Sådan konverteres YouTube-videoer til MP4

YouTube er en fantastisk platform til at se videoer online. Selvom YouTube giver dig mulighed for at downloade nogle videoer til offlinevisning i deres Android- eller iOS-app (kun hvis du har YouTube Premium og kun til at se på den samme enhed, som downloadede dem), skal du bruge Viddly, hvis du vil udpakke eller downloade MP4-filer fra YouTube. Det fungerer endda som en videokonverter til YouTube Shorts. Ja, og det er super nemt at installere og bruge Viddly, og det er 100 % gratis!

Trin 1: Installer Viddly YouTube til MP4 Converter

Klik på knappen til højre for at downloade Viddlys installationsprogram. Du kan installere det som ethvert andet program ved at dobbeltklikke på filen. Vi scanner og overvåger løbende vores servere for at sikre, at overførslen er sikker.


Trin 2: Vælg en YouTube-video, der skal konverteres til MP4

Viddly giver flere måder at vælge en video til MP4-konvertering på;

 • Kopiér og indsæt en YouTube-video-URL.
 • Indtast et nøgleord, og vælg en video fra søgeresultaterne.
 • Vælg en eksisterende fil på din harddisk.
Bemærk

I modsætning til online YouTube til MP4-konvertere, er du ikke begrænset til at downloade videoer og konvertere dem til MP4 én efter én. I stedet kan du downloade en hel YouTube-playliste som MP4 med et enkelt klik med musen. Tal om brugervenlighed! Forestil dig, hvor meget tid dette kan spare dig, når du har med store afspilningslister eller en hel kanal at gøre!

Konvertering af YouTube til MP4 med Viddly - Trin 2

Trin 3: Smash download-knappen!

Som standard vil Viddly downloade MP4-filer i 1080p-kvalitet, men du kan vælge at downloade i 4K eller 8K, hvis disse er tilgængelige. Det er meget bedre end online MP4-downloadere, som er begrænset til 720p!

Faktisk tilbyder online YouTube til MP4-konverteringswebsteder, udover at være langsommere og fyldt med påtrængende annoncer, generelt ikke MP4-downloads i fuld HD-kvalitet.

Hvorfor ville du nøjes med downloads i lav opløsning, når Viddly giver dig chancen for at konvertere YouTube-videoer til MP4-filer i høj opløsning hurtigere og med færre besvær?

Konvertering af YouTube til MP4 med Viddly - Trin 3

Spørgsmål

Hvorfor skal jeg downloade YouTube-videoer som MP4-filer?

Alles grunde vil være forskellige, men de mest almindelige årsager, som vores brugere har delt med os, er følgende;

 • Sikkerhedskopier YouTube-videoer, hvis de nogensinde bliver fjernet.
 • Få adgang til YouTube-videoer, når du er på rejse eller uden en højhastighedsinternetforbindelse.
 • Overfør YouTube-videoer til en MP4-afspiller, der ikke understøtter YouTube-appen.
 • Afspil YouTube-videoer uden buffering, når din internetforbindelse er langsom eller intermitterende.
 • Konverter YouTube-videoer til MP4, så du kan redigere dem, hvis du er en indholdsskaber.
 • Del videoer med venner eller familie, der er for store til WeTransfer, Dropbox eller lignende gratis fildelingstjenester.

Hvorfor er Viddly bedre end en online YouTube til MP4-konverter?

Der er masser af websteder, der tilbyder konverteringstjenester fra YouTube til MP4, men alle dem, vi har testet, lider af de samme problemer;

 • Web-baserede YouTube til MP4-konvertere er gratis, fordi du er produktet. Det er rigtigt, nogen skal betale for de servere, der udfører disse konverteringer, og du kan være sikker på, at disse webmastere ikke driver en velgørenhedstjeneste. De fleste vil gøre dette ved at vise påtrængende annoncer og få dig til at springe igennem for at tilbyde så mange annoncer som muligt. Andre vil gå så langt som at distribuere spyware eller malware. Viddly kræver ikke eksterne servere, fordi den bruger dine inaktive CPU-cyklusser.
 • En hostet YouTube til MP4-tjeneste beskytter ikke dit privatliv. Skulle deres servere nogensinde blive hacket eller beslaglagt, vil der være en logfil, der indeholder din IP-adresse og de nøjagtige videoer, du har downloadet, sammen med tidsstempler. En VPN-udbyder tilbyder muligvis en vis beskyttelse, men hvorfor ikke bruge Viddly i stedet? Vores software efterlader ikke en centraliseret database, der kan krænke dit privatliv.
 • Online MP4-downloadere understøtter ikke afspilningslister. Du ville bruge timer på at downloade en afspilningsliste med mere end 100 videoer. Viddly kan downloade og konvertere en hel YouTube-afspilningsliste til MP3- eller MP4-format med kun to klik med musen!

Vi har testet de 10 mest populære YouTube til MP4-downloadere. De lider alle af de samme problemer; påtrængende eller skadelige pop-up- eller pop-under-annoncer, begrænset beskyttelse af privatlivets fred og mangel på funktioner til massedownloading. Det inkluderer YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to og FLVTO i skrivende stund.

Kan jeg bruge en mobilapp til at downloade YouTube som MP4?

Som du sikkert allerede ved, er YouTube ejet af Alphabet, holdingselskabet, der også ejer Google. Gæt hvad Alphabet ellers ejer? Det er rigtigt, Android Play Store. Da Google ikke ønsker, at videoer forlader YouTube-platformen, vil de aldrig tillade nogen Play Butik-apps, der understøtter download af YouTube-videoer som MP4-filer.

Apple er lige så restriktive, når de overvåger deres app-butik. Da de ejer iTunes og har en egeninteresse i at forhindre folk i at downloade potentielt ophavsretligt beskyttet materiale, fjerner de alle apps, der tilbyder denne funktionalitet. Det er lige meget for dem, om du ønsker en kopi til personlig brug eller under fair use-doktrinen.

Det er muligt at jailbreake din telefon for at installere en YouTube til MP4 konverteringsapp. Vi vil dog ikke anbefale dette, fordi det kan ugyldiggøre din garanti og blokere din telefon, eller i det mindste kan det kompromittere din telefons sikkerhed alvorligt.

Så hvad skal du gøre, hvis du gerne vil downloade en YouTube-video som MP3 eller MP4 på din telefon? Fortsæt med at læse for at se, hvordan Viddly kan hjælpe.

Hvordan kan jeg overføre YouTube-videoer til min telefon i MP4-format?

Med Viddly er det en leg at downloade YouTube-videoer som MP4 og derefter få dem overført til din telefon automatisk. Alt du skal gøre er følgende;

 • Download og installer Viddly
 • Installer enhver cloud storage-udbyders desktop-synkroniseringsapp, såsom Google Drive Backup & Sync, Dropbox, Box, OneDriveeller Mega.
 • Skift Viddlys downloadmappeplacering til placeringen af din skylagermappe på din lokale harddisk.
 • Installer cloud storage-udbyderens app på din telefon.

Det er det! Alle downloadede filer synkroniseres nu til din telefon. Med Viddly tager det blot et klik eller to for dig at downloade en hel YouTube-playliste i MP4-format. Antag alligevel, at du gerne vil automatisere dette endnu mere, så det overhovedet ikke kræver nogen menneskelig interaktion. I så fald kan du bruge VDownloader til automatisk at downloade enhver ny video, der vises på en afspilningsliste eller kanal.