Hur man konverterar YouTube-videor till MP4

YouTube är en fantastisk plattform för att titta på videor online. Även om YouTube tillåter dig att ladda ner vissa videor för offlinevisning i deras Android- eller iOS-app (endast om du har YouTube Premium, och bara för att titta på samma enhet som laddade ner dem), behöver du Viddly om du vill extrahera eller ladda ner MP4-filer från YouTube. Den fungerar till och med som en videokonverterare för YouTube Shorts. Ja, och det är superlätt att installera och använda Viddly, och det är 100 % gratis!

Steg 1: Installera Viddly YouTube till MP4 Converter

Klicka på knappen till höger för att ladda ner Viddlys installationsprogram. Du kan installera det som alla andra program genom att dubbelklicka på filen. Vi skannar och övervakar kontinuerligt våra servrar för att säkerställa att nedladdningen är säker.


Steg 2: Välj en YouTube-video att konvertera till MP4

Viddly tillhandahåller flera sätt att välja en video för MP4-konvertering;

 • Kopiera och klistra in en URL till en YouTube-video.
 • Ange ett nyckelord och välj en video från sökresultaten.
 • Välj en befintlig fil på din hårddisk.
Notera

Till skillnad från YouTube till MP4-konverterare online, är du inte begränsad till att ladda ner videor och konvertera dem till MP4 en i taget. Istället kan du ladda ner en hel YouTube-spellista som MP4 med ett enda musklick. Snacka om användarvänlighet! Föreställ dig hur mycket tid detta kan spara dig när du har att göra med stora spellistor eller en hel kanal!

Konvertera YouTube till MP4 med Viddly - Steg 2

Steg 3: Slå sönder nedladdningsknappen!

Som standard kommer Viddly att ladda ner MP4-filer i 1080p-kvalitet, men du kan välja att ladda ner i 4K eller 8K om dessa finns tillgängliga. Det är mycket bättre än online MP4-nedladdare, som är begränsade till 720p!

Faktum är att webbplatser för konvertering av YouTube till MP4 online, förutom att de är långsammare och laddade med påträngande annonser, i allmänhet inte erbjuder MP4-nedladdningar i full HD-kvalitet.

Varför skulle du nöja dig med lågupplösta nedladdningar när Viddly erbjuder dig chansen att konvertera YouTube-videor till MP4-filer med hög upplösning snabbare och med färre krångel?

Konvertera YouTube till MP4 med Viddly - Steg 3

Frågor

Varför ska jag ladda ner YouTube-videor som MP4-filer?

Allas skäl kommer att vara olika, men de vanligaste anledningarna som våra användare har delat med oss är följande;

 • Säkerhetskopiera YouTube-videor om de någonsin tas bort.
 • Få åtkomst till YouTube-videor när du är på resande fot eller utan en höghastighetsanslutning till Internet.
 • Överför YouTube-videor till en MP4-spelare som inte stöder YouTube-appen.
 • Spela upp YouTube-videor utan buffring när din internetanslutning är långsam eller intermittent.
 • Konvertera YouTube-videor till MP4 så att du kan redigera dem om du är en innehållsskapare.
 • Dela videor med vänner eller familj som är för stora för WeTransfer, Dropbox eller liknande gratis fildelningstjänster.

Varför är Viddly bättre än en YouTube till MP4-konverterare online?

Det finns gott om webbplatser som erbjuder konverteringstjänster från YouTube till MP4, men alla de vi har testat lider av samma problem;

 • Webbaserade YouTube till MP4-omvandlare är gratis eftersom du är produkten. Det stämmer, någon måste betala för servrarna som utför dessa konverteringar, och du kan vara säker på att dessa webbansvariga inte driver en välgörenhetstjänst. De flesta kommer att göra detta genom att visa påträngande annonser och få dig att hoppa igenom ramarna för att erbjuda så många annonser som möjligt. Andra kommer att gå så långt som att distribuera spionprogram eller skadlig programvara. Viddly kräver inga externa servrar eftersom den använder dina inaktiva CPU-cykler.
 • En värdtjänst från YouTube till MP4 skyddar inte din integritet. Skulle deras servrar någonsin hackas eller beslagtas kommer det att finnas en loggfil som innehåller din IP-adress och de exakta videorna du laddade ner, tillsammans med tidsstämplar. En VPN-leverantör kan erbjuda visst skydd, men varför inte använda Viddly istället? Vår programvara lämnar inte en centraliserad databas som kan kränka din integritet.
 • Online MP4-nedladdningar stöder inte spellistor. Du skulle spendera timmar på att ladda ner en spellista med 100+ videor. Viddly kan ladda ner och konvertera en hel YouTube-spellista till MP3- eller MP4-format med bara två musklick!

Vi har testat de 10 mest populära YouTube till MP4-nedladdningarna. De lider alla av samma problem; påträngande eller skadliga popup- eller popunder-annonser, begränsat integritetsskydd och brist på funktioner för massnedladdning. Det inkluderar YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to och FLVTO i skrivande stund.

Kan jag använda en mobilapp för att ladda ner YouTube som MP4?

Som du säkert redan vet ägs YouTube av Alphabet, holdingbolaget som också äger Google. Gissa vad mer Alphabet äger? Det stämmer, Android Play Store. Eftersom Google inte vill att videor lämnar YouTube-plattformen kommer de aldrig att tillåta några Play Store-appar som stöder nedladdning av YouTube-videor som MP4-filer.

Apple är lika restriktiva när de bevakar sin appbutik. Eftersom de äger iTunes och har ett egenintresse av att hindra människor från att ladda ner eventuellt upphovsrättsskyddat material, tar de bort alla appar som erbjuder denna funktionalitet. Det spelar ingen roll för dem om du vill ha en kopia för personligt bruk eller enligt doktrinen om rimligt bruk.

Det är möjligt att jailbreaka din telefon för att installera en YouTube till MP4-konverteringsapp. Vi skulle dock inte rekommendera detta eftersom det kan ogiltigförklara din garanti och blockera din telefon, eller åtminstone kan det allvarligt äventyra telefonens säkerhet.

Så vad ska du göra om du vill ladda ner en YouTube-video som MP3 eller MP4 på din telefon? Fortsätt läsa för att se hur Viddly kan hjälpa.

Hur kan jag överföra YouTube-videor till min telefon i MP4-format?

Med Viddly är det enkelt att ladda ner YouTube-videor som MP4 och sedan få dem överförda till din telefon automatiskt. Allt du behöver göra är följande;

 • Ladda ner och installera Viddly
 • Installera valfri molnlagringsleverantörs app för skrivbordssynkronisering, till exempel Google Drive Backup & Sync, Dropbox, Box, OneDriveeller Mega.
 • Ändra Viddlys nedladdningsmappsplats till den för din molnlagringsmapp på din lokala hårddisk.
 • Installera molnlagringsleverantörens app på din telefon.

Det är allt! Alla nedladdade filer synkroniseras nu med din telefon. Med Viddly tar det bara ett klick eller två för dig att ladda ner en hel YouTube-spellista i MP4-format. Anta ändå att du skulle vilja automatisera detta ytterligare så att det inte kräver någon mänsklig interaktion alls. I så fall kan du använda VDownloader för att automatiskt ladda ner alla nya videoklipp som visas i en spellista eller kanal.