Vær glad, gå Pluss!

Annonser hates av noen mennesker, og det har en veldig god grunn. På grunn av dette utviklet vi Viddly Plus, et utrolig rimelig produkt som eliminerer alle reklamene som følger med programvaren vår og tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tillegg til et bredt spekter av betalingsalternativer!

Plus-versjonen har noen virkelig fantastiske funksjoner som skiller den fra konkurrentene og hjelper den til å bli best i bransjen, i tillegg til å være fri for reklame. Velg din foretrukne plan og ha det gøy!

Grunnleggende
Gratis for alltid!

Støttet av annonser

Trekk ut video undertekster

5 nedlastinger per dag

2 spillelister nedlastinger per dag

Videokvalitet opp til Full HD

Lydnedlastinger i 128Kbps

5 minutter med livestream-opptak

Ingen automatiske videonedlastinger ved kopiering av URL

I tillegg til
Alle videonedlastingsfunksjoner du kan trenge!
US$24.99

Ingen annonser!

Ubegrensede nedlastinger

Full HD, 4K og 8K videoer med 60 fps

Last ned MP3 i 320 Kbps

Last ned videoer automatisk når du kopierer URL

Last ned YouTube-kanaler og spillelister

YouTube livestream-opptak

Trekk ut undertekster sammen med videoen

Kan brukes på opptil 2 enheter samtidig!

Accepted Payment Methods:
American Express
Apple Pay
Discover
Google Pay
JCB
MasterCard
Multibanco
PIX
Rupay
Visa

Hva folk sier om Viddly

Legg merke til hva vanlige Viddly-brukere har å si - dette er ikke bare våre meninger.

Viddlys premium-funksjoner er verdt hver krone. Uten annonser og ubegrensede nedlastinger kan jeg fokusere på å lage uten avbrudd. Arbeidet mitt krever mye 4K-nedlastinger - takket være Viddly er prosjektene mine alltid på topp. Ble så vant til å bruke Viddly!

Michael Thompson Testimonial Picture.
Michael Thompson - Filmskaper

Viddlys betalte funksjoner var en game-changer for meg. YouTube har så mange kule lyder jeg alltid trenger, og Viddly gir meg det som high-fidelity-lyd for lydproduksjonene mine. Har brukt Viddly i årevis, kan ikke si at det sviktet meg en gang! Absolutt anbefale!

Jessica Lee Testimonial Picture.
Jessica Lee - Musikkprodusent

Viddlys premiumplan har forenklet undervisningsprosessen min. Med automatisk URL-deteksjon og muligheten til å laste ned hele YouTube-kanaler og spillelister, samler jeg nå ressurser til leksjonene mine på et blunk. Å trekke ut undertekster sammen med videoen hjalp også med tilgjengeligheten for alle elevene mine.

Alex Nguyen Testimonial Picture.
Alex Nguyen - Lærer

Du har spørsmål. Vi har svar!

Hvilke betalingsmåter godtar du?

Vi aksepterer American Express, Apple Pay, Google Pay, JCB, Mastercard og Visa over hele verden.

Vi støtter også flere betalingsmetoder avhengig av hvor du befinner deg. Disse inkluderer for eksempel Boleto og PIX i Brasil, Multibanco og MBWay i Portugal, Rupay og Nettbank i India, Bancontact i Belgia, og mange flere!

Du vil kunne se alle betalingsmetodene i din region når du velger en av de tilgjengelige planene og åpner kassen.


Vil jeg motta en betalingskvittering/faktura?

Selvfølgelig! En betalingsfaktura vil bli sendt til deg via e-post umiddelbart etter at kjøpet er bekreftet!


Hva bør jeg gjøre hvis betalingsmåten min blir avvist?

Hvis betalingsmåten din avvises og du bruker en gyldig betalingslegitimasjon, kan du kontakte banken din for å få hjelp.


Vil jeg bli informert før abonnementet fornyes?

Ja! Syv dager før abonnementsfornyelse vil du motta en e-postmelding fra oss, som spesifisert av Visa og Mastercards mandat for abonnementstransaksjoner.


Kan jeg si opp et abonnement når som helst? Hvis ja, hvordan kan jeg gjøre det?

Du kan! Å si opp et abonnement er veldig enkelt. Bare besøk vår HelpDesk og chat med oss!


Hva slags støtte gir Viddly?

Det er flere måter du kan komme i kontakt med oss ​​på.

Hvis du ønsker å rapportere et problem med Viddly selv, er den beste og anbefalte måten å sende oss en feilrapport fra Viddly ved å gå til "Hjelp" og deretter klikke på alternativet "Rapporter et problem". Ved å sende oss tilbakemelding på denne måten kan vi automatisk motta viktig informasjon som vil hjelpe feilsøking og feilsøking av problemet.

Hvis det ikke er et alternativ for deg, eller hvis du ønsker å snakke med oss ​​om et annet problem (for eksempel relatert til Viddly Plus-abonnementet ditt), kan du:

 • Send oss ​​en e-post til help@viddly.net

 • Besøk vår helpdesk

 • Bruk Chatbox, tilgjengelig via ikonet nederst til høyre på enkelte nettsider, for eksempel denne!


Hva er refusjonspolitikken din?

Vi har 100% fornøyd garanti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kjøpet ditt, bare gi oss beskjed innen 30 dager, så gir vi deg gjerne full refusjon. Hvis du vil lese hele refusjonsretningslinjene våre, klikk her .


Hva betyr livstidslisens?

Hvis du kjøper en livstidslisens, betales denne lisensen én gang og har ingen tidsbegrensning, noe som betyr at du kan laste ned og bruke den når som helst etter kjøpet.

 • Livstid

  • Den nåværende versjonen av programmet vil være tilgjengelig for deg i ubegrenset tid. For denne versjonen av programmet vil du få gratis mindre oppdateringer (dvs. versjoner 6.1, 6.2 og så videre). Imidlertid må større oppgraderinger (versjoner 7, 8, 9 osv.) kjøpes separat. Store oppgraderinger er valgfrie, men husk at eldre versjoner ikke vedlikeholdes.

  • I tillegg, hvis du har kjøpt lisensen innen 6 måneder før utgivelsesdatoen, har du rett til en gratis oppgradering.

 • Abonnement

  • Programvaren vår vil kun være tilgjengelig for deg i en begrenset periode. Denne perioden kan forlenges ved å fornye abonnementet. Dette kan gjøres enten automatisk (hvis du godtok automatisk fakturering) eller manuelt. I løpet av abonnementsperioden får du både mindre oppdateringer og større oppgraderinger.

  • I tilfelle abonnementet ikke fornyes, vil du bli nedgradert til Basic-versjonen. Hvis du ønsker å fortsette å bruke programmet etter det, kan du vurdere å fornye abonnementet.


Viddly er ment å laste ned videoer som er fri for opphavsrett, eller for rettferdig bruk.
Vi aksepterer ikke nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du (a) er innholdseieren, (b) har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller (c) planlegger å bruke materialet kun til rimelig bruk.

Lovlig

Hjelp

© Viddly 2024 -

Laget med ☕ av Vitzo