O Viddlyju

Viddly je bil predstavljen leta 2010 in je bil prenesen več kot 100-milijonkrat. Imamo na milijone aktivnih uporabnikov, ki zaupajo naši blagovni znamki in izberejo naš izdelek za svoje potrebe po prenosu in pretvorbi videa.

Naše poslanstvo je našim uporabnikom čim bolj olajšati prenos videoposnetkov YouTube v formatu MP3 ali MP4.

  • CNETz več kot 60 milijoni prenosov
  • Softonicz več kot milijonom prenosov
  • Softlay, kjer smo bili ocenjeni s 4,2/5

Vrste prenosnikov YouTube

YouTubov prenosnik je splošen izraz za kakršno koli programsko opremo, ki omogoča prenos videoposnetkov iz YouTuba in morda drugih spletnih mest za skupno rabo videoposnetkov. Obstaja več vrst;

Viddly in Viddly Plus sta namizna programa za prenos. Obstaja več vrst prenosnikov, vsaka s svojimi prednostmi in slabostmi;

Programska oprema za namizne računalnike

Ta vrsta aplikacije zahteva namestitev in deluje v sistemu Windows ali Mac. Programska oprema za namizne računalnike na splošno zagotavlja več funkcionalnosti in moči kot spletne aplikacije. Na primer, lahko vam omogočijo, da prenesete celotne sezname predvajanja, namesto posameznih videoposnetkov enega za drugim, in jih pretvorite v MP3 z enim klikom gumba. Ne poznamo nobenega spletnega prenosnika, ki bi vam trenutno omogočal to.

Razširitve brskalnika

Razširitve brskalnika ali dodatki za Google Chrome, Mozillin Firefox, Opera ali Microsoftov Edge so na splošno nekoliko bolj priročni kot spletna mesta, saj lahko dodajo gumb tik pod videoposnetek YouTube, vendar so še vedno spletni in kot taki predstavljajo enake težave: zmanjšana kakovost videoposnetkov in druge omejitve, pa tudi neprijetni ali senčni (pojavni) oglasi.

Mobilne aplikacije

Nobena mobilna aplikacija za iOS ali Android, ki omogoča prenose z YouTuba, ne bo nikoli dovoljena v Googlovi trgovini Play. Zakaj? Ker je njegov glavni namen kršitev YouTubovih pogojev storitve. Se spomnite, kdo je lastnik YouTuba? Ja, Google.

Na voljo je nekaj APK-jev za Android, ki jih lahko namestite šele, ko onemogočite varnostne mehanizme v telefonu. Ne moremo dovolj poudariti, da je to zelo slaba ideja. Celo zaupanja vredni razvijalci, kot je Epic, so predstavili ranljivost, ki je hekerjem omogočila namestitev zlonamerne programske opreme v naprave Android

Ne smete verjeti, da kateri koli YouTube APK (kot je TubeMate, VidMate in drugi), ki ga prenesete izven trgovine Google Store, ne bo ukradel vaših osebnih podatkov in delil vaše obsežne zbirke kurčev na vaša priljubljena družabna omrežja. Ne počni tega. Ni varno. Pika.

Spletne strani

Glavna prednost spletnega prenosnika YouTube je, da vam ni treba ničesar namestiti. To je lahko zelo koristno, če na primer uporabljate računalnik, ki ni vaš. Vendar pa obstaja tudi nekaj pomanjkljivosti. Na splošno ponuja najmanj enostavne uporabe, saj ga ni mogoče integrirati z vašim sistemom, običajno vam ne omogoča nastavitve nobenih nastavitev, niti nobeden od njih ne podpira večkratnih prenosov.

Poleg tega, ker ta spletna mesta uporabljajo strežniške vire, ki niso brezplačni, bodo praktično vsa omejila dolžino in/ali kakovost videoposnetkov, ki se prenašajo. Ne poznamo nobenega, ki bi omogočal na primer prenos vsebine 1080p v izvirni kakovosti.

Poleg tega je večina teh spletnih strani popolnoma preobremenjena s senčnimi ali nadležnimi oglasi. Seveda bi lahko uporabili zaviralec oglasov, kot je dobro znani AdBlock za Google Chrome, vendar se mnoga spletna mesta ujamejo in onemogočajo svoje storitve uporabnikom, ki uporabljajo zaviralce oglasov.

Zelo viden primer spletnega prenosnika je bil KeepVid, na katerega ne bomo povezovali, ker je bil pred kratkim zaprt in je bila nadomeščena z informativno stranjo, čeprav zelo slabo s pokvarjeno angleščino. Druga priljubljena spletna storitev za nalaganje in pretvorbo je OnlineVideoConverter, vendar je komaj uporabna zaradi pretirane količine oglasov in omejitev.