Bodi srečen, pojdi Plus!

Nekateri ljudje sovražijo oglase in to z zelo dobrim razlogom. Zaradi tega smo razvili Viddly Plus, neverjetno cenovno ugoden izdelek, ki odpravlja vse oglase, vključene v našo programsko opremo, in ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja poleg širokega nabora možnosti plačila!

Različica Plus ima nekaj resnično osupljivih funkcij, ki jo ločijo od konkurence in ji pomagajo postati najboljša v poslu, poleg tega pa je brez oglasov. Izberite svoj želeni načrt in se zabavajte!

Osnovno
Brezplačno za vedno!

Podprto z oglasi

Izvleček video podnapisov

5 prenosov na dan

2 prenosa seznamov predvajanja na dan

Kakovost videa do Full HD

Zvočni prenosi pri 128 Kbps

5 minut snemanja v živo

Brez samodejnih prenosov videa pri kopiranju URL-ja

Plus
Vse funkcije za prenos videa, ki bi jih lahko kdaj potrebovali!
US$24.99

Brez oglasov!

Neomejeni prenosi

Videoposnetki Full HD, 4K in 8K pri 60 fps

Prenesite MP3 v 320 Kbps

Samodejni prenos videoposnetkov ob kopiranju URL-ja

Prenesite YouTube kanale in sezname predvajanja

YouTube posnetek v živo

Izvlecite podnapise skupaj z videom

Uporabite v do 2 napravah hkrati!

Accepted Payment Methods:
American Express
Apple Pay
Discover
Google Pay
JCB
MasterCard
Multibanco
PIX
Rupay
Visa

Kaj ljudje pravijo o Viddlyju

Upoštevajte, kaj imajo povedati redni uporabniki Viddlyja – to niso samo naša mnenja.

Vrhunske funkcije Viddly so vredne vsakega penija. Brez oglasov in neomejenih prenosov se lahko osredotočim na ustvarjanje brez prekinitev. Moje delo zahteva veliko prenosov 4K - zahvaljujoč Viddlyju so moji projekti vedno vrhunski. Tako sem se navadil uporabljati Viddly!

Michael Thompson Testimonial Picture.
Michael Thompson - Filmski ustvarjalec

Plačljive funkcije Viddly so zame spremenile igro. YouTube ima toliko odličnih zvokov, ki jih vedno potrebujem, in Viddly mi jih daje kot zvok visoke ločljivosti za moje zvočne produkcije. Viddly uporabljam že leta, ne morem reči, da me je niti enkrat pustil na cedilu! Popolnoma priporočam!

Jessica Lee Testimonial Picture.
Jessica Lee - Glasbeni producent

Premijski načrt Viddly je poenostavil moj proces poučevanja. S samodejnim zaznavanjem URL-jev in možnostjo prenosa celotnih YouTubovih kanalov in seznamov predvajanja zdaj v hipu zberem vire za svoje lekcije. Izvleček podnapisov skupaj z videom je prav tako pomagal pri dostopnosti za vse moje učence.

Alex Nguyen Testimonial Picture.
Alex Nguyen - Vzgojiteljica

Imate vprašanja. Imamo odgovore!

Katere načine plačila sprejemate?

Sprejemamo American Express, Apple Pay, Google Pay, JCB, Mastercard in Visa po vsem svetu.

Podpiramo tudi dodatne načine plačila glede na vašo lokacijo. Med njimi so na primer Boleto in PIX v Braziliji, Multibanco in MBWay na Portugalskem, Rupay in Netbanking v Indiji, Bancontact v Belgiji in še veliko več!

Ko izberete enega od razpoložljivih načrtov in odprete blagajno, si boste lahko ogledali vse načine plačila v vaši regiji.


Ali bom prejel potrdilo o plačilu/račun?

Seveda! Račun za plačilo vam bomo poslali na e-mail takoj po potrditvi nakupa!


Kaj naj storim, če je moje plačilno sredstvo zavrnjeno?

Če je vaše plačilno sredstvo zavrnjeno in uporabljate veljavno plačilno poverilnico, se za pomoč obrnite na svojo banko.


Ali bom obveščen pred podaljšanjem naročnine?

ja! Sedem dni pred podaljšanjem naročnine boste od nas prejeli e-poštno obvestilo, kot je določeno v mandatu Visa in Mastercard za naročniške transakcije.


Ali lahko kadar koli prekličem naročnino? Če da, kako lahko to storim?

Ti lahko! Preklic naročnine je zelo enostaven. Preprosto obiščite našo službo za pomoč in poklepetajte z nami!


Kakšno podporo nudi Viddly?

Obstaja več načinov, kako lahko stopite v stik z nami.

Če želite prijaviti težavo s samim Viddlyjem, je najboljši in priporočljiv način, da nam pošljete poročilo o napaki znotraj Viddlyja, tako da odprete »Pomoč« in nato kliknete možnost »Prijavi težavo«. Pošiljanje povratnih informacij na ta način nam omogoča, da samodejno prejmemo pomembne informacije, ki nam bodo pomagale pri odpravljanju težav in odpravljanju napak.

Če to ni vaša možnost ali če bi se radi z nami pogovorili o drugačni zadevi (na primer v zvezi z vašo naročnino na Viddly Plus), potem lahko:


Kakšna je vaša politika vračila?

Imamo 100% garancijo na zadovoljstvo. Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, nam to preprosto sporočite v 30 dneh in z veseljem vam bomo povrnili celotno kupnino. Če želite prebrati našo celotno politiko vračila, kliknite tukaj .


Kaj pomeni 'doživljenjska' licenca?

Če kupite doživljenjsko licenco, se ta licenca plača enkrat in je časovno neomejena, kar pomeni, da jo lahko prenesete in uporabljate kadarkoli po nakupu.

  • Življenska doba

    • Trenutna različica programa vam bo na voljo neomejeno dolgo. Za to različico programa boste prejeli brezplačne manjše posodobitve (tj. različice 6.1, 6.2 in tako naprej). Vendar pa je treba večje nadgradnje (različice 7, 8, 9 itd.) kupiti posebej. Večje nadgradnje niso obvezne, vendar ne pozabite, da se starejše različice ne vzdržujejo.

    • Poleg tega, če ste licenco kupili v 6 mesecih pred datumom izdaje, ste upravičeni do brezplačne nadgradnje.

  • Naročnina

    • Naša programska oprema vam bo na voljo le omejeno časovno obdobje. To obdobje je mogoče podaljšati s podaljšanjem naročnine. To lahko storite samodejno (če ste se strinjali s samodejnim obračunavanjem) ali ročno. Med naročniškim obdobjem so vam na voljo manjše posodobitve in večje nadgradnje.

    • V primeru, da naročnine ne podaljšate, boste prešli na osnovno različico. Če želite po tem še naprej uporabljati program, razmislite o podaljšanju naročnine.


Viddly je namenjen prenosu videoposnetkov brez avtorskih pravic ali za namene poštene uporabe.
Ne dopuščamo prenosa avtorsko zaščitenega gradiva, razen če (a) ste lastnik vsebine, (b) ste pridobili soglasje lastnika vsebine ali (c) nameravate uporabiti gradivo samo za pošteno uporabo.

Pravno

pomoč

© Viddly 2024 -

Izdelal Vitzo z ☕