🥵 Varm sommer? Hold deg innendørs med Viddly Plus, 15 % RABATT 👉 Kode HOT15 👈. Kun til 20. juli!

Få det nå!

Last ned 4K YouTube-videoer

Gjør en hvilken som helst YouTube 4K-videolink til en hvilken som helst video- (eller lyd)fil! Viddly 4K YouTube-nedlaster lar deg laste ned alle YouTube-videoer (eller spillelister) med et enkelt klikk!

Last ned Viddly gratis

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

.

Hvordan laste ned 4K YouTube-videoer?

Selv om YouTube lar deg laste ned noen videoer for offline visning i deres Android- eller iOS-app (bare hvis du har YouTube Premium, og bare for å se på samme enhet som lastet dem ned), trenger du Viddly hvis du vil ha 4K-videoer som kan ses på alle enheter!

Trinn 1: Installer Viddly 4K YouTube Downloader

Klikk på knappen til høyre for å laste ned Viddlys installasjonsprogram. Du kan installere det på samme måte som alle andre programmer ved å dobbeltklikke på filen. Vi skanner og overvåker kontinuerlig serverne våre for å sikre at nedlastingen er sikker.

Trinn 2: Velg YouTube-video

Lim inn 4K YouTube-videolinken din eller bruk Viddlys søkealternativer for å finne 4K-videoen du trenger.

.

Trinn 3: Velg 4K og klikk på nedlastingsknappen!

Som standard vil Viddly laste ned spillelisten din som separate MP4-videofiler i 1080p-kvalitet, så sørg for at du velger 4K-oppløsning og videoformatet du trenger.

.

Du kan også:

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

YouTube 4K-videonedlasting

Bruk Viddly YouTube-videonedlaster for å gjøre en hvilken som helst 4K YouTube-URL til en videofil som du kan se på hvilken som helst enhet!

Tonnevis av funksjoner

Viddly er en YouTube 4K-videonedlaster og videokonverterer som kan laste ned alle typer 4K-videoer fra YouTube... Og har mange andre flotte funksjoner! Vår betalte plan låser opp 2K, 4K eller til og med 8K nedlastingskvalitet!

Enhver videokvalitet

Når du laster ned YouTube-videoer eller spillelister, kan du velge hvilken som helst oppløsning! Fra 720p til 1080p, men også til og med 2K, 4K eller 8K videoer.

MP4/3, AVI, MOV og mer!

Viddly støtter alle de mest populære video- og lydfilformatene. Du kan velge ønsket filtype før hver 4K-videonedlasting!

Raske nedlastinger

Viddly er en avansert YouTube-videonedlastingsprogramvare som sørger for at du kan laste ned 4K-videoene dine ekstremt raskt!

Konverter lokale filer til MP4/3

YouTube-videonedlasteren vår fungerer også for lokale video-/lydfiler, slik at du konverterer filer på harddisken til forskjellige video- eller lydformater.

Sikker nedlasting

For å være sikker på at du får den sikreste YouTube-videonedlastingsopplevelsen, lar appen vår deg trygt laste ned videoer til din PC/Mac og deretter flytte dem til en hvilken som helst mobilenhet (hvis du trenger det!).

Flere YouTube-nedlastingsfunksjoner

Millioner av YouTube-skapere, sosiale medier-brukere, YouTube premium-brukere, YouTube-kanaleiere som bruker YouTube Studio og andre profesjonelle videoredigerere bruker Viddly til jobb eller moro hver dag! Viddly er en av de fantastiske optimaliserte tredjepartsappene som sikrer at du bruker YouTube-applikasjonen til det fulle! Det er enkelt å laste ned YouTube-videoer med Viddly .

Viddly er ment å laste ned videoer som er fri for opphavsrett, eller for rettferdig bruk.
Vi aksepterer ikke nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du (a) er innholdseieren, (b) har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller (c) planlegger å bruke materialet kun til rimelig bruk.

Lovlig

Hjelp

© Viddly 2024 -

Laget med ☕ av Vitzo