Λήψη YouTube Shorts

Μετατρέψτε οποιονδήποτε σύνδεσμο βίντεο YouTube shorts στο διαδίκτυο σε αρχείο βίντεο! Το πρόγραμμα λήψης σορτς YouTube σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο με σορτς με ένα μόνο κλικ!

Κατεβάστε το Viddly Δωρεάν
Αναζητάτε έκδοση Mac OS;
Παράξενο στιγμιότυπο οθόνης

Πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube Shorts

Το YouTube short είναι μια νέα μορφή βίντεο που εισήχθη πρόσφατα από το YouTube. Αυτά τα βίντεο είναι παρόμοια με τα Instagram Reels, τα βίντεο TikTok ή οποιαδήποτε άλλη μορφή βίντεο σύντομης βελτιστοποίησης για τηλέφωνο.

Δωρεάν για χρήση!

Το Viddly είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο από το YouTube που μπορεί να κατεβάσει όλα τα είδη βίντεο από το YouTube... Εντελώς δωρεάν! Έχουμε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή εάν θέλετε να προγραμματίσετε λήψεις ή χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες λήψης βίντεο!

Ποιότητα HD

Τα shorts του YouTube έχουν λόγο διαστάσεων βίντεο 9:16, καθιστώντας τα Shorts μια κατακόρυφη μορφή βίντεο. Μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο Shorts στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση!

Γρήγορες λήψεις

Το Viddly είναι ένα λογισμικό λήψης βίντεο από το YouTube υψηλής τεχνολογίας που διασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε τη λήψη των σορτς YouTube εξαιρετικά γρήγορα!

Μετατροπή σε MP4/3

Το πρόγραμμα λήψης σορτς YouTube που διαθέτουμε μπορεί να μετατρέψει το βίντεό σας Shorts σε διαφορετικές μορφές βίντεο ή ήχου. Απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο, επιλέξτε μορφή αρχείου και πατήστε το κουμπί λήψης!

Λήψη πολλαπλών Shorts

Χρειάζεστε περισσότερα από ένα προγράμματα λήψης σύντομων κλιπ; Θέλετε να κατεβάσετε μόνο ένα κλιπ από το YouTube short; Όλα αυτά και άλλα δυνατά με το πρόγραμμα λήψης σύντομων βίντεο YouTube!

Ασφαλές πρόγραμμα λήψης

Για να βεβαιωθούμε ότι παρέχουμε την πιο ασφαλή εμπειρία λήψης σύντομων βίντεο YouTube, η εφαρμογή μας θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε βίντεο με ασφάλεια στον υπολογιστή/MAC σας και στη συνέχεια να τα μετακινήσετε σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή (αν το χρειάζεστε!).

Χωρίς όρια

Χρειάζεστε περισσότερα από ένα βίντεο σύντομης φόρμας λήψης από το youtube; Κατεβάστε βίντεο YouTube μετά από βίντεο, σύντομο ή μεγάλο, σε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή MP3 χρειάζεστε!

Πώς να κατεβάσετε βίντεο από YouTube Shorts;

Για να κατεβάσετε βίντεο από YouTube shorts, θα χρειαστεί να κάνετε μερικά απλά βήματα!

Get Viddly

Αποκτήστε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πρόγραμμα λήψης βίντεο που λειτουργεί σε όλο το περιεχόμενο YouTube - Εφαρμογή λήψης βίντεο Viddly!


Επικόλληση ή Αναζήτηση Shorts URL

Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο και επικολλήστε την στο πεδίο Viddly url!

Το Viddly λειτουργεί ως:

 • Μηχανή αναζήτησης YouTube Shorts
 • Μηχανή αναζήτησης καναλιών YouTube
 • Μηχανή αναζήτησης YouTube Playlist

Καταλαβαίνει επίσης οποιαδήποτε διεύθυνση URL του YouTube, είτε πρόκειται για βίντεο, κανάλι ή playlist!

Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube με το Viddly - Βήμα 2

Επιλέξτε Μορφή

Το Viddly είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα λήψης βίντεο 4k, ώστε να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές επιλογές λήψης όπως MP4, AVI ή ακόμα και ήχο.

Μορφές που υποστηρίζει το Viddly:

 • MP4
 • MOV
 • AVI
 • MP3

Καθώς και άλλες πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων!

Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube με το Viddly - Βήμα 3

Κατεβάστε Shorts!

Πατήστε το κουμπί λήψης και απολαύστε το βίντεο που κατεβάσατε!

Μπορείτε επίσης να:

 • Κατεβάστε μέρος του βίντεο
 • Περικοπή τέλος ή αρχή του βίντεο
 • Λήψη λίστας αναπαραγωγής
 • Λήψη σε πολλές μορφές (αρχείο ήχου και βίντεο fi ταυτόχρονα)
Πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube με το Viddly - Ολοκληρώθηκε!

Ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη του YouTube Shorts

Ακολουθεί η ενότητα Συχνές Ερωτήσεις με όλες τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη βίντεο μικρού μήκους YouTube!

Μπορώ να κατεβάσω το YouTube Shorts;

Ναί. Μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο από τα σορτς YouTube στον υπολογιστή σας ή στο online cloud drive και να τα παρακολουθήσετε από όποια συσκευή θέλετε!

Μπορώ να κατεβάσω τα σορτς YouTube στην κινητή συσκευή μου iPhone/Android;

Ναί. Για να διασφαλίσετε ότι το κάνετε αυτό με ασφάλεια, θα χρειαστεί να κατεβάσετε βίντεο YouTube στο MAC ή τον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να τα στείλετε στην κινητή συσκευή σας iPhone ή Android.

Μπορώ να κατεβάσω το YouTube Shorts στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή μου;

Ναί! Η λήψη βίντεο στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας από την πλατφόρμα σορτς YouTube δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Αντιγράψτε τον σύνδεσμο, επικολλήστε τον και πραγματοποιήστε λήψη.

Είναι νόμιμη η λήψη του YouTube Shorts;

Ναί. Μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα ή για λόγους ορθής χρήσης.

Είναι απολύτως νόμιμο, εφόσον δεν πραγματοποιείτε λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εκτός εάν (α) είστε ο κάτοχος περιεχομένου, (β) έχετε λάβει τη συγκατάθεση από τον κάτοχο του περιεχομένου ή (γ) σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μόνο για ορθή χρήση.

Άλλες δυνατότητες λήψης YouTube

Εκατομμύρια δημιουργοί YouTube, χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρήστες YouTube premium, κάτοχοι καναλιών YouTube που χρησιμοποιούν το YouTube Studio και άλλοι επαγγελματίες επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιούν το Viddly για δουλειά ή διασκέδαση καθημερινά!

Το Viddly είναι μία από αυτές τις εκπληκτικές βελτιστοποιημένες εφαρμογές τρίτων που διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube στο έπακρο! Είναι εύκολο να βίντεο από το youtube χρησιμοποιώντας το Viddly.

Χωρίς υδατογράφημα YouTube

Χωρίς ενοχλητικά υδατογραφήματα. Μόνο καθαρό αρχείο βίντεο και ήχου! Όλα αυτά με κάθε άλλη επιλογή λήψης που μπορείτε να φανταστείτε.

Λήψη λίστας αναπαραγωγής YouTube

Θέλετε να κατεβάσετε λίστες αναπαραγωγής YouTube; Είτε πρόκειται για τη μουσική σας στο YouTube είτε για οποιαδήποτε άλλη λίστα αναπαραγωγής από το YouTube που χρειάζεστε... Viddly μπορεί να τα κάνει όλα!

Λήψη YouTube 4K ή 8K

Το Viddly Video Downloader υποστηρίζει όλες τις αναλύσεις βίντεο HD και UHD, όπως 1080p, 2K, 4K ή ακόμα και 8K. Εσείς αποφασίζετε ποιο αρχείο βίντεο χρειάζεστε!

Επεξεργασία βίντεο YouTube

Θέλετε να κατεβάσετε μόνο μέρος του βίντεο; Με το Viddly, μπορείτε να κάνετε λήψη κλιπ βίντεο YouTube. Ορίζετε την αρχή και το τέλος οποιουδήποτε βίντεο YouTube και μετατρέπετε οποιοδήποτε κανονικό βίντεο YouTube (ή Short) σε κλιπ οποιασδήποτε διάρκειας!

Πραγματοποιήστε λήψη του βίντεο μικρού μήκους YouTube τώρα!

Αποκτήστε το Viddly και ξεκινήστε τη λήψη των Shorts σας με το πιο ασφαλές και πιο αξιόπιστο πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube εκεί έξω! Βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να κατεβάσουν βίντεο από το YouTube για χρόνια. Τώρα μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Κατεβάστε το Viddly Δωρεάν
Αναζητάτε έκδοση Mac OS;