🥵 Varm sommar? Håll dig inomhus med Viddly Plus, 15% RABATT 👉 Kod HOT15 👈. Endast till 20 juli!

Hämta den nu!

Ladda ner YouTube-spellistor

Konvertera vilken YouTube-spellistlänk som helst till vilken typ av video- (eller ljud) fil som helst! Viddly YouTube-spellistnedladdare låter dig ladda ner vilken YouTube-spellista som helst med ett enda klick!

Ladda ner Viddly gratis

Windows 10 64-bitars eller senare krävs

.

Hur laddar jag ner YouTube-spellistor?

Även om YouTube tillåter dig att ladda ner vissa videor för offlinevisning i deras Android- eller iOS-app (endast om du har YouTube Premium, och bara för att titta på samma enhet som laddade ner dem), behöver du Viddly om du vill förvandla hela YouTube spellistor till faktiska filer på din enhet.

Steg 1: Installera Viddly YouTube Playlist Downloader

Klicka på knappen för att ladda ner Viddlys installationsprogram. Du kan installera det som alla andra program genom att dubbelklicka på filen. Vi skannar och övervakar kontinuerligt våra servrar för att säkerställa att nedladdningen är säker.

Steg 2: Välj en YouTube-spellista

Klistra in länken till din YouTube-spellista.

.

Viddly kommer att känna igen att det är en spellista och kommer att schemalägga nedladdning av alla videor som finns på den spellistan.

Step 3: Smash the download button!

Som standard kommer Viddly att ladda ner din spellista som separata MP4-videofiler i 1080p-kvalitet, men du kan välja att ladda ner i 4K eller 8K om dessa är tillgängliga. Det är mycket bättre än online MP4-nedladdare, som är begränsade till 720p!

.

Du kan också:

Windows 10 64-bitars eller senare krävs

YouTube Playlist Downloader

Använd Viddly YouTube till MP4-videokonverterare för att förvandla vilken YouTube-URL som helst till en MP4-fil som du kan se på vilken enhet som helst!

Gratis att använda!

Viddly är en YouTube-spellistnedladdnings- och videokonverterare som kan ladda ner alla typer av videor från YouTube... Helt gratis! Det finns en Viddly-prisplan om du vill schemalägga nedladdningar eller behöver mer avancerade videonedladdningsfunktioner!

Från 720p eller 1080p till 4K (eller till och med 8k) kvalitet

När du laddar ner dina YouTube-spellistor kan du välja valfri upplösning! Från 720p till 1080p och till och med 2K, 4K eller 8K mp4-videor.

MP4/3, AVI, MOV och mer!

Viddly stöder alla populäraste video- och ljudfilformat. Du kan välja önskad filtyp före varje nedladdning!

Snabba nedladdningar

Viddly är en avancerad programvara för nedladdning av YouTube-spellistor som ser till att du kan få dina videor att ladda ner extremt snabbt!

Konvertera lokala filer till MP4/3

Vår YouTube-videonedladdningsprogram fungerar även för lokala video-/ljudfiler, så du konverterar dina filer till olika video- eller ljudformat.

Säker nedladdning

För att se till att du får den säkraste nedladdningsupplevelsen för YouTube-spellistor låter vår app dig ladda ner videor på ett säkert sätt till din PC/Mac och sedan flytta dem till valfri mobil enhet (om du behöver det!).

Fler YouTube Downloader-funktioner

Miljontals YouTube-skapare, sociala medier-användare, YouTube premium-användare, YouTube-kanalägare som använder YouTube Studio och andra professionella videoredigerare använder Viddly för arbete eller nöje varje dag! Viddly är en av dessa fantastiska optimerade tredjepartsappar som ser till att du använder din YouTube-applikation till fullo! Det är lätt att ladda ner YouTube-videor med Viddly .

Viddly är tänkt att ladda ner videor som är upphovsrättsfria eller för skälig användning.
Vi accepterar inte nedladdning av upphovsrättsskyddat material såvida du inte (a) är innehållsägaren, (b) har erhållit samtycke från innehållsägaren eller (c) planerar att använda materialet endast för rimligt bruk.

Rättslig

Hjälp

© Viddly 2024 -

Tillverkad med ☕ av Vitzo