YouTube-Shorts downloaden

Verander elke online videolink van YouTube-shorts in een videobestand! Met onze korte YouTube-downloader kun je met één klik korte video's downloaden!

Viddly gratis downloaden
Op zoek naar een Mac OS-versie?
Viddly-screenshot

YouTube Shorts-videodownloader

YouTube short is een nieuw videoformaat dat onlangs door YouTube is geïntroduceerd. Deze video's zijn vergelijkbaar met Instagram Reels, TikTok-video's of andere voor telefoons geoptimaliseerde korte videoformaten.

Gratis te gebruiken!

Viddly is een YouTube-video-downloader die alle soorten video's van YouTube kan downloaden... Helemaal gratis! We hebben een betaald abonnement als je downloads wilt plannen of meer video-downloader-functies nodig hebt!

HD-kwaliteit

YouTube-shorts hebben een beeldverhouding van 9:16, waardoor Shorts een verticaal videoformaat is. Je kunt elke Shorts-video downloaden in de hoogst mogelijke resolutie!

Snelle downloads

Viddly is een hoogwaardige software voor het downloaden van YouTube-video's die ervoor zorgt dat je YouTube-shorts supersnel kunt downloaden!

Converteren naar MP4/3

Onze korte YouTube-downloader kan je Shorts-video converteren naar verschillende video- of audioformaten. Plak gewoon de video-URL, selecteer het bestandsformaat en druk op de downloadknop!

Meerdere korte films downloaden

Meer dan één downloader voor korte clips nodig? Wil je slechts een clip van je YouTube-filmpje downloaden? Dat alles en meer is mogelijk met de korte video-downloader van YouTube!

Veilig downloaden

Om ervoor te zorgen dat we de veiligste ervaring bieden voor het downloaden van korte YouTube-video's, kunt u met onze app veilig video's downloaden naar uw pc/MAC en ze vervolgens naar elk mobiel apparaat verplaatsen (als u dat nodig heeft!).

Geen grenzen

Meer dan één korte videodownload van YouTube nodig? Download YouTube video na video, kort of lang, in elke gewenste video of MP3-bestand!

Hoe YouTube Shorts-video's downloaden?

Om korte YouTube-video's te downloaden, moet u slechts een paar eenvoudige stappen volgen!

Krijg Viddly

Download de allernieuwste video-downloader die werkt op alle YouTube-inhoud - Viddly app voor het downloaden van video's!


Plak of zoek korte URL

Open de YouTube-app, kopieer je video-URL en plak deze in het Viddly URL-veld!

Viddly werkt als:

 • YouTube Shorts-zoekmachine
 • Zoekmachine voor YouTube-kanaal
 • YouTube Playlist-zoekmachine

Viddly begrijpt ook elke YouTube-URL, of het nu een video, kanaal of afspeellijst is!

YouTube-video's downloaden met Viddly - Stap 2

Selecteer Formaat

Viddly is een geweldige 4K-videodownloader, dus je weet dat je kunt kiezen uit veel verschillende downloadopties zoals MP4, AVI of zelfs audio.

Formaten die Viddly ondersteunt:

 • MP4
 • MOV
 • AVI
 • MP3

Evenals andere meest populaire bestandsindelingen!

YouTube-video's downloaden met Viddly - Stap 3

Shorts downloaden!

Druk op de downloadknop en geniet van je gedownloade video!

Je kan ook:

 • Een deel van de video downloaden
 • Snijd het einde of het begin van de video bij
 • Afspeellijst downloaden
 • Download in meerdere formaten (bijvoorbeeld audio- en videobestand tegelijkertijd)
Hoe YouTube-video's te downloaden met Viddly - voltooid!

Vragen over het downloaden van YouTube Shorts

Hier is onze FAQ-sectie met de meest gestelde vragen over het downloaden van korte YouTube-video's!

Kan ik YouTube Shorts downloaden?

Ja. Je kunt video's van YouTube-shorts opslaan op je computer of online clouddrive en ze bekijken vanaf elk gewenst apparaat!

Kan ik YouTube-shorts downloaden naar mijn mobiele iPhone/Android-apparaat?

Ja. Om ervoor te zorgen dat je dat veilig doet, moet je YouTube-video's downloaden naar je MAC of pc en ze vervolgens naar je iPhone of mobiele Android-apparaat sturen.

Kan ik YouTube Shorts downloaden naar mijn desktop- of laptopcomputer?

Ja! Het downloaden van video's naar uw desktop- of laptopcomputer vanaf het YouTube-shorts-platform is nog nooit zo eenvoudig geweest! Kopieer de link, plak deze en download.

Is het downloaden van YouTube Shorts legaal?

Ja. U kunt auteursrechtvrije video's downloaden of voor fair-use doeleinden.

Het is volkomen legaal zolang u geen auteursrechtelijk beschermd materiaal downloadt, tenzij u (a) de eigenaar van de inhoud bent, (b) toestemming hebt verkregen van de eigenaar van de inhoud, of (c) van plan bent het materiaal alleen voor redelijk gebruik te gebruiken.

Andere YouTube Downloader-functies

Miljoenen YouTube-videomakers, gebruikers van sociale media, YouTube premium-gebruikers, eigenaren van YouTube-kanalen die YouTube Studio gebruiken en andere videobewerkingsprofessionals gebruiken Viddly elke dag voor werk of plezier!

Viddly is een van die verbazingwekkende geoptimaliseerde apps van derden die ervoor zorgen dat je je YouTube-applicatie ten volle gebruikt! Het is gemakkelijk om YouTube-video's te met Viddly.

Geen YouTube-watermerk

Geen vervelende watermerken. Gewoon puur video- en geluidsbestand! Dat alles met elke andere denkbare downloadoptie.

YouTube-afspeellijst downloaden

Wil je YouTube-afspeellijsten downloaden? Of het nu je YouTube-muziek is of een andere afspeellijst van YouTube die je nodig hebt... Viddly kan het allemaal!

YouTube 4K of 8K downloaden

Viddly Video Downloader ondersteunt alle HD- en UHD-videoresoluties, zoals 1080p, 2K, 4K of zelfs 8K. Jij bepaalt welk videobestand je nodig hebt!

YouTube-videobewerking

Wil je slechts een deel van de video downloaden? Met Viddly kun je clips van YouTube-video downloaden. U stelt het begin en einde van elke YouTube-video in en verandert elke normale YouTube-video (of Short) in een clip van elke lengte!

Download nu YouTube korte video's!

Download Viddly en begin met het downloaden van je Shorts met de veiligste en meest vertrouwde YouTube-videodownloader die er is! Hij hielp jarenlang miljoenen mensen met het downloaden van YouTube-video's. Nu kunnen wij u helpen!

Viddly gratis downloaden
Op zoek naar een Mac OS-versie?