testimonial Picture.
David Chen - Upphovsman

Viddly är ett måste för chefer för sociala medier. Dess förmåga att ladda ner och konvertera videor till olika format har hjälpt mig och min enmansbyrå så mycket genom åren! Åh, btw - deras gratisplan ger massor av verktyg.

Emily Rodriguez Testimonial Picture.
Emily Rodriguez - Social Media Manager

Vanliga frågor

Vilka videoformat och upplösningar kan Viddly ladda ner och konvertera?

Viddly YouTube Downloader Free Version stöder alla upplösningar upp till 1080p. Med Viddly Plus kan du ladda ner videor i vilken upplösning som helst som erbjuds av YouTube, inklusive 4K och 8K. För att säkerställa smidigast möjliga uppspelning ger Viddly stöd för en bildhastighet på 24, 30 eller 60 fps. För fullständig nedsänkning tillåter Viddly att sfäriska 360°-videor laddas ner och konverteras. Du kanske vill överväga att använda en VR-enhet som Google Cardboard för optimal uppspelning. Du kan konvertera vilken onlinevideo som helst till MP4-, WebM-, 3GP- eller AVI-format. Konverteringen kan utföras under nedladdningen eller med hjälp av den lokala filkonverteringsfunktionen om den redan finns på din hårddisk.


Kan jag ladda ner YouTube Live Streams med Viddly?

Jo det kan du! Viddly Free begränsar nedladdningar av YouTube Live Stream till 5 minuter. Viddly Plus erbjuder obegränsade YouTube Live-nedladdningar utan några som helst begränsningar.


Hur kan jag överföra den nedladdade filen till min telefon?

Vi rekommenderar att du installerar en molnvärdtjänst som Dropbox, Google Drive eller OneDrive på både din dator och din telefon. På så sätt kommer alla filer som laddas ner till din synkroniserade mapp automatiskt att vara tillgängliga på din telefon.


Varför skulle jag inte använda en Android- eller iOS-app för att ladda ner videor?

Google Play eller Apple Store kommer någonsin att tillåta någon applikation som potentiellt kan användas för att ladda ner upphovsrättsskyddad video. Som sådan kommer ingen utgivare att kunna erbjuda en funktionell app. Alla appar som faktiskt tillåter YouTube-nedladdningar skulle snabbt tas bort av modereringsteamet. Med andra ord, alla appar du kan hitta i den officiella appbutiken är ett värdelöst lockbete skapat med det enda syftet att visa annonser för att tjäna pengar snabbt. Du kanske kan rota din iPhone eller installera en falsk APK på din Android-telefon, men att göra det riskerar din säkerhet och integritet. Virusskannrar för mobila enheter är ännu inte lika avancerade och utbredda som för stationära datorer, och det vet hackare. Din telefon är där du lagrar dina nakna selfies 😅. Som sådan rekommenderar vi att du inte tar några risker och inte inaktiverar några säkerhetsmekanismer på din mobila enhet.


Varför är en stationär nedladdare överlägsen en webbaserad?

Utmärkt fråga! Det finns faktiskt flera goda skäl. Först och främst eftersom webbplatser använder serverresurser. Serverresurser är inte gratis. För att hålla lamporna tända måste webbplatsägaren antingen begränsa nedladdningar av en viss längd, begränsa videokvaliteten och/eller använda aggressiva strategier för intäktsgenerering. Viddly körs på din dator, så vi kräver inga dyra servrar för att driva konverteringar. Eftersom några av våra användare betalar för Viddly Plus kan vi mata våra utvecklare utan att ta till skum taktik. För att sammanfatta varför Viddly är överlägsen webbplatser som KeepVid, Y2Mate, SaveMedia, YooDownload, FlvTo, YTMP3 eller Youzik: Inga begränsningar för videolängd eller upplösning Mycket snabbare när du gör flera nedladdningar. Ladda ner hela spellistor med ett enda klick Stöd för undertexter och livevideoströmmar. Inga irriterande eller skumma annonser Bättre integritetskontroller


Är det lagligt att ladda ner videor från YouTube och andra webbplatser?

Det är inte olagligt att ladda ner videor för personligt bruk. I vissa fall kan det också vara lagligt att ladda ner videor av kommersiella skäl, så länge dessa skäl täcks av tillåten användning. Du kanske bryter mot YouTubes användarvillkor genom att inte använda nedladdningsknappen de tillhandahåller för specifika videor. Ändå har vi aldrig hört talas om att någon blivit förbjuden eller hamnat i trubbel för detta. Vi anser att nedladdning av innehåll från videodelningswebbplats för att titta på det vid ett annat tillfälle eller på en enhet utan internetanslutning har samma syfte som tidsförskjutning och bör betraktas som tillåten användning. Detta prejudikat skapades i Betamax-fallet. Som sådan är nedladdning av icke-upphovsrättsskyddade videor helt lagligt. Vi rekommenderar att du alltid begär tillåtelse från upphovsrättsinnehavaren för att ladda ner en video som inte är licensierad under Creative Commons.


Installera Viddly och börja ladda ner

Skaffa den senaste gratisversionen av Viddly-nedladdningen och ladda ner dina YouTube-videor på några sekunder!

Ladda ner nu

Windows 10 64-bitars eller senare krävs

Viddly är tänkt att ladda ner videor som är upphovsrättsfria eller för skälig användning.
Vi accepterar inte nedladdning av upphovsrättsskyddat material såvida du inte (a) är innehållsägaren, (b) har erhållit samtycke från innehållsägaren eller (c) planerar att använda materialet endast för rimligt bruk.

Rättslig

Hjälp

© Viddly 2024 -

Tillverkad med ☕ av Vitzo