🥵 Varm sommer? Hold deg innendørs med Viddly Plus, 15 % RABATT 👉 Kode HOT15 👈. Kun til 20. juli!

Få det nå!

YouTube-shorts nedlasting

Gjør enhver YouTube-shorts-videolink til en videofil! Vår YouTube-shortsnedlaster lar deg laste ned shortsvideo med et enkelt klikk!

Last ned Viddly gratis

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

.

Hvordan laste ned YouTube Shorts-videoer?

For å laste ned YouTube-shorts-video, må du bare ta noen få enkle trinn!

Få Viddly

Få toppmoderne videonedlaster som fungerer på alt YouTube-innhold - Viddly videonedlastingsapp!

Lim inn eller søk etter Shorts URL

Åpne YouTube-appen, kopier videoens URL og lim den inn i Viddly URL-feltet!

Viddly jobber som:

  • Søkemotor for YouTube Shorts

  • YouTube-kanalsøkemotor

  • YouTube spilleliste søkemotor

Viddly forstår også enhver YouTube-URL, enten det er en video, kanal eller spilleliste!

.

Velg Format

Viddly er en fantastisk videonedlaster for shorts, slik at du kan velge mellom mange forskjellige nedlastingsalternativer som MP4, AVI eller til og med lyd. Formater som Viddly støtter:

  • MP4

  • MOV

  • AVI

  • MP3

.

I tillegg til andre mest populære filformater! Inkludert populære oppløsninger som 4K eller til og med 8K.

Last ned shorts!

Press the download button and enjoy your downloaded video!

You can also:

  • Download playlists

  • Download channels

  • Download in multiple formats (f.i. audio and video files at the same time)

Windows 10 64-bit eller nyere kreves

YouTube Shorts Video Downloader

YouTube short er et nytt videoformat introdusert av YouTube nylig. Disse videoene ligner på Instagram Reels, TikTok-videoer eller et annet telefonoptimalisert, kort videoformat. Nå kan du laste ned shorts på kort tid, pluss gjøre en haug med andre kule ting med Viddly!

Gratis å bruke!

Viddly er en YouTube-videonedlaster som kan laste ned alle typer videoer fra YouTube... Helt gratis! Ta en titt på våre prisplaner hvis du vil planlegge nedlastinger eller trenger flere funksjoner for videonedlasting!

Vertikal video

YouTube-shorts har et videosideforhold på 9:16, noe som gjør Shorts til et vertikalt videoformat. Du kan laste ned hvilken som helst Shorts-video i høyest mulig oppløsning!

Raske nedlastinger

Viddly er en avansert YouTube-videonedlastingsprogramvare som sørger for at du kan laste ned YouTube-shortsene dine til enheten din ekstremt raskt!

Konverter til MP4/3

Vår YouTube-shortsnedlaster kan konvertere Shorts-videoen din til forskjellige video- eller lydformater. Bare lim inn videoens URL, velg et filformat og trykk på nedlastingsknappen!

Last ned flere shorts

Trenger du mer enn ett nedlastningsverktøy for korte klipp? Vil du bare laste ned et klipp av YouTube-kortfilmen din? Alt det og mer mulig med YouTube-kortvideonedlasting!

Sikker nedlasting

For å sikre at vi leverer den sikreste YouTube-opplevelsen for kort videonedlasting, vil appen vår tillate deg å trygt laste ned video til din PC/Mac og deretter flytte dem til en hvilken som helst mobilenhet (hvis du trenger det!).

Ingen grenser

Trenger du mer enn én videonedlasting i kort format fra YouTube? Last ned YouTube-video etter video, kort eller lang, i hvilken som helst video eller MP3-fil du trenger!

Spørsmål om nedlasting av YouTube-shorts

Her er vår FAQ-seksjon med alle de vanligste spørsmålene om nedlasting av YouTube-shortsvideoer!

Kan jeg laste ned YouTube Shorts?

Ja. Du kan lagre videoer fra YouTube-shorts til datamaskinen eller nettskystasjonen og se dem fra hvilken som helst enhet du vil!


Kan jeg laste ned YouTube-shorts til min stasjonære eller bærbare datamaskin?

Ja! Det har aldri vært enklere å laste ned videoer til din stasjonære eller bærbare datamaskin fra YouTube-shortsplattformen! Kopier lenken, lim den inn og last ned.


Kan jeg laste ned YouTube-shorts til min iPhone/Android-mobilenhet?

Ja. For å sikre at du gjør det sikkert, må du laste ned YouTube-videoer til din MAC eller PC og deretter sende dem til din iPhone eller Android-mobilenhet.


Er nedlasting av YouTube-shorts lovlig?

Ja. Du kan laste ned opphavsrettsfrie videoer eller for rettferdig bruk. Det er helt lovlig så lenge du ikke laster ned opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du: er innholdseieren, har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller planlegger å bruke materialet kun til rettferdig bruk.


Andre YouTube-nedlastingsfunksjoner

Millioner av YouTube-skapere, sosiale medier-brukere, YouTube premium-brukere, YouTube-kanaleiere som bruker YouTube Studio og andre profesjonelle videoredigerere bruker Viddly til jobb eller moro hver dag! Viddly er en av de fantastiske optimaliserte tredjepartsappene som sørger for at du bruker YouTube-applikasjonen din til det fulle! Det er enkelt å laste ned YouTube-videoer ved å bruke Viddly .

Viddly er ment å laste ned videoer som er fri for opphavsrett, eller for rettferdig bruk.
Vi aksepterer ikke nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du (a) er innholdseieren, (b) har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller (c) planlegger å bruke materialet kun til rimelig bruk.

Lovlig

Hjelp

© Viddly 2024 -

Laget med ☕ av Vitzo