Angrerett

Ikrafttredelsesdato: 10. februar 2019
Sist oppdatert: 1. april 2024


Hos Viddly er kundene våre veldig viktige, og vi gjør vårt beste for å oppfylle alle deres krav. Viddly kommer med en gratis prøveversjon som du kan bruke til å evaluere programmet før kjøp.

Hvis du oppdager et problem med programmet innen 30 dager etter kjøpet, send en e-post til supportteamet vårt med detaljene om problemet. Vent 24 timer før du får svar. Denne perioden kan imidlertid være lengre (opptil 3 dager) i helgene eller nasjonaldagene. Du vil motta et automatisk svar som bekrefter at vi har mottatt e-posten din.

30-dagers pengene-tilbake-garanti

Vi kan tilby refusjon på Viddly innen 30 dager etter kjøpet. Tilbakebetalingen vil kun bli godkjent og garantert under omstendighetene som er oppført nedenfor. Hvis kjøpet passerer pengene-tilbake-garantiperioden (30 dager), vil refusjonen bli vurdert fra sak til sak.

Akseptable refusjonsforhold

Vi vil behandle refusjonsforespørsler under følgende omstendigheter:

  • Ingen spørsmål stilt innen 30 dager etter kjøpet!

  • Hvis du har kjøpt Viddly mer enn én gang.

  • Hvis Viddly har tekniske problemer og vårt tekniske team ikke klarer å finne en løsning på 30 dager.

Uakseptable refusjonsforhold

Vi anbefaler på det sterkeste alle våre kunder å laste ned den gratis prøveversjonen av programmet først. De fleste refusjonsforespørsler som vi får skyldes ofte kundens manglende informasjon om produktet.

Vi vil ikke behandle refusjon under følgende omstendigheter, forutsatt at pengene-tilbake-garantiperioden har passert:

  • Hvis kjøpet er inkompatibelt med datamaskinen eller enheten din. Hvis du for eksempel har en Mac og velger Windows-versjonen, behandler vi ikke refusjon. Eller om du demonstrerer manglende kunnskap om produktets funksjon eller hva det brukes til.

  • Hvis du bare ombestemmer deg om produktet etter at du har kjøpt det.

  • Hvis du ikke klarer å oppdatere programmet når Viddly gir en oppdatert versjon.

  • Hvis det ikke er tekniske problemer med programvaren som vi kan finne.

  • Hvis du ber om refusjon på grunn av tekniske problemer, men du ikke har søkt hjelp for disse tekniske problemene fra supportteamet vårt.

  • Hvis du ikke klarer å implementere feilsøkings- eller reparasjonstrinn som vårt tekniske team gir innen 30 dager etter at du har rapportert problemet til oss. Og hvis du ikke gir noen forespurt tilleggsinformasjon om problemet du har.

  • Hvis du ikke mottar en registreringskode for produktet, men du unnlater å kontakte kundestøtte for å få hjelp.

Hvordan be om refusjon?

For å be om refusjon, send en e-post til help@viddly.net . Refusjoner behandles innen 3-5 dager. Når refusjonen er utstedt, deaktiveres kontoen for produktet.

Viddly er ment å laste ned videoer som er fri for opphavsrett, eller for rettferdig bruk.
Vi aksepterer ikke nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du (a) er innholdseieren, (b) har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller (c) planlegger å bruke materialet kun til rimelig bruk.

Lovlig

Hjelp

© Viddly 2024 -

Laget med ☕ av Vitzo