đŸ„” Varm sommar? HĂ„ll dig inomhus med Viddly Plus, 15% RABATT 👉 Kod HOT15 👈. Endast till 20 juli!

HĂ€mta den nu!

Konvertera YouTube till MP4

Förvandla vilken YouTube-videolÀnk som helst till en MP4-videofil! Viddly YouTube MP4-nedladdare lÄter dig konvertera alla YouTube-videor till MP4 med ett enda klick!

Ladda ner Viddly gratis

Windows 10 64-bitars eller senare krÀvs

.

Hur konverterar man YouTube-videor till MP4 ?

Även om YouTube tillĂ„ter dig att ladda ner vissa videor för offlinevisning i deras Android- eller iOS-app (endast om du har YouTube Premium, och bara för att titta pĂ„ samma enhet som laddade ner dem), behöver du Viddly om du vill extrahera eller ladda ner MP4-filer frĂ„n YouTube.

Steg 1: Installera Viddly YouTube till MP4 Converter

Klicka pÄ knappen nedan för att ladda ner Viddlys installationsprogram. Du kan installera det som alla andra program genom att dubbelklicka pÄ filen. Vi skannar och övervakar kontinuerligt vÄra servrar för att sÀkerstÀlla att nedladdningen Àr sÀker.

Steg 2: VĂ€lj en YouTube-video att konvertera till MP4

Viddly tillhandahÄller flera sÀtt att vÀlja en video för MP4-konvertering;

  • Kopiera och klistra in en YouTube-video-URL.

  • Ange ett nyckelord och vĂ€lj en video frĂ„n sökresultaten.

  • VĂ€lj en befintlig fil pĂ„ din hĂ„rddisk.

.

Till skillnad frÄn YouTube till MP4-konverterare online, Àr du inte begrÀnsad till att ladda ner videor och konvertera dem till MP4 en i taget. IstÀllet kan du ladda ner en hel YouTube-spellista som MP4 med ett enda musklick. Snacka om anvÀndarvÀnlighet! FörestÀll dig hur mycket tid detta kan spara dig nÀr du har att göra med stora spellistor eller en hel kanal!

Steg 3: SlÄ sönder nedladdningsknappen!

Som standard kommer Viddly att ladda ner MP4-filer i 1080p-kvalitet, men du kan vÀlja att ladda ner i 4K eller 8K om dessa finns tillgÀngliga. Det Àr mycket bÀttre Àn online MP4-nedladdare, som Àr begrÀnsade till 720p!

Faktum Àr att webbplatser för konvertering av YouTube till MP4 online, förutom att de Àr lÄngsammare och laddade med pÄtrÀngande annonser, i allmÀnhet inte erbjuder MP4-nedladdningar i full HD-kvalitet.

Varför skulle du nöja dig med lÄgupplösta nedladdningar nÀr Viddly erbjuder dig chansen att konvertera YouTube-videor till MP4-filer med hög upplösning snabbare och med fÀrre krÄngel?

.

Du kan ocksÄ:

Windows 10 64-bitars eller senare krÀvs

YouTube till MP4 Video Downloader

AnvÀnd Viddly Youtube till MP4-videokonverterare för att förvandla vilken YouTube-URL som helst till en MP4-fil som du kan se pÄ vilken enhet som helst!

Gratis att anvÀnda!

Viddly Àr en YouTube MP4-videonedladdare som kan ladda ner alla typer av videor frÄn YouTube... Helt gratis! Vi har en betalplan om du vill schemalÀgga nedladdningar eller behöver mer avancerade videonedladdningsfunktioner!

FrÄn 720p eller 1080p till 4K (eller till och med 8k) kvalitet.

Du kan ladda ner YouTube-videor i valfri upplösning! FrÄn 720p till 1080p och till och med 2K, 4K eller 8K MP4-videor.

Snabba nedladdningar

Viddly Àr en avancerad YouTube-videonedladdningsprogramvara som ser till att du kan göra dina YouTube till MP4-nedladdningar extremt snabba!

Konvertera till MP4/3

VÄr YouTube-videonedladdningsprogram kan konvertera din video till olika video- eller ljudformat. Klistra bara in videons URL, vÀlj filformat och tryck pÄ nedladdningsknappen!

Nedladdning av flera videor

Behöver du ladda ner mer Àn en MP4? Vill du ladda ner livestreams? Kanaler? Spellistor ? Allt detta och mer möjligt med Viddly YouTube-videonedladdningsprogrammet .

SĂ€ker nedladdning

För att se till att du fÄr den sÀkraste YouTube-videonedladdningsupplevelsen lÄter vÄr app dig ladda ner video pÄ ett sÀkert sÀtt till din PC/MAC och sedan flytta dem till valfri mobil enhet (om du behöver det!).

Inga grÀnser

Behöver du ladda ner mer Àn en MP4-video frÄn YouTube? Ladda ner YouTube-video efter video, kort eller lÄng, i valfritt video- eller ljudfilformat eller -kvalitet du behöver!

FrÄgor om att konvertera YouTube-videor till MP4

Varför ska jag ladda ner YouTube-videor som MP4-filer?

Allas skĂ€l kommer att vara olika, men de vanligaste anledningarna som vĂ„ra anvĂ€ndare har delat med oss ​​Àr följande;

  • SĂ€kerhetskopiera YouTube-videor om de nĂ„gonsin tas bort.

  • FĂ„ Ă„tkomst till YouTube-videor nĂ€r du Ă€r pĂ„ resande fot eller utan en höghastighetsanslutning till Internet.

  • Överför YouTube-videor till en MP4-spelare som inte stöder YouTube-appen.

  • Spela upp YouTube-videor utan buffring nĂ€r din internetanslutning Ă€r lĂ„ngsam eller intermittent.

  • Konvertera YouTube-videor till MP4 sĂ„ att du kan redigera dem om du Ă€r en innehĂ„llsskapare.

  • Dela videor med vĂ€nner eller familj som Ă€r för stora för WeTransfer, Dropbox eller liknande gratis fildelningstjĂ€nster.


Varför Àr Viddly bÀttre Àn en YouTube till MP4-konverterare online?

Det finns gott om webbplatser som erbjuder konverteringstjÀnster frÄn YouTube till MP4, men alla de vi har testat lider av samma problem;

Webbaserade YouTube till MP4-omvandlare Àr gratis eftersom du Àr produkten. Det stÀmmer, nÄgon mÄste betala för servrarna som utför dessa konverteringar, och du kan vara sÀker pÄ att dessa webbansvariga inte driver en vÀlgörenhetstjÀnst. De flesta kommer att göra detta genom att visa pÄtrÀngande annonser och fÄ dig att hoppa igenom ramarna för att erbjuda sÄ mÄnga annonser som möjligt. Andra kommer att gÄ sÄ lÄngt som att distribuera spionprogram eller skadlig programvara. Viddly krÀver inga externa servrar eftersom den anvÀnder dina inaktiva CPU-cykler.

En vÀrdtjÀnst frÄn YouTube till MP4 skyddar inte din integritet. Skulle deras servrar nÄgonsin hackas eller beslagtas, kommer det att finnas en loggfil som innehÄller din IP-adress och exakt de videor du laddade ner, tillsammans med tidsstÀmplar. En VPN-leverantör kan erbjuda visst skydd, men varför inte anvÀnda Viddly istÀllet? VÄr programvara kommer inte att lÀmna en centraliserad databas som kan krÀnka din integritet.

Online MP4-nedladdare stöder inte spellistor. Du skulle spendera timmar pÄ att ladda ner en spellista med 100+ videor. Viddly kan ladda ner och konvertera en hel YouTube-spellista till MP3- eller MP4-format med bara tvÄ musklick!

Vi har testat de 10 mest populÀra YouTube till MP4-nedladdningarna. De lider alla av samma problem; pÄtrÀngande eller skadliga popup- eller popunder-annonser, begrÀnsat integritetsskydd och brist pÄ funktioner för massnedladdning. Det inkluderar YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to och FLVTO i skrivande stund.


Kan jag anvÀnda en mobilapp för att ladda ner YouTube som MP4?

Som du sÀkert redan vet Àgs YouTube av Alphabet, holdingbolaget som ocksÄ Àger Google. Gissa vad mer Alphabet Àger? Det stÀmmer, Android Play Store. Eftersom Google inte vill att videor lÀmnar YouTube-plattformen kommer de aldrig att tillÄta nÄgra Play Store-appar som stöder nedladdning av YouTube-videor som MP4-filer.

Apple Àr lika restriktiva nÀr de bevakar sin appbutik. Eftersom de Àger iTunes och har ett egenintresse av att hindra mÀnniskor frÄn att ladda ner eventuellt upphovsrÀttsskyddat material, tar de bort alla appar som erbjuder denna funktionalitet. Det spelar ingen roll för dem om du vill ha en kopia för personligt bruk eller enligt doktrinen om rimligt bruk.

Det Àr möjligt att jailbreaka din telefon för att installera en YouTube till MP4-konverteringsapp. Vi skulle dock inte rekommendera detta eftersom det kan ogiltigförklara din garanti och blockera din telefon, eller Ätminstone kan det allvarligt Àventyra telefonens sÀkerhet.

SÄ vad ska du göra om du vill ladda ner en YouTube-video som MP3 eller MP4 pÄ din telefon? FortsÀtt lÀsa för att se hur Viddly kan hjÀlpa.


Hur kan jag överföra YouTube-videor till min telefon i MP4-format?

Med Viddly Àr det enkelt att ladda ner YouTube-videor som MP4 och sedan fÄ dem överförda till din telefon automatiskt. Allt du behöver göra Àr följande;

Ladda ner och installera Viddly.

Installera valfri molnlagringsleverantörs app för skrivbordssynkronisering, som Google Drive Backup & Sync , Dropbox , Box , OneDrive eller Mega .

Ändra Viddlys nedladdningsmappsplats till den för din molnlagringsmapp pĂ„ din lokala hĂ„rddisk.

Installera molnlagringsleverantörens app pÄ din telefon.

Det Àr allt! Alla nedladdade filer synkroniseras nu med din telefon. Med Viddly tar det bara ett klick eller tvÄ för dig att ladda ner en hel YouTube-spellista i MP4-format. Anta ÀndÄ att du skulle vilja automatisera detta ytterligare sÄ att det inte krÀver nÄgon mÀnsklig interaktion alls. I sÄ fall kan du anvÀnda VDownloader för att automatiskt ladda ner alla nya videoklipp som visas i en spellista eller kanal.


Andra YouTube Downloader-funktioner

Miljontals YouTube-skapare, sociala medier-anvÀndare, YouTube premium-anvÀndare, YouTube-kanalÀgare som anvÀnder YouTube Studio och andra professionella videoredigerare anvÀnder Viddly för arbete eller skoj varje dag! Viddly Àr en av dessa fantastiska optimerade tredjepartsappar som ser till att du anvÀnder din YouTube-applikation till fullo! Det Àr lÀtt att ladda ner YouTube-videor med Viddly .

Viddly Àr tÀnkt att ladda ner videor som Àr upphovsrÀttsfria eller för skÀlig anvÀndning.
Vi accepterar inte nedladdning av upphovsrÀttsskyddat material sÄvida du inte (a) Àr innehÄllsÀgaren, (b) har erhÄllit samtycke frÄn innehÄllsÀgaren eller (c) planerar att anvÀnda materialet endast för rimligt bruk.

RĂ€ttslig

HjÀlp

© Viddly 2024 -

Tillverkad med ☕ av Vitzo