Hvordan konvertere YouTube-videoer til MP4

YouTube er en fantastisk plattform for å se videoer på nettet. Selv om YouTube lar deg laste ned noen videoer for offline visning i deres Android- eller iOS-app (bare hvis du har YouTube Premium, og bare for å se på samme enhet som lastet dem ned), trenger du Viddly hvis du vil pakke ut eller laste ned MP4-filer fra YouTube. Den fungerer til og med som en videokonverterer for YouTube Shorts. Ja, og det er superenkelt å installere og bruke Viddly, og det er 100 % gratis!

Trinn 1: Installer Viddly YouTube til MP4 Converter

Klikk på knappen til høyre for å laste ned Viddlys installasjonsprogram. Du kan installere det på samme måte som alle andre programmer ved å dobbeltklikke på filen. Vi skanner og overvåker kontinuerlig serverne våre for å sikre at nedlastingen er sikker.


Trinn 2: Velg en YouTube-video som skal konverteres til MP4

Viddly gir flere måter å velge en video for MP4-konvertering på;

 • Kopier og lim inn en YouTube-video-URL.
 • Skriv inn et nøkkelord og velg en video fra søkeresultatene.
 • Velg en eksisterende fil på harddisken.
Merk

I motsetning til online YouTube til MP4-omformere, er du ikke begrenset til å laste ned videoer og konvertere dem til MP4 én etter én. I stedet kan du laste ned en hel YouTube-spilleliste som MP4 med et enkelt museklikk. Snakk om brukervennlighet! Tenk deg hvor mye tid dette kan spare deg når du har å gjøre med store spillelister eller en hel kanal!

Konvertering av YouTube til MP4 med Viddly - Trinn 2

Trinn 3: Knus nedlastningsknappen!

Som standard vil Viddly laste ned MP4-filer i 1080p-kvalitet, men du kan velge å laste ned i 4K eller 8K hvis disse er tilgjengelige. Det er mye bedre enn online MP4-nedlastere, som er begrenset til 720p!

Nettsteder for konvertering av YouTube til MP4, i tillegg til å være tregere og fulle av påtrengende annonser, tilbyr faktisk ikke MP4-nedlastinger i full HD-kvalitet.

Hvorfor vil du nøye deg med nedlastinger med lav oppløsning når Viddly gir deg muligheten til å konvertere YouTube-videoer til HD-MP4-filer raskere og med færre problemer?

Konvertering av YouTube til MP4 med Viddly - Trinn 3

Spørsmål

Hvorfor skal jeg laste ned YouTube-videoer som MP4-filer?

Alles grunner vil være forskjellige, men de vanligste årsakene våre brukere har delt med oss er følgende;

 • Sikkerhetskopier YouTube-videoer i tilfelle de noen gang blir fjernet.
 • Få tilgang til YouTube-videoer når du er på reise eller uten høyhastighets Internett-tilkobling.
 • Overfør YouTube-videoer til en MP4-spiller som ikke støtter YouTube-appen.
 • Spill av YouTube-videoer uten bufring når Internett-tilkoblingen din er treg eller uregelmessig.
 • Konverter YouTube-videoer til MP4 slik at du kan redigere dem hvis du er en innholdsskaper.
 • Del videoer med venner eller familie som er for store for WeTransfer, Dropbox eller lignende gratis fildelingstjenester.

Hvorfor er Viddly bedre enn en online YouTube til MP4-konverterer?

Det er mange nettsteder som tilbyr konverteringstjenester fra YouTube til MP4, men alle de vi har testet lider av de samme problemene;

 • Nettbaserte YouTube til MP4-konverterere er gratis fordi du er produktet. Det stemmer, noen må betale for serverne som utfører disse konverteringene, og du kan være trygg på at disse webansvarlige ikke driver en veldedighetstjeneste. De fleste vil gjøre dette ved å vise påtrengende annonser og få deg til å hoppe gjennom bøyler for å tilby så mange annonser som mulig. Andre vil gå så langt som å distribuere spyware eller skadelig programvare. Viddly krever ikke eksterne servere fordi den bruker inaktive CPU-sykluser.
 • En vertsbasert YouTube til MP4-tjeneste beskytter ikke personvernet ditt. Skulle serverne deres noen gang bli hacket eller beslaglagt, vil det være en loggfil som inneholder IP-adressen din og de nøyaktige videoene du lastet ned, sammen med tidsstempler. En VPN-leverandør kan tilby litt beskyttelse, men hvorfor ikke bruke Viddly i stedet? Programvaren vår vil ikke forlate en sentralisert database som kan krenke personvernet ditt.
 • Online MP4-nedlastere støtter ikke spillelister. Du vil bruke timer på å laste ned en spilleliste med over 100 videoer. Viddly kan laste ned og konvertere en hel YouTube-spilleliste til MP3- eller MP4-format med bare to museklikk!

Vi har testet de 10 mest populære YouTube til MP4-nedlasterne. De lider alle av de samme problemene; påtrengende eller skadelige popup- eller pop-under-annonser, begrenset personvern og mangel på funksjoner for massenedlasting. Det inkluderer YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to og FLVTO i skrivende stund.

Kan jeg bruke en mobilapp til å laste ned YouTube som MP4?

Som du sikkert allerede vet, eies YouTube av Alphabet, holdingselskapet som også eier Google. Gjett hva annet Alphabet eier? Det stemmer, Android Play Store. Siden Google ikke vil at videoer forlater YouTube-plattformen, vil de aldri tillate noen Play Store-apper som støtter nedlasting av YouTube-videoer som MP4-filer.

Apple er like restriktive når de overvåker appbutikken deres. Siden de eier iTunes og har en egeninteresse i å hindre folk i å laste ned potensielt opphavsrettsbeskyttet materiale, fjerner de alle apper som tilbyr denne funksjonaliteten. Det spiller ingen rolle for dem om du vil ha en kopi for personlig bruk eller under fair use-doktrinen.

Det er mulig å jailbreake telefonen for å installere en YouTube til MP4-konverteringsapp. Vi vil imidlertid ikke anbefale dette fordi det kan ugyldiggjøre garantien din og murre telefonen din, eller i det minste kan det kompromittere sikkerheten til telefonen din alvorlig.

Så hva skal du gjøre hvis du vil laste ned en YouTube-video som MP3 eller MP4 på telefonen? Fortsett å lese for å se hvordan Viddly kan hjelpe.

Hvordan kan jeg overføre YouTube-videoer til telefonen min i MP4-format?

Med Viddly er det en lek å laste ned YouTube-videoer som MP4 og deretter få dem overført til telefonen automatisk. Alt du trenger å gjøre er følgende;

 • Last ned og installer Viddly
 • Installer en hvilken som helst skylagringsleverandørs skrivebordssynkroniseringsapp, for eksempel Google Drive Backup & Sync, Dropbox, Box, OneDrive, eller Mega.
 • Endre Viddlys nedlastingsmappeplassering til den for skylagringsmappen din på din lokale harddisk.
 • Installer skylagringsleverandørens app på telefonen din.

Det er det! Alle nedlastede filer vil nå synkroniseres til telefonen din. Med Viddly tar det bare et klikk eller to for deg å laste ned en hel YouTube-spilleliste i MP4-format. Anta likevel at du ønsker å automatisere dette enda mer slik at det ikke krever noen menneskelig interaksjon i det hele tatt. I så fall kan du bruke VDownloader til automatisk å laste ned ny video som vises i en spilleliste eller kanal.