🥵 Varm sommer? Hold deg innendørs med Viddly Plus, 15 % RABATT 👉 Kode HOT15 👈. Kun til 20. juli!

Få det nå!

Last ned YouTube-spillelister

Konverter hvilken som helst YouTube-spillelistelink til hvilken som helst type video (eller lyd) fil! Viddly YouTube-spillelistenedlaster lar deg laste ned hvilken som helst YouTube-spilleliste med et enkelt klikk!

Last ned Viddly gratis

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

.

Hvordan laste ned YouTube-spillelister?

Selv om YouTube lar deg laste ned noen videoer for offline visning i deres Android- eller iOS-app (bare hvis du har YouTube Premium, og bare for å se på samme enhet som lastet dem ned), trenger du Viddly hvis du vil gjøre hele YouTube spillelister til faktiske filer på enheten din.

Trinn 1: Installer Viddly YouTube Playlist Downloader

Klikk på knappen for å laste ned Viddlys installasjonsprogram. Du kan installere det på samme måte som alle andre programmer ved å dobbeltklikke på filen. Vi skanner og overvåker kontinuerlig serverne våre for å sikre at nedlastingen er sikker.

Trinn 2: Velg en YouTube-spilleliste

Lim inn koblingen til YouTube-spilleliste.

.

Viddly vil gjenkjenne at det er en spilleliste og planlegger nedlasting av alle videoer som finnes på den spillelisten.

Trinn 3: Knus nedlastningsknappen!

Som standard vil Viddly laste ned spillelisten din som separate MP4-videofiler i 1080p-kvalitet, men du kan velge å laste ned i 4K eller 8K hvis disse er tilgjengelige. Det er mye bedre enn online MP4-nedlastere, som er begrenset til 720p!

.

Du kan også:

  • Last ned YouTube-shorts

  • Last ned YouTube live-strømmer

  • Last ned i flere formater (f.eks. lyd- og videofiler samtidig)

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

YouTube -spillelistenedlasting

Bruk Viddly YouTube til MP4-videokonverterer for å gjøre en hvilken som helst YouTube-URL til en MP4-fil som du kan se på hvilken som helst enhet!

Gratis å bruke!

Viddly er en YouTube-spillelistenedlaster og videokonverterer som kan laste ned alle typer videoer fra YouTube... Helt gratis! Det er en Viddly-prisplan hvis du vil planlegge nedlastinger eller trenger mer avanserte videonedlastingsfunksjoner!

Fra 720p eller 1080p til 4K (eller til og med 8k) kvalitet

Når du laster ned YouTube-spillelistene dine kan du velge hvilken som helst oppløsning! Fra 720p til 1080p og til og med 2K, 4K eller 8K mp4-videoer.

MP4/3, AVI, MOV og mer!

Viddly støtter alle de mest populære video- og lydfilformatene. Du kan velge ønsket filtype før hver nedlasting!

Raske nedlastinger

Viddly er en avansert programvare for nedlasting av YouTube-spillelister som sørger for at du kan få videoene dine til å laste ned ekstremt raskt!

Konverter lokale filer til MP4/3

Vår YouTube-videonedlaster fungerer også for lokale video-/lydfiler, slik at du konverterer filene dine til forskjellige video- eller lydformater.

Sikker nedlasting

For å være sikker på at du får den sikreste nedlastingsopplevelsen for YouTube-spillelister, lar appen vår deg trygt laste ned videoer til din PC/Mac og deretter flytte dem til en hvilken som helst mobilenhet (hvis du trenger det!).

Flere YouTube-nedlastingsfunksjoner

Millioner av YouTube-skapere, brukere av sosiale medier, YouTube premium-brukere, YouTube-kanaleiere som bruker YouTube Studio og andre profesjonelle videoredigerere bruker Viddly til jobb eller moro hver dag! Viddly er en av de fantastiske optimaliserte tredjepartsappene som sørger for at du bruker YouTube-applikasjonen til det fulle! Det er enkelt å laste ned YouTube-videoer med Viddly .

Viddly er ment å laste ned videoer som er fri for opphavsrett, eller for rettferdig bruk.
Vi aksepterer ikke nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du (a) er innholdseieren, (b) har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller (c) planlegger å bruke materialet kun til rimelig bruk.

Lovlig

Hjelp

© Viddly 2024 -

Laget med ☕ av Vitzo