Om Viddly

Viddly blev lanceret i 2010 og er blevet downloadet over 100 millioner gange. Vi har millioner af aktive brugere, som stoler på vores brand og vælger vores produkt til deres videodownload og konverteringsbehov.

Vores mission er at gøre det så nemt som muligt for vores brugere at downloade YouTube-videoer i MP3- eller MP4-format.

  • CNET, med over 60 millioner downloads
  • Softonic, med over en million downloads
  • Softlay, hvor vi fik karakteren 4,2/5

Typer af YouTube-downloadere

En YouTube-downloader er en generel betegnelse for enhver software, der letter downloading af videoer fra YouTube og muligvis andre videodelingswebsteder. Der er flere typer;

Viddly og Viddly Plus er desktop-baserede downloadere. Der er flere typer af downloadere, hver med deres egne fordele og ulemper;

Desktop software

Denne type applikation kræver en installation og kører på Windows eller Mac. Desktopsoftware giver generelt mere funktionalitet og kraft end webapplikationer. For eksempel kan de tillade dig at downloade hele afspilningslister i stedet for individuelle videoer én ad gangen og konvertere disse til MP3 med et enkelt klik på en knap. Vi kender ikke til nogen webbaserede downloadere, som i øjeblikket tillader dig at gøre dette.

Browserudvidelser

Browserudvidelser, også kaldet tilføjelser til Googles Chrome, Mozillas Firefox, Opera eller Microsofts Edge, er generelt lidt mere bekvemme end websteder, da de måske tilføjer en knap lige under en YouTube-video, men de er stadig webbaserede og som sådan præsentere de samme problemer: reduceret videokvalitet og andre begrænsninger, samt ubehagelige eller lyssky (pop-up) reklamer.

Mobilapplikationer

Enhver mobilapplikation til iOS eller Android, som tillader downloads fra YouTube, vil aldrig blive tilladt i Googles Play Butik. Hvorfor? Fordi dets hovedformål er en overtrædelse af YouTubes servicevilkår. Kan du huske, hvem der ejer YouTube? Ja, Google.

Der er et par Android APK'er tilgængelige, som du kun kan installere efter at have deaktiveret sikkerhedsmekanismer på din telefon. Vi kan ikke understrege nok, at det er en meget dårlig idé. Selv troværdige udviklere som Epic har introduceret en sårbarhed, der gjorde det muligt for hackere at installere malware på Android-enheder

Du bør ikke stole på, at nogen YouTube APK (såsom TubeMate, VidMate og andre), som du downloader uden for Google Store, ikke vil stjæle dine personlige oplysninger og dele din store samling af pik-pick-pics til dine foretrukne sociale netværk. Gør det ikke. Det er ikke sikkert. Periode.

Hjemmesider

En webbaseret YouTube-downloaders største fordel er, at den ikke kræver, at du installerer noget. Dette kan være meget nyttigt, hvis du for eksempel er på en computer, der ikke er din egen. Der er dog også nogle ulemper. Det tilbyder generelt den mindste brugervenlighed, da det ikke kan integreres med dit system, normalt ikke vil tillade dig at angive nogen præferencer, og ingen af dem understøtter flere downloads.

Da disse websteder desuden bruger serverressourcer, som ikke er gratis, vil praktisk talt alle begrænse længden og/eller kvaliteten af de videoer, der downloades. Vi kender ikke til nogen, der f.eks. tillader 1080p-indhold at blive downloadet i dens originale kvalitet.

For at toppe det, er de fleste af disse websteder også fuldstændig overbelastet med lyssky eller irriterende reklamer. Selvfølgelig kan du bruge en ad-blocker såsom den velkendte AdBlock for Google Chrome, men mange af hjemmesiderne fanger og deaktiverer deres tjenester for brugere, der kører ad-blockers.

Et meget fremtrædende eksempel på en online downloader var KeepVid, som vi ikke vil linke til, da den for nylig blev lukket ned, og den er blevet erstattet med en informationsside, omend en meget dårlig side med ødelagt engelsk. En anden populær online download- og konverteringstjeneste er OnlineVideoConverter, men den er knap nok brugbar på grund af de overdrevne annoncer og begrænsninger.