Hvordan laster jeg ned YouTube-videoer?

YouTube.com er det mest populære nettstedet for hosting av videoer i verden. Millioner av mennesker laster ned YouTube-videoer daglig ved å bruke Viddly av forskjellige grunner. Noen lagrer YouTube-videoer for å se dem offline, mens andre kanskje vil gjenbruke videoklipp under bestemmelsen om rimelig bruk.

Last ned Viddly gratis

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

.

Veiledning for nedlasting av YouTube-videoer

Med Viddly kan du:

  • Konverter YouTube-videoer til MP3 for musikk eller podcaster.

  • Last ned YouTube-videoer som MP4 i 720p, 1080p, 4K eller 8K.

  • Konverter YouTube-videoer til MP4 eller MP3.

Viddly gjør det enkelt å laste ned videoer eller hele spillelister i løpet av sekunder. Vil du prøve det selv? Følg de enkle trinnene nedenfor for å komme i gang!

Trinn 1: Installer Viddly - Den #1-rangerte YouTube-nedlasteren

Klikk på Last ned-knappen for å hente installasjonsprogrammet fra vår sikre nedlastingsserver. Vi skanner kontinuerlig filene våre for å sikre at nedlastingen din er 100 % sikker.

Trinn 2: Velg en video eller spilleliste du vil laste ned

Du kan velge en video eller en spilleliste på en av to måter;

  • Skriv inn et søkeord og vent til resultatene dukker opp.

  • Kopier/lim inn en YouTube-video eller spilleliste-URL fra nettleseren din.

Vi har brukt utallige timer på å være besatt av produktets brukergrensesnitt. Å gjøre nedlastinger raskt og enkelt er vår prioritet, ikke bare for individuelle videoer, men også for hele spillelister. Vi ønsket å sørge for at nedlasting av en enkelt lydfil ville være like enkelt som å laste ned et helt bibliotek med pedagogiske videoer.

.

Trinn 3: Trykk på "Last ned"-knappen!

Som standard vil Viddly laste ned YouTube-videoen din som en MP4-fil i full HD (1080p) kvalitet, selv om du også kan laste ned en MP3-fil med enten 128 Kbps eller 192 Kbps kvalitetslyd.

Du kan også laste ned filer i 4K eller til og med 8K-oppløsning hvis de er tilgjengelige.

Alternativt støttes også følgende formater: AVI, Vorbis og AAC.

For å laste ned bildetekster eller undertekster, klikk på "CC-knappen" for å velge tilgjengelige språk.

.

Du kan også:

That's it! Watch your Video!

Takket være Viddly kan du nå ta popcornet og se favorittvideoene dine hvor som helst, selv uten internettforbindelse!

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

YouTube -videonedlasting

Bruk Viddly YouTube-videonedlaster som kan gjøre enhver YouTube-URL til et MP4, AVI eller annet populært filformat som du kan se på hvilken som helst enhet!

Gratis å bruke!

Viddly er en YouTube-videonedlaster som kan laste ned alle typer videoer fra YouTube... Helt gratis! Det er betalte planer hvis du vil planlegge nedlastinger eller trenger kraftigere videonedlastingsfunksjoner!

Fra 720p eller 1080p til 4K (eller til og med 8k) kvalitet

Du kan laste ned YouTube-videoer i hvilken som helst oppløsning du ønsker! Fra 720p til 1080p og til og med 2K, 4K eller 8K mp4-videoer.

Raske nedlastinger

Viddly er en avansert YouTube-videonedlastingsprogramvare som sørger for at du kan gjøre YouTube til MP4-nedlastingene dine ultraraske!

Konverter til MP4/3

Vår YouTube-videonedlaster kan konvertere videoen din til forskjellige video- eller lydformater. Ikke bare en YouTube til MP4-konverterer , men også en nedlaster som kan konvertere videoer til hvilket som helst format du trenger!

Flere videonedlastinger samtidig!

Trenger du å laste ned mer enn én YouTube-video? Eller hele spillelisten? Kanal? Alt det og mer mulig med Viddly!

Sikre nedlastinger

For å være sikker på at du får den sikreste YouTube-videonedlastingsopplevelsen, lar appen vår deg trygt laste ned videoer til din PC/Mac og deretter flytte dem til en hvilken som helst mobilenhet (hvis du trenger det!).

Ingen grenser

Trenger du mer enn én videonedlasting fra YouTube? Last ned YouTube-video etter video, lang eller kort, i hvilket som helst video- eller lydfilformat eller -kvalitet du trenger!

Spørsmål om nedlasting av YouTube-videoer

Hvorfor skulle noen laste ned videoer fra YouTube?

Det er mange mulige grunner til å konvertere YouTube-videoer til MP3- eller MP4-format og lagre dem på din lokale harddisk. For eksempel;

Eieren kan fjerne videoen når som helst, noe som skjer mye oftere enn du kanskje forventer. Ved å lagre en sikkerhetskopi av videoen lokalt sikrer du at du alltid har tilgang.

Når du reiser, kan du støte på nettverk med lav båndbredde eller ingen Internett-tilkobling i det hele tatt. Hvis du vil se YouTube-innhold mens du flyr eller reiser, er nedlasting av YouTube-videoer det beste alternativet for å unngå buffering eller avbrudd!

Ikke alle enheter støtter YouTube-appen. Hvis du har en iPod eller en multimediaspiller som ikke er kompatibel med YouTube, er det best å først konvertere videoene til MP4 eller musikken til MP3.

Som innholdsskaper vil du sannsynligvis bruke klipp av andres YouTube-videoer på et tidspunkt.

Hvis du vil dele en stor video med venner eller familie, kan du laste den opp til YouTube og anbefale at de laster den ned ved hjelp av Viddly. På denne måten slipper du å betale for et dyrt abonnement for filhosting eller filoverføringstjeneste som WeTransfer, Dropbox, Google Drive osv.

I tilfelle du ikke har tilgang til YouTube Red, er nedlasting av videoer en måte å unngå avbrudd under videoavspilling på grunn av reklame.

For å beskytte personvernet kan det være lurt å laste ned en YouTube-video i stedet for å se den. Når du ser på en YouTube-video, kan både eieren og YouTube få tilgang til informasjon om hvilke deler av videoen du så på, på hvilken enhet du så den, og knytte denne informasjonen til kontoen din hvis du er logget på. YouTube har et ustabilt spor registrere når det gjelder personvern. De har tidligere møtt rettssaker i Storbritannia for å ha publisert svært målrettede annonser for å "påvirke sårbare unge sinn" . YouTube ble også bøtelagt 136 millioner dollar for å ha samlet inn personlige data uten samtykke.


Er det lovlig å laste ned YouTube-videoer?

YouTube spesifiserer i sine vilkår for bruk at du ikke skal laste ned innhold på noen annen måte enn nedlastingsknappen. Nedlasting av videoer er imidlertid lovlig for personlig bruk eller i henhold til bestemmelsen om rimelig bruk i de fleste land.

Her er hva YouTubes TOS spesifikt sier:
Du skal ikke laste ned noe innhold med mindre du ser en "nedlasting" eller lignende lenke vist av YouTube på tjenesten for det innholdet. Du skal ikke kopiere, reprodusere, distribuere, overføre, kringkaste, vise, selge, lisensiere eller på annen måte utnytte noe innhold til andre formål uten skriftlig forhåndssamtykke fra YouTube eller de respektive lisensgiverne av innholdet.

Teknisk sett lar YouTube deg bare laste ned videoer som de uttrykkelig har gitt det alternativet for. YouTube håndhever imidlertid ikke denne retningslinjen fordi det ville være praktisk talt umulig for dem å vinne fra et juridisk synspunkt.

Til en viss grad tillater opphavsrettslovgivningen i mange land nedlasting av opphavsrettsbeskyttet innhold for personlig bruk, for eksempel Canada og EUs medlemsland.

For å gjøre en lang historie kort, nedlasting av opphavsrettsfritt innhold er ikke ulovlig på noen måte, form eller form. Hvis du vil laste ned opphavsrettsbeskyttet innhold, bør du be om tillatelse fra opphavsrettsinnehaveren.


Vil YouTube utestenge meg hvis jeg laster ned noen videoer?

Siden YouTube ble grunnlagt i 2015, har vi aldri hørt om et eneste tilfelle av dette. Selv om de var innstilt på å forby brukere som laster ned videoer, ville det være praktisk talt umulig for YouTube å oppdage om du bare ser på en video eller om du laster den ned.


Hva er den raskeste måten å laste ned YouTube-videoer på?

Vi har ikke funnet noen annen applikasjon som er raskere enn Viddly når det gjelder å laste ned enten en enkelt video eller en hel spilleliste. Vi har vurdert både antall klikk som kreves og den totale tiden, inkludert nedlastingshastighet, målt fra innliming av nettadressen til når filen er klar til å spilles av. Hvis du har funnet en raskere søknad, vennligst gi oss beskjed !


Hva er den sikreste måten å laste ned YouTube-videoer på?

Vi har testet følgende YouTube-nedlastere på nettet og funnet ut at de alle har problemer med alt fra brudd på personvernet til å fremme skadelig programvare;

OnlineVideoConverter: Kun 360p-oppløsning ble tilbudt. Ingen nedlasting fant sted. En ny fane ble åpnet for å prøve å installere en ukjent kjørbar fil under dekke av en Media Player-oppdatering.

SaveFrom: En falsk virusskannerannonse forkledd som et varsel prøvde å laste ned skadelig programvare. Etter lang ventetid oppsto det en feil.

YT1s: Maksimal kvalitet er 720p. Nettstedet ba om tilgang til å gi nettleservarsler.

Y2Mate.guru: Maksimal kvalitet som tilbys er 720p. Alle filer med høyere oppløsning inkluderer ikke lyd. Nettstedet utløser en villedende annonse for å lure brukere til å tro at de har vunnet en premie.

YTMP3.cc: Villedende nedlastings- og spillknapper utløser annonser for gambling og voksennettsteder. Vi kunne ikke laste ned noen videoer på grunn av en feil.

Som sådan, hvis du ønsker å laste ned YouTube-videoer i høy oppløsning, anbefales en desktop-basert YouTube-nedlaster.


Er YouTube-nedlastere for iOS eller Android trygge?

Dessverre vil verken Google Play-butikken eller Apple-butikken tillate at YouTube-nedlastingsapper eller APK-er vises. Fordi du må rote eller på annen måte deaktivere antivirusbeskyttelse på enheten din, anbefaler vi på det sterkeste at du ikke bruker YouTube-nedlastere for mobile enheter.


Andre YouTube-nedlastingsfunksjoner

Millioner av YouTube-skapere, sosiale medier-brukere, YouTube premium-brukere, YouTube-kanaleiere som bruker YouTube Studio og andre profesjonelle videoredigerere bruker Viddly til jobb eller moro hver dag! Viddly er en av de fantastiske optimaliserte tredjepartsappene som sørger for at du bruker YouTube-applikasjonen til det fulle! Det er enkelt å laste ned YouTube-videoer med Viddly .

Viddly er ment å laste ned videoer som er fri for opphavsrett, eller for rettferdig bruk.
Vi aksepterer ikke nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du (a) er innholdseieren, (b) har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller (c) planlegger å bruke materialet kun til rimelig bruk.

Lovlig

Hjelp

© Viddly 2024 -

Laget med ☕ av Vitzo