YouTube-shorts nedlasting

Gjør enhver YouTube-shorts-videolink til en videofil! Vår YouTube-shortsnedlaster lar deg laste ned shortsvideo med et enkelt klikk!

Last ned Viddly gratis
Ser du etter Mac OS-versjon?
Viddly Skjermbilde

YouTube Shorts Video Downloader

YouTube short er et nytt videoformat introdusert av YouTube nylig. Disse videoene ligner på Instagram Reels, TikTok-videoer eller et annet telefonoptimalisert, kort videoformat.

Gratis å bruke!

Viddly er en YouTube-videonedlaster som kan laste ned alle typer videoer fra YouTube... Helt gratis! Vi har en betalt plan hvis du vil planlegge nedlastinger eller trenger flere funksjoner for videonedlasting!

HD-kvalitet

YouTube-shorts har et videosideforhold på 9:16, noe som gjør Shorts til et vertikalt videoformat. Du kan laste ned hvilken som helst Shorts-video i høyest mulig oppløsning!

Raske nedlastinger

Viddly er en avansert YouTube-videonedlastingsprogramvare som sørger for at du kan få YouTube-shortsene dine til å laste ned ekstremt raskt!

Konverter til MP4/3

Vår YouTube-shortsnedlaster kan konvertere Shorts-videoen din til forskjellige video- eller lydformater. Bare lim inn video-URL, velg filformat og trykk på nedlastingsknappen!

Last ned flere shorts

Trenger du mer enn ett nedlastningsverktøy for korte klipp? Vil du bare laste ned et klipp av YouTube-kortfilmen din? Alt det og mer mulig med YouTube-kortvideonedlasting!

Sikker nedlasting

For å sikre at vi leverer den sikreste YouTube-opplevelsen for kortvideonedlasting, vil appen vår tillate deg å trygt laste ned video til din PC/MAC og deretter flytte dem til en hvilken som helst mobilenhet (hvis du trenger det!).

Ingen grenser

Trenger du mer enn én video i kort format fra YouTube? Last ned YouTube-video etter video, kort eller lang, i hvilken som helst video eller MP3-fil du trenger!

Hvordan laste ned YouTube Shorts-videoer?

For å laste ned YouTube-shorts-video, må du bare ta noen få enkle trinn!

Få Viddly

Få toppmoderne videonedlaster som fungerer på alt YouTube-innhold - Viddly videonedlastingsapp!


Lim inn eller søk etter Shorts URL

Åpne YouTube-appen, kopier videoens URL og lim den inn i Viddly url-feltet!

Viddly jobber som:

 • Søkemotor for YouTube Shorts
 • YouTube-kanalsøkemotor
 • YouTube spilleliste søkemotor

Viddly forstår også enhver YouTube-URL, enten det er video, kanal eller spilleliste!

Hvordan laste ned YouTube-videoer med Viddly - Trinn 2

Velg Format

Viddly er en fantastisk 4k-videonedlaster, så du vet at du kan velge mellom mange forskjellige nedlastingsalternativer som MP4, AVI eller til og med lyd.

Formater som Viddly støtter:

 • MP4
 • MOV
 • AVI
 • MP3

I tillegg til andre mest populære filformater!

Hvordan laste ned YouTube-videoer med Viddly - Trinn 3

Last ned shorts!

Trykk på nedlastingsknappen og nyt den nedlastede videoen din!

Du kan også:

 • Last ned en del av videoen
 • Beskjær slutten eller begynnelsen av videoen
 • Last ned spilleliste
 • Last ned i flere formater (fi lyd- og videofil samtidig)
Hvordan laste ned YouTube-videoer med Viddly - Fullfør!

Spørsmål om nedlasting av YouTube-shorts

Her er vår FAQ-seksjon med alle de vanligste spørsmålene om nedlasting av YouTube-shortsvideoer!

Kan jeg laste ned YouTube-shorts?

Ja. Du kan lagre videoer fra YouTube-shorts til datamaskinen eller nettskystasjonen og se dem fra hvilken som helst enhet du vil!

Kan jeg laste ned YouTube-shorts til min iPhone/Android-mobilenhet?

Ja. For å sikre at du gjør det sikkert, må du laste ned YouTube-videoer til din MAC eller PC og deretter sende dem til din iPhone eller Android-mobilenhet.

Kan jeg laste ned YouTube-shorts til min stasjonære eller bærbare datamaskin?

Ja! Det har aldri vært enklere å laste ned videoer til din stasjonære eller bærbare datamaskin fra YouTube-shortsplattformen! Kopier lenken, lim den inn og last ned.

Er nedlasting av YouTube-shorts lovlig?

Ja. Du kan laste ned opphavsrettsfrie videoer eller for rettferdig bruk.

Det er helt lovlig så lenge du ikke laster ned opphavsrettsbeskyttet materiale med mindre du (a) er innholdseieren, (b) har innhentet samtykke fra innholdseieren, eller (c) planlegger å bruke materialet kun til rimelig bruk.

Andre YouTube-nedlastingsfunksjoner

Millioner av YouTube-skapere, brukere av sosiale medier, YouTube premium-brukere, YouTube-kanaleiere som bruker YouTube Studio og andre profesjonelle videoredigerere bruker Viddly til jobb eller moro hver dag!

Viddly er en av de fantastiske optimaliserte tredjepartsappene som sørger for at du bruker YouTube-applikasjonen til det fulle! Det er enkelt å laste ned YouTube-videoer med Viddly.

Ingen YouTube vannmerke

Ingen irriterende vannmerker. Bare ren video- og lydfil! Alt dette med alle andre nedlastingsalternativer du kan tenke deg.

YouTube-spilleliste nedlasting

Vil du laste ned YouTube-spillelister? Det være seg din YouTube-musikk eller en hvilken som helst annen spilleliste fra YouTube du trenger... Viddly kan gjøre alt!

YouTube 4K eller 8K nedlasting

Viddly Video Downloader støtter alle HD- og UHD-videooppløsninger, som 1080p, 2K, 4K eller til og med 8K. Du bestemmer hvilken videofil du trenger!

YouTube-videoredigering

Vil du bare laste ned en del av videoen? Med Viddly kan du laste ned klipp av YouTube-video. Du setter start og slutt på en YouTube-video og gjør en hvilken som helst vanlig YouTube-video (eller kort) til klipp av hvilken som helst lengde!

Last ned YouTube-shorts-video nå!

Skaff deg Viddly og start nedlastingen av Shorts med den sikreste og mest pålitelige YouTube-videonedlasteren som finnes! Han hjalp millioner av mennesker med å laste ned YouTube-videoer i årevis. Nå kan vi hjelpe deg!

Last ned Viddly gratis
Ser du etter Mac OS-versjon?