🥵 Varm sommer? Hold deg innendørs med Viddly Plus, 15 % RABATT 👉 Kode HOT15 👈. Kun til 20. juli!

Få det nå!

Viddly YouTube Downloader

Den enkleste måten å laste ned YouTube-videoer og konvertere dem til MP4 eller andre filformater.

Last ned Viddly gratis

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

.
.

Viddlys toppfunksjoner

 • Rask og lett app med innebygd søk

 • Last ned 1080p, 4K og 8K MP4-videoer med opptil 60 fps

 • Konverter YouTube-video til HD-, UHD- eller FUHD-videoformat

 • Last ned hvilken som helst YouTube-spilleliste med et enkelt klikk

 • Last ned YouTube-shorts

 • Konverter hvilken som helst videofil på harddisken til alle populære filformater

 • Last ned YouTube-teksting på alle språk

.

De viktigste grunnene til å laste ned videoer

 • Ikke flere irriterende pre-roll-annonser eller merknader

 • Sikkerhetskopier videoer i tilfelle de blir fjernet

 • Konverter videoer til ikke-videofiler som er kompatible med spilleren din

 • Få tilgang til multimedia når du er frakoblet (f.eks. når du er på reise)

 • Vennene dine gjør det alle sammen. Ja, det stemmer!

Viddly Plus Plan gir deg enda flere funksjoner!

Viddly er en gratis YouTube-nedlaster

 • Gratis YouTube nedlasting

 • Videokvalitet opptil 1080p (Full HD)

 • Lydkvalitet opptil 128 Kbps

 • Søk etter videoer direkte i Viddly eller bare lim inn en YouTube-URL

Få den beste YouTube-nedlasteren!

Viddly har vært ledende videonedlastere i over et tiår, med over 100 millioner nedlastinger og tellende. Prøv det!

Last ned nå

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

Hvordan laste ned videoer med Viddly

Installer Viddly

Klikk på knappen nedenfor for å laste ned Viddly. Det kan hende du må autorisere nedlastingen og angi en målmappe. Når den er lastet ned, dobbeltklikker du på den kjørbare filen for å fortsette til installasjonen.

Velg Video

Inne i programvaren skriver du inn et nøkkelord for å søke etter en video. Alternativt kan du kopiere videoens URL. Viddly gjenkjenner automatisk alle gyldige URL-er og vil foreslå å starte en nedlasting.

Velg Format

Du kan laste ned videoer i en rekke oppløsninger og formater. Vil du ha en 1080p eller en Ultra High Definition 4K-video som MP4? Ikke noe problem!

nedlasting

Når du trykker på nedlastingsknappen, vil Viddly optimalisere nedlastingshastigheten og bare starte en konvertering i tilfelle det er nødvendig. Viddly er for tiden den raskeste YouTube-videonedlasteren på markedet!

Hva brukerne sier om Viddly

Ikke bare ta vårt ord for det, se hva folk sier om bruk av Viddly.

Teamet vårt elsker å bruke Viddly til vårt videorelaterte klientarbeid - vi driver mye med innholdssyndikering, og Vidlly hjelper oss med å få langformatinnhold fra kundenes kanaler og gjøre dem om til Shorts, TikToks og Reels på kort tid!

Sarah Johnson Testimonial Picture.
Sarah Johnson - Spesialist i digital markedsføring

Viddly kan hjelpe enhver innholdsskaper, det er helt sikkert! Jeg bruker nedlasting av spillelister så ofte... Så mye at det har blitt mitt essensielle verktøy for å gjøre innholdsundersøkelser. Anbefaler det på det sterkeste hvis du jobber med videoting!

David Chen Testimonial Picture.
David Chen - Innholdsskaper

Viddly er et must for ledere av sosiale medier. Dens evne til å laste ned og konvertere videoer til forskjellige formater har hjulpet meg og mitt enpersonsbyrå så mye gjennom årene! Å, btw - gratisplanen deres gir mange verktøy.

Emily Rodriguez Testimonial Picture.
Emily Rodriguez - Manager for sosiale medier

ofte stilte spørsmål

Hvilke videoformater og oppløsninger kan Viddly laste ned og konvertere?

Viddly YouTube-nedlaster gratisversjon støtter alle oppløsninger opptil 1080p. Med Viddly Plus kan du laste ned videoer med hvilken som helst oppløsning som tilbys av YouTube, inkludert 4K og 8K. For å sikre jevnest mulig avspilling gir Viddly støtte for en bildefrekvens på 24, 30 eller 60 fps. For fullstendig nedsenking lar Viddly sfæriske 360°-videoer lastes ned og konverteres. Du vil kanskje vurdere å bruke en VR-enhet som Google Cardboard for optimal avspilling. Du kan konvertere hvilken som helst online video til MP4, WebM, 3GP eller AVI-format. Konverteringen kan utføres under nedlastingen eller ved å bruke den lokale filkonverteringsfunksjonen hvis den allerede er på harddisken din.


Kan jeg laste ned YouTube Live Streams med Viddly?

Ja det kan du! Viddly Free begrenser YouTube Live Stream-nedlastinger til 5 minutter. Viddly Plus tilbyr ubegrensede YouTube Live-nedlastinger uten noen som helst begrensninger.


Hvordan kan jeg overføre den nedlastede filen til telefonen min?

Vi anbefaler å installere en skyvertstjeneste som Dropbox, Google Drive eller OneDrive på både datamaskinen og telefonen. På denne måten vil alle filer som lastes ned til den synkroniserte mappen din automatisk være tilgjengelig på telefonen.


Hvorfor bør jeg ikke bruke en Android- eller iOS-app for å laste ned videoer?

Google Play eller Apple Store vil noen gang tillate apper som potensielt kan brukes til å laste ned opphavsrettsbeskyttet video. Som sådan vil ingen utgiver kunne tilby en funksjonell app. Enhver app som faktisk tillater YouTube-nedlastinger vil raskt bli fjernet av modereringsteamet. Med andre ord, enhver app du kan finne i den offisielle appbutikken er et ubrukelig lokkemiddel laget med det eneste formålet å vise annonser for å tjene penger raskt. Du kan kanskje rote iPhone eller installere en falsk APK på Android-telefonen din, men å gjøre det setter sikkerheten og personvernet i fare. Virusskannere for mobile enheter er ikke like avanserte og utbredte ennå som for stasjonære datamaskiner, og dette vet hackere. Telefonen er der du lagrer de nakne selfiene dine 😅. Som sådan anbefaler vi at du ikke tar noen risiko og ikke deaktiverer noen sikkerhetsmekanismer på din mobile enhet.


Hvorfor er en skrivebordsbasert nedlaster overlegen en nettbasert?

Flott spørsmål! Faktisk er det flere gode grunner. Først av alt fordi nettsteder bruker serverressurser. Serverressurser er ikke gratis. For å holde lysene på, må nettstedets eier enten begrense nedlastinger av en viss lengde, begrense videokvaliteten og/eller bruke aggressive strategier for inntektsgenerering. Viddly kjører på datamaskinen din, så vi krever ikke dyre servere for å drive konverteringer. Siden noen av våre brukere betaler for Viddly Plus, kan vi mate utviklerne våre uten å ty til lyssky taktikker. For å oppsummere hvorfor Viddly er overlegen nettsteder som KeepVid, Y2Mate, SaveMedia, YooDownload, FlvTo, YTMP3 eller Youzik: Ingen begrensninger på videolengde eller oppløsning Mye raskere når du gjør flere nedlastinger. Last ned hele spillelister med ett enkelt klikk Støtte for undertekster og live videostrømmer. Ingen irriterende eller lyssky annonser Bedre personvernkontroller


Er det lovlig å laste ned videoer fra YouTube og andre nettsteder?

Det er ikke ulovlig å laste ned videoer for personlig bruk. I noen tilfeller kan det også være lovlig å laste ned videoer av kommersielle årsaker, så lenge disse årsakene er dekket av rimelig bruk. Det kan hende du bryter YouTubes vilkår for bruk ved å ikke bruke nedlastingsknappen de gir for spesifikke videoer. Likevel har vi aldri hørt om noen som har blitt utestengt eller fått problemer for dette. Vi mener at nedlasting av innhold fra videodelingsnettsted for å se det på et annet tidspunkt eller på en enhet uten Internett-tilkobling har samme formål som tidsforskyvning og bør betraktes som rimelig bruk. Denne presedensen ble skapt i Betamax-saken. Som sådan er nedlasting av ikke-opphavsrettsbeskyttede videoer helt lovlig. Vi anbefaler at du alltid ber om tillatelse fra opphavsrettsinnehaveren til å laste ned videoer som ikke er lisensiert under Creative Commons.


Installer Viddly og start nedlastingen

Få den nyeste gratis Viddly-nedlastingsversjonen og last ned YouTube-videoene dine i løpet av sekunder!

Last ned nå

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

Viddly er ment å laste ned videoer som er fri for opphavsrett, eller for rettferdig bruk.
Vi aksepterer ikke nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du (a) er innholdseieren, (b) har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller (c) planlegger å bruke materialet kun til rimelig bruk.

Lovlig

Hjelp

© Viddly 2024 -

Laget med ☕ av Vitzo