Download YouTube Playlists

Pretvorite katero koli povezavo do YouTubovega seznama predvajanja v katero koli vrsto video (ali zvočne) datoteke! Viddly YouTube prenosnik seznamov predvajanja vam omogoča prenos katerega koli seznama predvajanja YouTube z enim klikom!

Brezplačno prenesite Viddly

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

.

Kako prenesti YouTube sezname predvajanja?

Čeprav vam YouTube omogoča prenos nekaterih videoposnetkov za ogled brez povezave v njihovi aplikaciji za Android ali iOS (samo če imate YouTube Premium in samo za gledanje v isti napravi, s katero ste jih prenesli), boste potrebovali Viddly, če želite obrniti celoten YouTube sezname predvajanja v dejanske datoteke v vaši napravi.

1. korak: Namestite Viddly YouTube Playlist Downloader

Kliknite gumb za prenos namestitvenega programa Viddly. Namestite ga lahko kot katero koli drugo aplikacijo, tako da dvokliknete datoteko. Naše strežnike nenehno pregledujemo in spremljamo, da zagotovimo, da je prenos varen.

2. korak: izberite YouTubov seznam predvajanja

Prilepite povezavo do seznama predvajanja YouTube.

.

Viddly bo prepoznal, da gre za seznam predvajanja, in bo načrtoval prenos vseh videoposnetkov, ki jih najdete na tem seznamu predvajanja.

3. korak: Razbijte gumb za prenos!

Viddly bo privzeto prenesel vaš seznam predvajanja kot ločene video datoteke MP4 v kakovosti 1080p, vendar se lahko odločite za prenos v 4K ali 8K, če sta na voljo. To je veliko bolje kot spletni prenosniki MP4, ki so omejeni na 720p!

.

Lahko tudi:

Potreben je 64-bitni sistem Windows 10 ali novejši

Prenosnik seznama predvajanja YouTube

Use Viddly YouTube to MP4 video converter to turn any YouTube URL into an MP4 file that you can view on any device!

Brezplačna uporaba!

Viddly je YouTube prenosnik seznamov predvajanja in video pretvornik, ki lahko prenese vse vrste videoposnetkov iz YouTuba ... Popolnoma brezplačno! Obstaja cenovni načrt Viddly, če želite načrtovati prenose ali potrebujete naprednejše funkcije za prenos videa!

Od 720p ali 1080p do 4K (ali celo 8k) kakovosti

Ko prenašate svoje sezname predvajanja YouTube, lahko izberete katero koli ločljivost! Od 720p do 1080p in celo 2K, 4K ali 8K mp4 videi.

MP4/3, AVI, MOV in več!

Viddly podpira vse najbolj priljubljene formate video in avdio datotek. Pred vsakim prenosom lahko izberete želeno vrsto datoteke!

Hitri prenosi

Viddly je vrhunska programska oprema za nalaganje seznamov predvajanja YouTube, ki poskrbi, da lahko svoje videoposnetke prenesete izjemno hitro!

Pretvorite lokalne datoteke v MP4/3

Naš YouTube video prenosnik deluje tudi za lokalne video/zvočne datoteke, tako da svoje datoteke pretvorite v različne video ali zvočne formate.

Varen prenosnik

Da bi zagotovili najbolj varno izkušnjo prenosa seznamov predvajanja YouTube, vam bo naša aplikacija omogočila varen prenos videoposnetkov na vaš PC/Mac in jih nato premaknili v katero koli mobilno napravo (če jo potrebujete!).

Več funkcij YouTube Downloaderja

Milijoni YouTubovih ustvarjalcev, uporabnikov družbenih omrežij, YouTube premium uporabnikov, lastnikov YouTube kanalov, ki uporabljajo YouTube Studio, in drugih strokovnjakov za urejanje videa uporabljajo Viddly za delo ali zabavo vsak dan! Viddly je ena tistih neverjetnih optimiziranih aplikacij tretjih oseb, ki poskrbi, da svojo aplikacijo YouTube uporabljate v največji možni meri! Prenos videoposnetkov YouTube z Viddlyjem je preprost.

Viddly je namenjen prenosu videoposnetkov brez avtorskih pravic ali za namene poštene uporabe.
Ne dopuščamo prenosa avtorsko zaščitenega gradiva, razen če (a) ste lastnik vsebine, (b) ste pridobili soglasje lastnika vsebine ali (c) nameravate uporabiti gradivo samo za pošteno uporabo.

Pravno

pomoč

© Viddly 2024 -

Izdelal Vitzo z ☕