Πώς να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε MP4

Το YouTube είναι μια φανταστική πλατφόρμα για να παρακολουθείτε βίντεο στο διαδίκτυο. Παρόλο που το YouTube σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη ορισμένων βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης στην εφαρμογή Android ή iOS (μόνο εάν έχετε YouTube Premium και μόνο για παρακολούθηση στην ίδια συσκευή που τα κατέβασε), θα χρειαστείτε το Viddly εάν θέλετε να κάνετε εξαγωγή ή λήψη Αρχεία MP4 από το YouTube. Λειτουργεί ακόμη και ως μετατροπέας βίντεο για YouTube Shorts. Ναι, και είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση του Viddly, και είναι 100% δωρεάν!

Βήμα 1: Εγκαταστήστε τον μετατροπέα Viddly YouTube σε MP4

Κάντε κλικ στο κουμπί στα δεξιά για να πραγματοποιήσετε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης του Viddly. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε όπως θα κάνατε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο. Σαρώνουμε και παρακολουθούμε συνεχώς τους διακομιστές μας για να βεβαιωθούμε ότι η λήψη είναι ασφαλής.


Βήμα 2: Επιλέξτε ένα βίντεο YouTube για μετατροπή σε MP4

Το Viddly παρέχει διάφορους τρόπους επιλογής βίντεο για μετατροπή MP4.

 • Αντιγράψτε και επικολλήστε μια διεύθυνση URL βίντεο YouTube.
 • Εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί και επιλέξτε ένα βίντεο από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
 • Επιλέξτε ένα υπάρχον αρχείο στον σκληρό σας δίσκο.
Σημείωση

Σε αντίθεση με τους διαδικτυακούς μετατροπείς YouTube σε MP4, δεν περιορίζεστε στη λήψη βίντεο και τη μετατροπή τους σε MP4 ένα προς ένα. Αντίθετα, μπορείτε να κατεβάσετε μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής YouTube ως MP4 με ένα μόνο κλικ του ποντικιού σας. Μιλήστε για ευκολία στη χρήση! Φανταστείτε πόσο χρόνο μπορεί να σας εξοικονομήσει αυτό όταν έχετε να κάνετε με μεγάλες λίστες αναπαραγωγής ή ένα ολόκληρο κανάλι!

Μετατροπή YouTube σε MP4 με το Viddly - Βήμα 2

Βήμα 3: Σπάστε το κουμπί λήψης!

Από προεπιλογή, το Viddly θα κατεβάζει αρχεία MP4 σε ποιότητα 1080p, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη σε 4K ή 8K εάν αυτά είναι διαθέσιμα. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από τα διαδικτυακά προγράμματα λήψης MP4, τα οποία περιορίζονται στα 720p!

Πράγματι, οι διαδικτυακοί ιστότοποι μετατροπής YouTube σε MP4, εκτός του ότι είναι πιο αργοί και φορτωμένοι με παρεμβατικές διαφημίσεις, γενικά δεν προσφέρουν λήψεις MP4 σε ποιότητα Full HD.

Γιατί να συμβιβάζεστε με λήψεις χαμηλής ανάλυσης όταν η Viddly σας προσφέρει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα βίντεο YouTube σε αρχεία MP4 υψηλής ευκρίνειας πιο γρήγορα και με λιγότερες ταλαιπωρίες;

Μετατροπή YouTube σε MP4 με το Viddly - Βήμα 3

Ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να κατεβάσω βίντεο από το YouTube ως αρχεία MP4;

Οι λόγοι για τον καθένα θα είναι διαφορετικοί, αλλά οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που έχουν μοιραστεί μαζί μας οι χρήστες μας είναι οι ακόλουθοι.

 • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας βίντεο YouTube σε περίπτωση που καταργηθούν ποτέ.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε βίντεο YouTube όταν ταξιδεύετε ή χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας.
 • Μεταφέρετε βίντεο YouTube σε μια συσκευή αναπαραγωγής MP4 που δεν υποστηρίζει την εφαρμογή YouTube.
 • Παίξτε βίντεο YouTube χωρίς αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη όταν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι αργή ή διακοπτόμενη.
 • Μετατρέψτε τα βίντεο του YouTube σε MP4, ώστε να μπορείτε να τα επεξεργαστείτε εάν είστε δημιουργός περιεχομένου.
 • Μοιραστείτε βίντεο με φίλους ή οικογένεια που είναι πολύ μεγάλα για WeTransfer, Dropbox ή παρόμοιες δωρεάν υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων.

Γιατί το Viddly είναι καλύτερο από έναν διαδικτυακό μετατροπέα YouTube σε MP4;

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που προσφέρουν υπηρεσίες μετατροπής YouTube σε MP4, αλλά όλοι αυτοί που έχουμε δοκιμάσει αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

 • Οι μετατροπείς YouTube σε MP4 που βασίζονται στον ιστό είναι δωρεάν επειδή είστε εσείς το προϊόν. Αυτό είναι σωστό, κάποιος πρέπει να πληρώσει για τους διακομιστές που εκτελούν αυτές τις μετατροπές και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτοί οι webmasters δεν εκτελούν φιλανθρωπική υπηρεσία. Οι περισσότεροι θα το κάνουν αυτό προβάλλοντας παρεμβατικές διαφημίσεις και κάνοντας σας να πηδήξετε μέσα από κρίκους για να προσφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφημίσεις. Άλλοι θα φτάσουν μέχρι τη διανομή spyware ή κακόβουλου λογισμικού. Το Viddly δεν απαιτεί εξωτερικούς διακομιστές επειδή χρησιμοποιεί τους κύκλους της CPU σε αδράνεια.
 • Μια φιλοξενούμενη υπηρεσία YouTube to MP4 δεν προστατεύει το απόρρητό σας. Σε περίπτωση που οι διακομιστές τους παραβιαστούν ή κατασχεθούν, θα υπάρχει ένα αρχείο καταγραφής που θα περιέχει τη διεύθυνση IP σας και τα ακριβή βίντεο που κατεβάσατε, μαζί με χρονικές σημάνσεις. Ένας πάροχος VPN μπορεί να προσφέρει κάποια προστασία, αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Viddly; Το λογισμικό μας δεν θα αφήσει μια κεντρική βάση δεδομένων που μπορεί να παραβιάζει το απόρρητό σας.
 • Οι διαδικτυακές συσκευές λήψης MP4 δεν υποστηρίζουν λίστες αναπαραγωγής. Θα ξοδεύατε ώρες κατεβάζοντας μια λίστα αναπαραγωγής με 100+ βίντεο. Το Viddly μπορεί να κατεβάσει και να μετατρέψει μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής YouTube σε μορφή MP3 ή MP4 με δύο μόνο κλικ του ποντικιού σας!

Δοκιμάσαμε τα κορυφαία 10 πιο δημοφιλή προγράμματα λήψης από YouTube σε MP4. Όλοι υποφέρουν από τα ίδια προβλήματα. παρεμβατικές ή επιβλαβείς αναδυόμενες διαφημίσεις ή διαφημίσεις pop-under, περιορισμένη προστασία απορρήτου και έλλειψη λειτουργιών μαζικής λήψης. Αυτό περιλαμβάνει YT1S, YTMP3, ClipConverter, YTMP4.Top, X2Convert, VideoMP3Convert, Keepvid, YouTubeToMP3, Videovor, YouTubeMP4.to και FLVTO τη στιγμή της γραφής.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή για κινητά για λήψη του YouTube ως MP4;

Όπως πιθανώς ήδη γνωρίζετε, το YouTube ανήκει στην Alphabet, την εταιρεία χαρτοφυλακίου που κατέχει επίσης την Google. Μαντέψτε τι άλλο κατέχει η Alphabet; Αυτό είναι σωστό, το Android Play Store. Δεδομένου ότι η Google δεν θέλει τα βίντεο να φεύγουν από την πλατφόρμα YouTube, δεν θα επιτρέψει ποτέ καμία εφαρμογή του Play Store που υποστηρίζει τη λήψη βίντεο YouTube ως αρχεία MP4.

Η Apple είναι εξίσου περιοριστική κατά την αστυνόμευση του καταστήματος εφαρμογών της. Δεδομένου ότι κατέχουν το iTunes και έχουν έννομο συμφέρον να εμποδίζουν τους χρήστες να κάνουν λήψη οποιουδήποτε υλικού που ενδέχεται να προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, αφαιρούν τυχόν εφαρμογές που προσφέρουν αυτήν τη λειτουργία. Δεν έχει σημασία για αυτούς αν θέλετε ένα αντίγραφο για προσωπική χρήση ή σύμφωνα με το δόγμα ορθής χρήσης.

Είναι δυνατό να κάνετε jailbreak το τηλέφωνό σας για να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μετατροπής YouTube σε MP4. Ωστόσο, δεν θα το συνιστούσαμε αυτό, επειδή μπορεί να ακυρώσει την εγγύησή σας και να πληγώσει το τηλέφωνό σας ή, τουλάχιστον, θα μπορούσε να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια του τηλεφώνου σας.

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν εάν θέλετε να κατεβάσετε ένα βίντεο YouTube ως MP3 ή MP4 στο τηλέφωνό σας; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς μπορεί να βοηθήσει το Viddly.

Πώς μπορώ να μεταφέρω βίντεο YouTube στο τηλέφωνό μου σε μορφή MP4;

Με το Viddly, είναι εύκολο να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube ως MP4 και στη συνέχεια να τα μεταφέρετε αυτόματα στο τηλέφωνό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το εξής.

 • Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Viddly
 • Εγκαταστήστε την εφαρμογή συγχρονισμού επιφάνειας εργασίας οποιουδήποτε παρόχου αποθήκευσης cloud, όπως Google Drive Backup & Sync, Dropbox, Box, OneDrive, ή Mega.
 • Αλλάξτε τη θέση του φακέλου λήψης του Viddly σε αυτήν του φακέλου αποθήκευσης cloud στον τοπικό σας σκληρό δίσκο.
 • Εγκαταστήστε την εφαρμογή του παρόχου αποθήκευσης cloud στο τηλέφωνό σας.

Αυτό είναι! Όλα τα ληφθέντα αρχεία θα συγχρονιστούν τώρα με το τηλέφωνό σας. Με το Viddly, θα χρειαστείτε μόνο ένα ή δύο κλικ για να κατεβάσετε μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής YouTube σε μορφή MP4. Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αυτοματοποιήσετε ακόμη περισσότερο, ώστε να μην απαιτεί καμία ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε VDownloader για αυτόματη λήψη οποιουδήποτε νέου βίντεο που εμφανίζεται σε μια λίστα αναπαραγωγής ή ένα κανάλι.