Konvertera YouTube till MP4

Förvandla vilken YouTube-videolänk som helst till en MP4-videofil! Viddly YouTube MP4-nedladdare låter dig konvertera alla YouTube-videor till MP4 med ett enda klick!

Ladda ner Viddly gratis
.

Hur konverterar man YouTube-videor till MP4 ?

Även om YouTube tillåter dig att ladda ner vissa videor för offlinevisning i deras Android- eller iOS-app (endast om du har YouTube Premium, och bara för att titta på samma enhet som laddade ner dem), behöver du Viddly om du vill extrahera eller ladda ner MP4-filer från YouTube.

Steg 1: Installera Viddly YouTube till MP4 Converter

Klicka på knappen nedan för att ladda ner Viddlys installationsprogram. Du kan installera det som alla andra program genom att dubbelklicka på filen. Vi skannar och övervakar kontinuerligt våra servrar för att säkerställa att nedladdningen är säker.

Steg 2: Välj en YouTube-video att konvertera till MP4

Viddly tillhandahåller flera sätt att välja en video för MP4-konvertering;

  • Kopiera och klistra in en YouTube-video-URL.

  • Ange ett nyckelord och välj en video från sökresultaten.

  • Välj en befintlig fil på din hårddisk.

.

Till skillnad från YouTube till MP4-konverterare online, är du inte begränsad till att ladda ner videor och konvertera dem till MP4 en i taget. Istället kan du ladda ner en hel YouTube-spellista som MP4 med ett enda musklick. Snacka om användarvänlighet! Föreställ dig hur mycket tid detta kan spara dig när du har att göra med stora spellistor eller en hel kanal!

Steg 3: Slå sönder nedladdningsknappen!

Som standard kommer Viddly att ladda ner MP4-filer i 1080p-kvalitet, men du kan välja att ladda ner i 4K eller 8K om dessa finns tillgängliga. Det är mycket bättre än online MP4-nedladdare, som är begränsade till 720p!

Faktum är att webbplatser för konvertering av YouTube till MP4 online, förutom att de är långsammare och laddade med påträngande annonser, i allmänhet inte erbjuder MP4-nedladdningar i full HD-kvalitet.

Varför skulle du nöja dig med lågupplösta nedladdningar när Viddly erbjuder dig chansen att konvertera YouTube-videor till MP4-filer med hög upplösning snabbare och med färre krångel?

.

Du kan också:

YouTube till MP4 Video Downloader

Använd Viddly Youtube till MP4-videokonverterare för att förvandla vilken YouTube-URL som helst till en MP4-fil som du kan se på vilken enhet som helst!

Gratis att använda!

Viddly är en YouTube MP4-videonedladdare som kan ladda ner alla typer av videor från YouTube... Helt gratis! Vi har en betalplan om du vill schemalägga nedladdningar eller behöver mer avancerade videonedladdningsfunktioner!

Från 720p eller 1080p till 4K (eller till och med 8k) kvalitet.

Du kan ladda ner YouTube-videor i valfri upplösning! Från 720p till 1080p och till och med 2K, 4K eller 8K MP4-videor.

Snabba nedladdningar

Viddly är en avancerad YouTube-videonedladdningsprogramvara som ser till att du kan göra dina YouTube till MP4-nedladdningar extremt snabba!

Konvertera till MP4/3

Vår YouTube-videonedladdningsprogram kan konvertera din video till olika video- eller ljudformat. Klistra bara in videons URL, välj filformat och tryck på nedladdningsknappen!

Nedladdning av flera videor

Behöver du ladda ner mer än en MP4? Vill du ladda ner livestreams? Kanaler? Spellistor ? Allt detta och mer möjligt med Viddly YouTube-videonedladdningsprogrammet .

Säker nedladdning

För att se till att du får den säkraste YouTube-videonedladdningsupplevelsen låter vår app dig ladda ner video på ett säkert sätt till din PC/MAC och sedan flytta dem till valfri mobil enhet (om du behöver det!).

Inga gränser

Behöver du ladda ner mer än en MP4-video från YouTube? Ladda ner YouTube-video efter video, kort eller lång, i valfritt video- eller ljudfilformat eller -kvalitet du behöver!

Frågor om att konvertera YouTube-videor till MP4

Varför ska jag ladda ner YouTube-videor som MP4-filer?

Allas skäl kommer att vara olika, men de vanligaste anledningarna som våra användare har delat med oss ​​är följande;

  • Säkerhetskopiera YouTube-videor om de någonsin tas bort.

  • Få åtkomst till YouTube-videor när du är på resande fot eller utan en höghastighetsanslutning till Internet.

  • Överför YouTube-videor till en MP4-spelare som inte stöder YouTube-appen.

  • Spela upp YouTube-videor utan buffring när din internetanslutning är långsam eller intermittent.

  • Konvertera YouTube-videor till MP4 så att du kan redigera dem om du är en innehållsskapare.

  • Dela videor med vänner eller familj som är för stora för WeTransfer, Dropbox eller liknande gratis fildelningstjänster.


Varför är Viddly bättre än en YouTube till MP4-konverterare online?

Det finns gott om webbplatser som erbjuder konverteringstjänster från YouTube till MP4, men alla de vi har testat lider av samma problem;

Webbaserade YouTube till MP4-omvandlare är gratis eftersom du är produkten. Det stämmer, någon måste betala för servrarna som utför dessa konverteringar, och du kan vara säker på att dessa webbansvariga inte driver en välgörenhetstjänst. De flesta kommer att göra detta genom att visa påträngande annonser och få dig att hoppa igenom ramarna för att erbjuda så många annonser som möjligt. Andra kommer att gå så långt som att distribuera spionprogram eller skadlig programvara. Viddly kräver inga externa servrar eftersom den använder dina inaktiva CPU-cykler.

En värdtjänst från YouTube till MP4 skyddar inte din integritet. Skulle deras servrar någonsin hackas eller beslagtas, kommer det att finnas en loggfil som innehåller din IP-adress och exakt de videor du laddade ner, tillsammans med tidsstämplar. En VPN-leverantör kan erbjuda visst skydd, men varför inte använda Viddly istället? Vår programvara kommer inte att lämna en centraliserad databas som kan kränka din integritet.

Online MP4-nedladdare stöder inte spellistor. Du skulle spendera timmar på att ladda ner en spellista med 100+ videor. Viddly kan ladda ner och konvertera en hel YouTube-spellista till MP3- eller MP4-format med bara två musklick!

Vi har testat de 10 mest populära YouTube till MP4-nedladdningarna. De lider alla av samma problem; påträngande eller skadliga popup- eller popunder-annonser, begränsat integritetsskydd och brist på funktioner för massnedladdning. Det inkluderar YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to och FLVTO i skrivande stund.


Kan jag använda en mobilapp för att ladda ner YouTube som MP4?

Som du säkert redan vet ägs YouTube av Alphabet, holdingbolaget som också äger Google. Gissa vad mer Alphabet äger? Det stämmer, Android Play Store. Eftersom Google inte vill att videor lämnar YouTube-plattformen kommer de aldrig att tillåta några Play Store-appar som stöder nedladdning av YouTube-videor som MP4-filer.

Apple är lika restriktiva när de bevakar sin appbutik. Eftersom de äger iTunes och har ett egenintresse av att hindra människor från att ladda ner eventuellt upphovsrättsskyddat material, tar de bort alla appar som erbjuder denna funktionalitet. Det spelar ingen roll för dem om du vill ha en kopia för personligt bruk eller enligt doktrinen om rimligt bruk.

Det är möjligt att jailbreaka din telefon för att installera en YouTube till MP4-konverteringsapp. Vi skulle dock inte rekommendera detta eftersom det kan ogiltigförklara din garanti och blockera din telefon, eller åtminstone kan det allvarligt äventyra telefonens säkerhet.

Så vad ska du göra om du vill ladda ner en YouTube-video som MP3 eller MP4 på din telefon? Fortsätt läsa för att se hur Viddly kan hjälpa.


Hur kan jag överföra YouTube-videor till min telefon i MP4-format?

Med Viddly är det enkelt att ladda ner YouTube-videor som MP4 och sedan få dem överförda till din telefon automatiskt. Allt du behöver göra är följande;

Ladda ner och installera Viddly.

Installera valfri molnlagringsleverantörs app för skrivbordssynkronisering, som Google Drive Backup & Sync , Dropbox , Box , OneDrive eller Mega .

Ändra Viddlys nedladdningsmappsplats till den för din molnlagringsmapp på din lokala hårddisk.

Installera molnlagringsleverantörens app på din telefon.

Det är allt! Alla nedladdade filer synkroniseras nu med din telefon. Med Viddly tar det bara ett klick eller två för dig att ladda ner en hel YouTube-spellista i MP4-format. Anta ändå att du skulle vilja automatisera detta ytterligare så att det inte kräver någon mänsklig interaktion alls. I så fall kan du använda VDownloader för att automatiskt ladda ner alla nya videoklipp som visas i en spellista eller kanal.


Andra YouTube Downloader-funktioner

Miljontals YouTube-skapare, sociala medier-användare, YouTube premium-användare, YouTube-kanalägare som använder YouTube Studio och andra professionella videoredigerare använder Viddly för arbete eller skoj varje dag! Viddly är en av dessa fantastiska optimerade tredjepartsappar som ser till att du använder din YouTube-applikation till fullo! Det är lätt att ladda ner YouTube-videor med Viddly .

Viddly är tänkt att ladda ner videor som är upphovsrättsfria eller för skälig användning.
Vi accepterar inte nedladdning av upphovsrättsskyddat material såvida du inte (a) är innehållsägaren, (b) har erhållit samtycke från innehållsägaren eller (c) planerar att använda materialet endast för rimligt bruk.

Rättslig

Hjälp

© Viddly 2024 -

Tillverkad med ☕ av Vitzo