Politika vračil

Datum začetka veljavnosti: 10. februar 2019
Nazadnje posodobljeno: 1. april 2024


Pri Viddlyju so naše stranke zelo pomembne in po najboljših močeh se trudimo izpolniti vse njihove zahteve. Viddly ima brezplačno preskusno različico, ki jo lahko uporabite za oceno programa pred nakupom.

Če v 30 dneh po nakupu odkrijete težavo s programom, pošljite e-pošto naši skupini za podporo s podrobnostmi o težavi. Za odgovor počakajte 24 ur. To obdobje pa je lahko daljše (do 3 dni) ob vikendih ali državnih praznikih. Prejeli boste samodejni odgovor, ki potrjuje, da smo prejeli vašo e-pošto.

30-dnevna garancija vračila denarja

Na Viddly lahko ponudimo vračilo kupnine v 30 dneh od nakupa. Vračilo bo odobreno in zajamčeno samo v spodaj navedenih okoliščinah. Če nakup prestane obdobje garancije za vračilo denarja (30 dni), bo vračilo pregledano za vsak primer posebej.

Sprejemljive okoliščine vračila

Zahtevke za vračilo bomo obdelali v naslednjih okoliščinah:

  • V 30 dneh od nakupa brez vprašanj!

  • Če ste Viddly kupili več kot enkrat.

  • Če ima Viddly tehnične težave in naša tehnična ekipa ne more najti rešitve v 30 dneh.

Nesprejemljive okoliščine vračila

Vsem našim strankam toplo priporočamo, da najprej prenesejo brezplačno preskusno različico programa. Večina zahtevkov za vračilo, ki jih prejmemo, je pogosto posledica pomanjkanja informacij stranke o izdelku.

Vračila ne bomo obdelali v naslednjih okoliščinah, ob predpostavki, da je obdobje garancije za vračilo denarja poteklo:

  • Če vaš nakup ni združljiv z vašim računalnikom ali napravo. Na primer, če imate Mac in izberete različico Windows, ne bomo obdelali vračila. Ali če pokažete pomanjkanje znanja o funkciji izdelka ali za kaj se uporablja.

  • Če si preprosto premislite o izdelku po nakupu.

  • Če vam ne uspe posodobiti programa, ko Viddly zagotovi posodobljeno različico.

  • Če ni tehničnih težav s programsko opremo, ki jo lahko najdemo.

  • Če zahtevate vračilo zaradi tehničnih težav, vendar niste poiskali pomoči za te tehnične težave pri naši skupini za podporo.

  • Če v 30 dneh po prijavi težave ne izvedete nobenega koraka za odpravljanje težav ali popravila, ki ga nudi naša tehnična ekipa. In če ne zagotovite nobenih zahtevanih dodatnih informacij o težavi, ki jo imate.

  • Če ne prejmete registracijske kode za izdelek, vendar se ne obrnete na podporo strankam za pomoč.

Kako zahtevati vračilo?

Če želite zahtevati vračilo, pošljite e-pošto na help@viddly.net. Vračila so obdelana v 3-5 dneh. Ko bo vračilo izdano, bo račun za izdelek deaktiviran.

Viddly je namenjen prenosu videoposnetkov brez avtorskih pravic ali za namene poštene uporabe.
Ne dopuščamo prenosa avtorsko zaščitenega gradiva, razen če (a) ste lastnik vsebine, (b) ste pridobili soglasje lastnika vsebine ali (c) nameravate uporabiti gradivo samo za pošteno uporabo.

Pravno

pomoč

© Viddly 2024 -

Izdelal Vitzo z ☕