Σχετικά με το Viddly

Το Viddly κυκλοφόρησε το 2010 και έχει ληφθεί πάνω από 100 εκατομμύρια φορές. Έχουμε εκατομμύρια ενεργούς χρήστες που εμπιστεύονται την επωνυμία μας και επιλέγουν το προϊόν μας για τις ανάγκες λήψης βίντεο και μετατροπής.

Η αποστολή μας είναι να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για τους χρήστες μας τη λήψη βίντεο από το YouTube σε μορφή MP3 ή MP4.

  • CNET, με πάνω από 60 εκατομμύρια λήψεις
  • Softonic, με πάνω από ένα εκατομμύριο λήψεις
  • Softlay, όπου βαθμολογηθήκαμε με 4,2/5

Τύποι προγραμμάτων λήψης YouTube

Το πρόγραμμα λήψης YouTube είναι ένας γενικός όρος για οποιοδήποτε λογισμικό που διευκολύνει τη λήψη βίντεο από το YouTube και πιθανώς άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι?

Το Viddly και το Viddly Plus είναι προγράμματα λήψης που βασίζονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Υπάρχουν διάφοροι τύποι προγραμμάτων λήψης, καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή

Αυτός ο τύπος εφαρμογής απαιτεί εγκατάσταση και εκτελείται σε Windows ή Mac. Το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή παρέχει γενικά περισσότερη λειτουργικότητα και ισχύ από τις εφαρμογές web. Για παράδειγμα, μπορεί να σας επιτρέψουν να κατεβάσετε ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής, αντί για μεμονωμένα βίντεο μία φορά τη φορά, και να τα μετατρέψετε σε MP3 με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού. Δεν γνωρίζουμε κανένα πρόγραμμα λήψης που βασίζεται στον ιστό που σας επιτρέπει αυτήν τη στιγμή να το κάνετε αυτό.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης που ονομάζονται πρόσθετα για το Google Chrome, το Firefox, το Opera ή το Microsoft Edge του Mozilla είναι γενικά ελαφρώς πιο βολικές από τους ιστότοπους, καθώς μπορεί να προσθέσουν ένα κουμπί ακριβώς κάτω από ένα βίντεο YouTube, αλλά εξακολουθούν να βασίζονται στον ιστό και ως εκ τούτου, παρουσιάζουν τα ίδια ζητήματα: μειωμένη ποιότητα βίντεο και άλλους περιορισμούς, καθώς και αντιπαθητικές ή σκιερές (αναδυόμενες) διαφημίσεις.

Εφαρμογές για κινητές συσκευές

Οποιαδήποτε εφαρμογή για κινητά για iOS ή Android που επιτρέπει λήψεις από το YouTube δεν θα επιτρέπεται ποτέ στο Play store της Google. Γιατί; Επειδή ο κύριος σκοπός του είναι η παραβίαση όρων παροχής υπηρεσιών του YouTube. Θυμάστε σε ποιον ανήκει το YouTube; Ναι, Google.

Υπάρχουν μερικά διαθέσιμα APK Android τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο αφού απενεργοποιήσετε τους μηχανισμούς ασφαλείας στο τηλέφωνό σας. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά ότι αυτή είναι μια πολύ κακή ιδέα. Ακόμη και αξιόπιστοι προγραμματιστές όπως ο Epic έχουν εισαγάγει μια ευπάθεια που επέτρεπε στους χάκερ να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό σε συσκευές Android

Δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε ότι οποιοδήποτε APK του YouTube (όπως το TubeMate, το VidMate και άλλα) που κατεβάζετε εκτός του Google Store δεν θα κλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία και δεν θα μοιραστεί την τεράστια συλλογή από επιλογές στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα. Μην το κάνεις. Δεν είναι ασφαλές. Περίοδος.

Ιστοσελίδες

Το κύριο πλεονέκτημα ενός προγράμματος λήψης YouTube που βασίζεται στον ιστό είναι ότι δεν απαιτεί να εγκαταστήσετε τίποτα. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο εάν, για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε υπολογιστή που δεν είναι δικός σας. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα. Γενικά προσφέρει τη μικρότερη ευκολία στη χρήση, καθώς δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημά σας, συνήθως δεν σας επιτρέπει να ορίσετε προτιμήσεις, ούτε καμία από αυτές υποστηρίζει πολλαπλές λήψεις.

Επιπλέον, δεδομένου ότι αυτοί οι ιστότοποι χρησιμοποιούν πόρους διακομιστή, οι οποίοι δεν είναι δωρεάν, σχεδόν όλοι θα περιορίσουν τη διάρκεια ή/και την ποιότητα των βίντεο που κατεβαίνουν. Δεν γνωρίζουμε κανένα που να επιτρέπει τη λήψη περιεχομένου 1080p στην αρχική του ποιότητα, για παράδειγμα.

Συμπληρωματικά, οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους είναι επίσης εντελώς υπερφορτωμένοι με σκιερές ή ενοχλητικές διαφημίσεις. Φυσικά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, όπως το γνωστό AdBlock για το Google Chrome, αλλά πολλοί από τους ιστότοπους προσελκύουν και απενεργοποιούν τις υπηρεσίες τους για χρήστες που εκτελούν προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα διαδικτυακού προγράμματος λήψης ήταν το KeepVid, στο οποίο δεν θα συνδεθούμε αφού έκλεισε πρόσφατα και αντικαταστάθηκε με μια ενημερωτική σελίδα, αν και πολύ κακή με σπασμένα αγγλικά. Μια άλλη δημοφιλής διαδικτυακή υπηρεσία λήψης και μετατροπής είναι το OnlineVideoConverter, αλλά μετά βίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω των υπερβολικών διαφημίσεων και περιορισμών.