YouTube Shorts Prenos

Pretvorite katero koli spletno video povezavo YouTube Shorts v video datoteko! Naš program za prenos kratkih videoposnetkov YouTube vam omogoča prenos kratkih videoposnetkov z enim klikom!

Brezplačno prenesite Viddly
Iščete različico Mac OS?
Posnetek zaslona Viddly

YouTube Shorts Video Downloader

YouTube short je nov video format, ki ga je YouTube pred kratkim predstavil. Ti videoposnetki so podobni Instagram Reels, TikTok Videos ali kateri koli drugi kratki video obliki, optimizirani za telefon.

Brezplačna uporaba!

Viddly je YouTube video prenosnik, ki lahko prenese vse vrste videoposnetkov iz YouTuba ... Popolnoma brezplačno! Če želite načrtovati prenose ali potrebujete več funkcij za prenos videoposnetkov, imamo plačan paket!

HD kakovost

YouTube Shorts so videoposnetki z razmerjem stranic 9:16, zaradi česar so Shorts navpični video format. Prenesete lahko kateri koli kratki videoposnetek v najvišji možni ločljivosti!

Hitri prenosi

Viddly je vrhunska programska oprema za prenos videa Youtube, ki poskrbi, da lahko svoje kratke videoposnetke YouTube prenesete izjemno hitro!

Pretvori v MP4/3

Naš program za nalaganje kratkih videoposnetkov YouTube lahko vaš kratki videoposnetek pretvori v različne video ali avdio formate. Samo prilepite URL videa, izberite obliko datoteke in pritisnite gumb za prenos!

Prenos več kratkih videoposnetkov

Potrebujete več kot en prenosnik kratkih posnetkov? Ali želite prenesti samo posnetek svojega kratkega videa v YouTubu? Vse to in še več je mogoče z YouTubovim prenosnikom kratkih videoposnetkov!

Varen prenosnik

Da bi zagotovili najbolj varno izkušnjo prenosa kratkih videoposnetkov YouTube, vam bo naša aplikacija omogočila varen prenos videoposnetkov na vaš PC/MAC in jih nato premaknili v katero koli mobilno napravo (če jo potrebujete!).

Brez omejitev

Potrebujete prenos več kot enega kratkega videa z YouTuba? Prenesite YouTube videoposnetek za videoposnetkom, kratkim ali dolgim, v katerem koli videu ali MP3 datoteki, ki jo potrebujete!

Kako prenesti videoposnetke YouTube Shorts?

Če želite prenesti YouTube kratke videoposnetke, boste morali narediti le nekaj preprostih korakov!

Pridobite Viddly

Zagotovite si najsodobnejši program za prenos videoposnetkov, ki deluje na vseh YouTubovih vsebinah - aplikacija za prenos videa Viddly!


Prilepite ali poiščite URL Shorts

Odprite aplikacijo YouTube, kopirajte URL videoposnetka in ga prilepite v polje URL Viddly!

Viddly deluje kot:

 • Iskalnik YouTube Shorts
 • Iskalnik kanalov YouTube
 • Iskalnik YouTube Playlist

Viddly prav tako razume kateri koli URL v YouTubu, naj bo to video, kanal ali seznam predvajanja!

Kako prenesti YouTube videoposnetke z Viddly – 2. korak

Izberite Oblika

Viddly je neverjeten prenosnik videa 4k, tako da veste, da lahko izbirate med številnimi različnimi možnostmi prenosa, kot so MP4, AVI ali celo zvok.

Formati, ki jih podpira Viddly:

 • MP4
 • MOV
 • AVI
 • MP3

Kot tudi druge najbolj priljubljene oblike datotek!

Kako prenesti YouTube videoposnetke z Viddly – 3. korak

Prenesite Shorts!

Pritisnite gumb za prenos in uživajte v prenesenem videu!

Lahko tudi:

 • Prenesite del videa
 • Obrežite konec ali začetek videoposnetka
 • Prenesite seznam predvajanja
 • Prenos v več formatih (fi avdio in video datoteka hkrati)
Kako prenesti YouTube videoposnetke z Viddly – dokončano!

Vprašanja o prenosu YouTube Shorts

Tukaj je naš razdelek s pogostimi vprašanji z vsemi najpogostejšimi vprašanji o prenosu kratkih videoposnetkov YouTube!

Ali lahko prenesem YouTube Shorts?

ja Video iz YouTubovih kratkih videoposnetkov lahko shranite v svoj računalnik ali spletni disk v oblaku in si jih ogledate v kateri koli napravi!

Ali lahko prenesem kratke videoposnetke YouTube na svojo mobilno napravo iPhone/Android?

ja Če želite zagotoviti, da boste to storili varno, boste morali videoposnetke YouTube prenesti na svoj MAC ali PC in jih nato poslati v svojo mobilno napravo iPhone ali Android.

Ali lahko YouTube Shorts prenesem na svoj namizni ali prenosni računalnik?

ja! Prenos videoposnetkov na namizni ali prenosni računalnik s platforme YouTube Shorts še nikoli ni bil preprostejši! Kopirajte povezavo, jo prilepite in prenesite.

Ali je prenos YouTube Shorts zakonit?

ja Prenesete lahko videoposnetke brez avtorskih pravic ali za namene poštene uporabe.

To je popolnoma zakonito, če ne prenašate avtorsko zaščitenega gradiva, razen če (a) ste lastnik vsebine, (b) ste pridobili soglasje lastnika vsebine ali (c) nameravate materiale uporabljati samo za pošteno uporabo.

Druge funkcije programa YouTube Downloader

Milijoni YouTubovih ustvarjalcev, uporabnikov družbenih omrežij, YouTube premium uporabnikov, lastnikov YouTube kanalov, ki uporabljajo YouTube Studio, in drugih strokovnjakov za urejanje videa uporabljajo Viddly vsak dan za delo ali zabavo!

Viddly je ena tistih neverjetnih optimiziranih aplikacij tretjih oseb, ki poskrbi, da svojo aplikacijo YouTube uporabljate v največji možni meri! Prenos videoposnetkov z YouTuba s programom Viddlyje .

Prenesite YouTube kratke video posnetke zdaj!

Pridobite Viddly in začnite prenašati kratke videoposnetke z najvarnejšim in zaupanja vrednim prenosnikom videoposnetkov YouTube ! Več let je pomagal milijonom ljudi pri prenosu videoposnetkov z YouTuba. Zdaj vam lahko pomagamo!

Brezplačno prenesite Viddly
Iščete različico Mac OS?