Var glad, gå Plus!

Vissa människor hatar annonser, och det av en mycket god anledning. På grund av detta utvecklade vi Viddly Plus, en otroligt prisvärd produkt som eliminerar alla annonser som ingår i vår programvara och erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti utöver ett brett utbud av betalningsalternativ!

Plus-versionen har några riktigt häftiga funktioner som skiljer den från konkurrenterna och hjälper den att bli bäst i branschen, förutom att den är fri från reklam. Välj din föredragna plan och ha kul!

Grundläggande
Gratis för alltid!

Stöds av annonser

Extrahera video undertexter

5 nedladdningar per dag

2 nedladdningar av spellistor per dag

Videokvalitet upp till Full HD

Ljudnedladdningar i 128Kbps

5 minuters livestreaminspelning

Inga automatiska videonedladdningar vid kopiering av URL

Plus
Alla videonedladdningsfunktioner du någonsin kan behöva!
US$24.99

Inga annonser!

Obegränsade nedladdningar

Full HD, 4K och 8K videor med 60 fps

Ladda ner MP3 i 320 Kbps

Ladda ner videor automatiskt när du kopierar URL

Ladda ner YouTube-kanaler och spellistor

Livestreaminspelning på YouTube

Extrahera undertexter tillsammans med videon

Använd i upp till 2 enheter samtidigt!

Accepted Payment Methods:
American Express
Apple Pay
Discover
Google Pay
JCB
MasterCard
Multibanco
PIX
Rupay
Visa

Vad folk säger om Viddly

Notera vad vanliga Viddly-användare har att säga - det här är inte bara våra åsikter.

Viddlys premiumfunktioner är värda varenda krona. Utan annonser och obegränsade nedladdningar kan jag fokusera på att skapa utan avbrott. Mitt arbete kräver mycket 4K-nedladdningar - tack vare Viddly är mina projekt alltid förstklassiga. Har blivit så van vid att använda Viddly!

Michael Thompson Testimonial Picture.
Michael Thompson - Filmmaker

Viddlys betalfunktioner var en spelväxlare för mig. YouTube har så många coola ljud som jag alltid behöver, och Viddly ger mig det som high fidelity-ljud för mina ljudproduktioner. Har använt Viddly i flera år, kan inte säga att det svikit mig ens en gång! Rekommenderar verkligen!

Jessica Lee Testimonial Picture.
Jessica Lee - Musikproducent

Viddlys premiumplan har förenklat min undervisningsprocess. Med automatisk URL-identifiering och möjligheten att ladda ner hela YouTube-kanaler och spellistor, samlar jag nu resurser för mina lektioner på nolltid. Att extrahera undertexter tillsammans med videon hjälpte också till med tillgängligheten för alla mina elever.

Alex Nguyen Testimonial Picture.
Alex Nguyen - Pedagog

Du har frågor. Vi har svar!

Vilka betalningsmetoder accepterar du?

Vi accepterar American Express, Apple Pay, Google Pay, JCB, Mastercard och Visa över hela världen.

Dessutom stöder vi ytterligare betalningsmetoder beroende på din plats. Dessa inkluderar till exempel Boleto och PIX i Brasilien, Multibanco och MBWay i Portugal, Rupay och Netbanking i Indien, Bancontact i Belgien och många fler!

Du kommer att kunna se alla betalningsmetoder i din region när du väljer en av de tillgängliga planerna och öppnar kassan.


Kommer jag att få ett betalningskvitto/faktura?

Självklart! En betalningsfaktura skickas till dig via e-post direkt efter att ditt köp har bekräftats!


Vad ska jag göra om min betalningsmetod avvisas?

Om din betalningsmetod avvisas och du använder en giltig betalningsinformation, kontakta din bank för hjälp.


Kommer jag att informeras innan prenumerationen förnyas?

Ja! Sju dagar innan prenumerationsförnyelse kommer du att få ett e-postmeddelande från oss, som specificerats av Visa och Mastercards mandat för prenumerationstransaktioner.


Kan jag säga upp ett abonnemang när som helst? Om så är fallet, hur kan jag göra det?

Du kan! Att säga upp ett abonnemang är väldigt enkelt. Besök helt enkelt vår HelpDesk och chatta med oss!


Vilken typ av stöd ger Viddly?

Det finns flera sätt du kan komma i kontakt med oss ​​på.

Om du vill rapportera ett problem med Viddly själv, så är det bästa och rekommenderade sättet att skicka oss en felrapport inifrån Viddly genom att gå till "Hjälp" och sedan klicka på alternativet "Rapportera ett problem". Genom att skicka feedback till oss på detta sätt kan vi automatiskt få viktig information som hjälper till att felsöka och felsöka problemet.

Om det inte är ett alternativ för dig, eller om du vill prata med oss ​​angående ett annat problem (till exempel relaterat till din Viddly Plus-prenumeration), kan du:

 • Skicka ett mejl till help@viddly.net

 • Besök vår Help Desk

 • Använd chatboxen, tillgänglig via dess ikon i det nedre högra hörnet på vissa webbsidor, som den här!


Vad är din återbetalningspolicy?

Vi har 100% nöjdhetsgaranti. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, meddela oss bara inom 30 dagar så ger vi dig gärna en full återbetalning. Om du vill läsa vår fullständiga återbetalningspolicy, klicka här .


Vad betyder "livstidslicens"?

Om du köper en livstidslicens betalas denna licens en gång och har ingen tidsbegränsning, vilket innebär att du kan ladda ner och använda den när som helst efter köpet.

 • Livstid

  • Den aktuella versionen av programmet kommer att vara tillgänglig för dig under en obegränsad tid. För den här versionen av programmet kommer du att få kostnadsfria mindre uppdateringar (dvs version 6.1, 6.2 och så vidare). Större uppgraderingar (versionerna 7, 8, 9 etc.) måste dock köpas separat. Större uppgraderingar är valfria, men kom ihåg att äldre versioner inte underhålls.

  • Dessutom, om du har köpt licensen inom 6 månader före releasedatumet har du rätt till en gratis uppgradering.

 • Prenumeration

  • Vår programvara kommer endast att vara tillgänglig för dig under en begränsad tid. Denna period kan förlängas genom att förnya prenumerationen. Detta kan göras antingen automatiskt (om du samtyckt till automatisk fakturering) eller manuellt. Under prenumerationsperioden får du både mindre uppdateringar och större uppgraderingar.

  • Om prenumerationen inte förnyas kommer du att nedgraderas till Basic-versionen. Om du vill fortsätta använda programmet efter det, överväg att förnya din prenumeration.


Viddly är tänkt att ladda ner videor som är upphovsrättsfria eller för skälig användning.
Vi accepterar inte nedladdning av upphovsrättsskyddat material såvida du inte (a) är innehållsägaren, (b) har erhållit samtycke från innehållsägaren eller (c) planerar att använda materialet endast för rimligt bruk.

Rättslig

Hjälp

© Viddly 2024 -

Tillverkad med ☕ av Vitzo