Återbetalningspolicy

Ikraftträdandedatum: 10 februari 2019
Senast uppdaterad: 1 april 2024


På Viddly är våra kunder mycket viktiga och vi gör vårt bästa för att uppfylla alla deras krav. Viddly kommer med en gratis testversion som du kan använda för att utvärdera programmet innan köp.

Om du upptäcker ett problem med programmet inom 30 dagar efter ditt köp, maila vårt supportteam med information om problemet. Vänta 24 timmar för svar. Denna period kan dock vara längre (upp till 3 dagar) på helger eller nationella helgdagar. Du kommer att få ett automatiskt svar som bekräftar att vi har tagit emot ditt mejl.

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Vi kan erbjuda återbetalning på Viddly inom 30 dagar efter köpet. Återbetalningen kommer endast att godkännas och garanteras under de omständigheter som anges nedan. Om köpet passerar pengarna-tillbaka-garantin (30 dagar) kommer återbetalningen att granskas från fall till fall.

Acceptabla återbetalningsförhållanden

Vi kommer att behandla begäranden om återbetalning under följande omständigheter:

  • Inom 30 dagar efter köp, inga frågor!

  • Om du har köpt Viddly mer än en gång.

  • Om Viddly har tekniska problem och vårt tekniska team inte kan hitta en lösning på 30 dagar.

Oacceptabla återbetalningsförhållanden

Vi rekommenderar starkt alla våra kunder att ladda ner den kostnadsfria testversionen av programmet först. De flesta återbetalningsförfrågningar som vi får beror ofta på kundens bristande information om produkten.

Vi kommer inte att behandla en återbetalning under följande omständigheter, förutsatt att pengarna-tillbaka-garantin har passerat:

  • Om ditt köp är inkompatibelt med din dator eller enhet. Om du till exempel har en Mac och väljer Windows-versionen kommer vi inte att behandla en återbetalning. Eller om du visar på bristande kunskap om produktens funktion eller vad den används till.

  • Om du helt enkelt ändrar dig om produkten efter att du har köpt den.

  • Om du misslyckas med att uppdatera programmet när Viddly tillhandahåller en uppdaterad version.

  • Om det inte finns några tekniska problem med programvaran som vi kan hitta.

  • Om du begär en återbetalning på grund av tekniska problem, men du misslyckades med att söka hjälp för dessa tekniska problem från vårt supportteam.

  • Om du misslyckas med att implementera några felsöknings- eller reparationssteg som vårt tekniska team tillhandahåller inom 30 dagar efter att du har rapporterat problemet till oss. Och om du misslyckas med att tillhandahålla ytterligare information om problemet du har.

  • Om du inte får en registreringskod för produkten, men du misslyckas med att kontakta kundsupport för hjälp.

Hur begär man en återbetalning?

För att begära en återbetalning, skicka ett e-postmeddelande till help@viddly.net . Återbetalningar behandlas inom 3-5 dagar. När återbetalningen har utfärdats kommer kontot för produkten att avaktiveras.

Viddly är tänkt att ladda ner videor som är upphovsrättsfria eller för skälig användning.
Vi accepterar inte nedladdning av upphovsrättsskyddat material såvida du inte (a) är innehållsägaren, (b) har erhållit samtycke från innehållsägaren eller (c) planerar att använda materialet endast för rimligt bruk.

Rättslig

Hjälp

© Viddly 2024 -

Tillverkad med ☕ av Vitzo