Hur laddar man ner YouTube-videor?

YouTube.com är den mest populära webbplatsen för videovärd i världen. Miljontals människor laddar ner YouTube-videor dagligen med Viddly av olika anledningar. Vissa sparar YouTube-videor för att se dem offline, medan andra kanske vill återanvända videoklipp enligt bestämmelsen om tillåten användning.

Ladda ner Viddly gratis

Windows 10 64-bitars eller senare krävs

.

Guide för att ladda ner YouTube-videor

Med Viddly kan du:

  • Konvertera YouTube-videor till MP3 för musik eller podcaster.

  • Ladda ner YouTube-videor som MP4 i 720p, 1080p, 4K eller 8K.

  • Konvertera YouTube-videor till MP4 eller MP3.

Viddly gör det enkelt att ladda ner videor eller hela spellistor på några sekunder. Skulle du vilja prova själv? Följ de enkla stegen nedan för att komma igång!

Steg 1: Installera Viddly - Den #1-rankade YouTube Downloader

Klicka på knappen Ladda ner för att hämta installationsprogrammet från vår säkra nedladdningsserver. Vi skannar kontinuerligt våra filer för att säkerställa att din nedladdning är 100 % säker.

Steg 2: Välj en video eller spellista att ladda ner

Du kan välja en video eller en spellista på ett av två sätt;

  • Ange en sökterm och vänta tills resultaten dyker upp.

  • Kopiera/klistra in en YouTube-video eller spellista URL från din webbläsare.

Vi har tillbringat otaliga timmar med att vara besatt av vår produkts användargränssnitt. Att göra nedladdningar snabbt och enkelt är vår prioritet, inte bara för enskilda videor utan också för hela spellistor. Vi ville se till att det skulle vara lika enkelt att ladda ner en enda ljudfil som att ladda ner ett helt bibliotek med utbildningsvideor.

.

Steg 3: Tryck på "Ladda ner"-knappen!

Som standard kommer Viddly att ladda ner din YouTube-video som en MP4-fil i full HD (1080p) kvalitet, även om du också kan ladda ner en MP3-fil med antingen 128 Kbps eller 192 Kbps ljudkvalitet.

Du kan också ladda ner filer i 4K eller till och med 8K-upplösning om de är tillgängliga.

Alternativt stöds även följande format: AVI, Vorbis och AAC.

För att ladda ner bildtexter eller undertexter, klicka på "CC-knappen" för att välja tillgängliga språk.

.

Du kan också:

That's it! Watch your Video!

Tack vare Viddly kan du nu ta popcornen och titta på dina favoritvideor var du än vill, även utan internetanslutning!

Windows 10 64-bitars eller senare krävs

YouTube Video Downloader

Använd Viddly YouTube-videonedladdare som kan förvandla vilken YouTube-URL som helst till ett MP4, AVI eller annat populärt filformat som du kan se på vilken enhet som helst!

Gratis att använda!

Viddly är en YouTube-videonedladdare som kan ladda ner alla typer av videor från YouTube... Helt gratis! Det finns betalda planer om du vill schemalägga nedladdningar eller behöver mer kraftfulla funktioner för nedladdning av video!

Från 720p eller 1080p till 4K (eller till och med 8k) kvalitet

Du kan ladda ner YouTube-videor i valfri upplösning! Från 720p till 1080p och till och med 2K, 4K eller 8K mp4-videor.

Snabba nedladdningar

Viddly är en avancerad YouTube-videonedladdningsprogramvara som ser till att du kan göra dina YouTube till MP4-nedladdningar extremt snabba!

Konvertera till MP4/3

Vår YouTube-videonedladdningsprogram kan konvertera din video till olika video- eller ljudformat. Inte bara en YouTube till MP4-omvandlare , utan också en nedladdare som kan konvertera videor till vilket format du behöver!

Flera videonedladdningar samtidigt!

Behöver du ladda ner mer än en YouTube-video? Eller hela spellistan? Kanal? Allt det och mer möjligt med Viddly!

Säkra nedladdningar

För att se till att du får den säkraste YouTube-videonedladdningsupplevelsen låter vår app dig säkert ladda ner videor till din PC/Mac och sedan flytta dem till valfri mobil enhet (om du behöver det!).

Inga gränser

Behöver du ladda ner mer än en video från YouTube? Ladda ner YouTube-video efter video, lång eller kort, i valfritt video- eller ljudfilformat eller -kvalitet du behöver!

Frågor om att ladda ner YouTube-videor

Varför skulle någon ladda ner videor från YouTube?

Det finns många potentiella skäl att konvertera YouTube-videor till MP3- eller MP4-format och lagra dem på din lokala hårddisk. Till exempel;

Ägaren kan ta bort videon när som helst, vilket händer mycket oftare än du kan förvänta dig. Genom att spara en säkerhetskopia av videon lokalt säkerställer du att du alltid har åtkomst.

När du reser kan du stöta på nätverk med låg bandbredd eller ingen internetanslutning alls. Om du vill titta på YouTube-innehåll medan du flyger eller reser, är det bästa sättet att ladda ner YouTube-videor för att undvika buffring eller avbrott!

Alla enheter stöder inte YouTube-appen. Om du har en iPod eller en multimediaspelare som inte är kompatibel med YouTube, är det bäst att du först konverterar videorna till MP4 eller musiken till MP3.

Som innehållsskapare kommer du förmodligen att vilja använda klipp av andras YouTube-videor någon gång.

Om du vill dela en stor video med vänner eller familj kan du ladda upp den till YouTube och rekommendera att de laddar ner den med Viddly. På så sätt behöver du inte betala för ett dyrt abonnemang för en filhosting eller filöverföringstjänst som WeTransfer, Dropbox, Google Drive, etc.

Om du inte har tillgång till YouTube Red är nedladdning av videor ett sätt att undvika avbrott under videouppspelning på grund av reklam.

För integritetsskydd kanske du vill ladda ner en YouTube-video istället för att titta på den. När du tittar på en YouTube-video kan både ägaren och YouTube få tillgång till information om vilka delar av videon du tittade på, på vilken enhet du tittade på den, och koppla denna information till ditt konto om du är inloggad. YouTube har ett ojämnt spår registrera när det gäller integritet. De har tidigare ställts inför rättsprocesser i Storbritannien för att ha visat mycket riktade annonser för att "påverka sårbara unga sinnen" . YouTube bötfälldes också med 136 miljoner dollar för att ha samlat in personuppgifter utan samtycke.


Är det lagligt att ladda ner YouTube-videor?

YouTube anger i sina användarvillkor att du inte ska ladda ner innehåll på något annat sätt än deras nedladdningsknapp. Det är dock lagligt att ladda ner videor för personligt bruk eller enligt bestämmelsen om tillåten användning i de flesta länder.

Här är vad YouTubes TOS specifikt anger:
Du ska inte ladda ner något innehåll om du inte ser en "nedladdning" eller liknande länk som visas av YouTube på tjänsten för det innehållet. Du får inte kopiera, reproducera, distribuera, överföra, sända, visa, sälja, licensiera eller på annat sätt utnyttja något innehåll för andra ändamål utan föregående skriftligt medgivande från YouTube eller respektive licensgivare för innehållet.

Tekniskt sett tillåter YouTube dig bara att ladda ner videor som de uttryckligen har tillhandahållit det alternativet för. YouTube tillämpar dock inte denna policy eftersom det skulle vara praktiskt taget omöjligt för dem att vinna ur juridisk synvinkel.

Till viss del tillåter upphovsrättslagen i många länder nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll för personligt bruk, till exempel Kanada och EU:s medlemsländer.

För att göra en lång historia kort, nedladdning av upphovsrättsfritt innehåll är inte olagligt på något sätt, form eller form. Om du vill ladda ner upphovsrättsskyddat innehåll bör du be om tillstånd från upphovsrättsinnehavaren.


Kommer YouTube att blockera mig om jag laddar ner några videor?

Sedan YouTube grundades 2015 har vi aldrig hört talas om ett enda fall av detta. Även om de hade för avsikt att förbjuda användare från att ladda ner videor, skulle det vara praktiskt taget omöjligt för YouTube att upptäcka om du bara tittar på en video eller laddar ner den.


Vad är det snabbaste sättet att ladda ner YouTube-videor?

Vi har inte hittat någon annan applikation som är snabbare än Viddly när det gäller att ladda ner varken en enskild video eller en hel spellista. Vi har övervägt både antalet klick som krävs och den totala tiden, inklusive nedladdningshastighet, mätt från att klistra in webbadressen till när filen är klar att spelas. Om du har hittat någon snabbare ansökan, vänligen meddela oss !


Vad är det säkraste sättet att ladda ner YouTube-videor?

Vi testade följande YouTube-nedladdare online och upptäckte att de alla har problem med allt från integritetsintrång till marknadsföring av skadlig programvara;

OnlineVideoConverter: Endast 360p-upplösning erbjöds. Ingen nedladdning utfördes. En ny flik öppnades för att försöka installera en okänd körbar fil under sken av en Media Player-uppdatering.

SaveFrom: En falsk virusskannerannons förklädd som ett meddelande försökte ladda ner skadlig programvara. Efter en lång väntan uppstod ett fel.

YT1s: Maximal kvalitet är 720p. Webbplatsen begärde åtkomst för att tillhandahålla webbläsaraviseringar.

Y2Mate.guru: Den maximala kvaliteten som erbjuds är 720p. Filer med högre upplösning inkluderar inte ljud. Webbplatsen visar en vilseledande reklam för att få användare att tro att de har vunnit ett pris.

YTMP3.cc: Bedrägliga nedladdnings- och spelknappar utlöser annonser för hasardspel och webbplatser för vuxna. Vi kunde inte ladda ner några videor på grund av ett fel.

Som sådan, om du vill ladda ner YouTube-videor i hög upplösning, rekommenderas en YouTube-nedladdare för stationär dator.


Är YouTube-nedladdare för iOS eller Android säkra?

Tyvärr tillåter varken Google Play Store eller Apple Store några YouTube-nedladdningsappar eller APK-filer att listas. Eftersom du skulle behöva rota eller på annat sätt inaktivera antivirusskydd på din enhet, rekommenderar vi starkt att du inte använder några YouTube-nedladdningsprogram för mobila enheter.


Andra YouTube Downloader-funktioner

Miljontals YouTube-skapare, sociala medier-användare, YouTube premium-användare, YouTube-kanalägare som använder YouTube Studio och andra professionella videoredigerare använder Viddly för jobbet eller nöjet varje dag! Viddly är en av dessa fantastiska optimerade tredjepartsappar som ser till att du använder din YouTube-applikation till fullo! Det är lätt att ladda ner YouTube-videor med Viddly .

Viddly är tänkt att ladda ner videor som är upphovsrättsfria eller för skälig användning.
Vi accepterar inte nedladdning av upphovsrättsskyddat material såvida du inte (a) är innehållsägaren, (b) har erhållit samtycke från innehållsägaren eller (c) planerar att använda materialet endast för rimligt bruk.

Rättslig

Hjälp

© Viddly 2024 -

Tillverkad med ☕ av Vitzo